ROCK-SOLID DIGITAL SOLUTIONS. Suunnittelemme, kehitämme sekä ylläpidämme mobiilisovelluksia ja web-palveluita. Asiakkaitamme ovat useat kiinteistö- ja rakennusalan yhtiöt, lukuisat startup-yritykset ja merkittäviä julkishallinnon organisaatioita.

IWA

Yritysesittely

IWA on suunnitellut ja kehittänyt web- ja mobiilipalveluita vuodesta 2009. Yhtiömme työnäytteisiin lukeutuu Suomen kehittynein liikekiinteistöjen hakupalvelu Tiloja.fi, VIRTA-mobiilisovellukset sähköautoilijoille, Rakennustiedon Tietoväylä-palvelu ja taloyhtiöiden pelastussuunnitelmat sähköistänyt Turvakohde.fi -palvelu Talokeskukselle.

Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisten digitaalisten palveluiden suunnittelua kattaen liiketoimintamallien, käyttökokemuksen ja käyttöliittymien kehityksen. Ohjelmistokehitystiimimme toteuttaa asiakkaiden palvelut ja sovellukset hyödyntäen ketteriä menetelmiä, avoimen lähdekoodin kirjastoja ja tehokkaimpia moderneja ohjelmointikehyksiä.
Työntekijöitä 46
Y-tunnus 2256591-8
Perustettu 2009
Www Kotisivut
Puh +358407307813
E-mail info@iwa.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Open source, Android, iOS, Angular, React, React Native, Ruby on Rails, Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: IWA, angularjs, PhoneGap, Rails, html5, Javascript, Unity, React, Ionic

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

IWA - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKitaransoiton opetusta verkossa

"IWA:n kanssa oli nautinto työskennellä ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen helpommin kuin arvioin alunperin. Alkuun hieman jännitti työskentely näin pitkän välimatkan takaa, mutta se ei ollut lopulta ongelmallista säännöllisten Skype-tapaamisten ja projektinhallintatyökalujen ansiosta. IWA:n pääkehittäjä oli riittävän joustava käsitelläkseen uudet ideat saman tien ja.."

-- Justin Sandercoe

Näytä referenssi

ReferenssiRippikoulu virtuaalisesti

"Suunnittelimme palvelun uudelleenrakentamisen alusta alkaen yhdessä IWA:n kanssa. He suunnittelivat ja tekivät responsiivisen verkkosivun, joka soveltuu kaikilla laitteilla käytettäväksi. Alkuperäisen Aikuisrippikoulu-palvelun kehittäjänä IWA:lla oli hyvä käsitys olemassa olevasta ratkaisusta, mistä oli paljon hyötyä. Käytimme paljon aikaa ideamme ja palvelun läpikäymiseen.."

-- Juho Niemelä, web content specialist

Näytä referenssi

ReferenssiKATATIB - Tuutorointia mobiilisti

"Vertailin useita vaihtoehtoja ja valitsin IWA:n heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa takia. Heidän tekemänsä sovellus haluttiin ostaa meiltä jo soft launch-vaiheessa, mikä kertoo IWA:n toimittaman ratkaisun laadusta. Tiimi oli täsmällinen, avulias ja mukautuva tarvittujen muutosten suhteen. "

-- Rayyan Alaql

Näytä referenssi

ReferenssiEcocity Evaluator - työkalu älykkäämpien kaupunkien rakentamiseen

"Valitsimme IWA:n uuden SaaS-palvelumme toteuttajaksi heidän kattavan teknisen osaamisensa ja ihmislähtöisen työskentelytavan johdosta. Konsulttiemme asiantuntemuksen muuntaminen toimivaksi verkkopalveluksi oli aluksi haastavaa, mutta IWA:n tiimi onnistui siinä hienosti ketterien menetelmien ja positiivisen asenteen ansiosta. Suosittelen lämpimästi IWA:a haastavien verkkopalveluiden.."

-- Pekka Paloheimo

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

IWA - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

IWA on suunnitellut ja kehittänyt web- ja mobiilipalveluita vuodesta 2009. Yhtiömme työnäytteisiin lukeutuu Suomen kehittynein liikekiinteistöjen hakupalvelu Tiloja.fi, VIRTA-mobiilisovellukset sähköautoilijoille,..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjoamme asiakkaillemme Lean Analytics -pohjaista web- ja mobiilisovellusten analytiikkakonsultaatiota. Tavoitteenamme on aina löytää asiakkaamme liiketoiminnan kannalta olennaisimmat mittarit ja varmistaa, että keräämme..

Lisätty todellisuus ja VR

IWA on aloittanut lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) sovellusten kehityksen jo 2010 ja viimeisimmät projektimme VR:n saralla ovat liittyneet 360-asteiseen videokuvaan. Vuosien kuluessa olemme kehittäneet..

Ohjelmistokehitys

IWA on suunnitellut ja kehittänyt web- ja mobiilipalveluita vuodesta 2009. Yhtiömme työnäytteisiin lukeutuu Suomen kehittynein liikekiinteistöjen hakupalvelu Tiloja.fi, VIRTA-mobiilisovellukset sähköautoilijoille,..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisten digitaalisten palveluiden suunnittelua sisältäen käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun sekä asiakkaidemme liiketoimintamallien optimoinnin. Projektimme alkavat..

Mobiilikehitys

Mobiilikehitystiimimme on kehittänyt kymmeniä iOS- ja Android-sovelluksia laajalle asiakasjoukolle, esimerkiksi sähköautojen lataukseen, suuryritysten henkilöstöturvallisuuteen, urheilutilaisuuksiin ja action-sports..

Webkehitys

Web-kehitystiimimme kehittävät responsiivisia ja helppokäyttöisiä verkkopalveluita hyödyntäen moderneja ohjelmistokehyksiä.  Backend-kehityksemme pohjautuu tyypillisesti Ruby on Rails--kehykseen ja front-end -kehitys..

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Yksityisen sektorin asiakkaiden ohella IWA:lla on paljon kokemusta järjestöjen ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden kanssa työskentelystä. Vastasimme muun muassa SOSTE - Suomen sosiaali ja terveys ry:n..

Kiinteistöala

IWA on työskennellyt kiinteistöalan asiakkaiden kanssa koko 2009 alkaneen kasvutarinansa ajan. Olemme muun muassa rakentaneet Tiloja.fi-palvelun, joka on Suomen kehittynein liiketilojen välitysportaali, Goland Group Oy:lle,..

IWA - Referenssit

IWA - Julkaisut

IWA - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

IWA - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

IWA - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

IWA kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku