Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Käyttöliittymäsuunnittelu

TarjontaTarjoamme asiakkaillemme innovatiivisten digitaalisten palveluiden suunnittelua sisältäen käyttökokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelun sekä asiakkaidemme liiketoimintamallien optimoinnin. Projektimme alkavat kickoff-työpajalla, jossa selvitämme suunnitellun palvelun ydintarkoituksen ja pääasiallisen käyttäjäkunnan.

Työpajan jälkeen UX- ja UI-suunnittelijamme tuottavat palvelun alustavat käyttäjätarinat, visualisoivat olennaisimmat “käyttäjämatkat” ja rakentavat ensimmäiset versiot interaktiivisista “lyijykynä-malleista”. Tämän jälkeen tapaamme asiakkaamme kanssa uudessa työpajassa, keräämme asiakkaan ja loppukäyttäjien palautteen ja jatkamme suunnitelmien kehitystä.

Käyttöliittymäsuunnittelun referensseihimme kuuluu muun muassa kaavoituksen ympäristövaikutusten simulointiin tarkoitettu SaaS-palvelu EcoCity Evaluator, Flioz-pörssikurssien analysointipalvelu ja Qualvistalle toteutettu Internet of Things (IoT) –ratkaisu siloksiinimittaussensoreiden datan visualisointiin.

Pinterest
Oivan logo

Oivan:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Oivan:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oivan:n tarjontaa

Oivan:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oivan kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia