Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Herman IT kokemuksia

Herman IT kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Herman IT Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKaisanet hyödyntää SiteMarshal -järjestelmää laitetilojensa valvontaan

"Olemme olleet tyytyväisiä SiteMarshal -palveluun. Järjestelmän ylläpito ja muutostyöt ovat onnistuneet kiitettävästi. Mikäli on ollut tarvetta saada järjestelmä toimimaan toisin, niin Herman IT:ltä sen ohjelmointi on onnistunut nopeasti ja siten kuin olemme sitä toivoneet."

-- Timo Hyvärinen - järjestelmäpäällikkö, Kaisanet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSoleno löysi suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluilleen

"Suosittelisimme ehdottomasti Herman IT:tä palveluntarjoajana. Olemme niin jo itse asiassa tehneetkin. Laadukasta palvelua on ilo suositella muillekin."

-- Keijo Ylitalo

Näytä referenssi

ReferenssiAntell ja Herman IT yhteistyöhön

"Käyttöönotto oli tiukasta aikataulustaan huolimatta nopea ja onnistunut prosessi. Herman IT:n tuotantotiimi teki erittäin hyvää työtä ja vuoropuhelu meidän tekniikan kanssa oli mutkatonta."

-- Ari Huilaja

Näytä referenssi

ReferenssiKaisanetin asiakkaille konkreettista hyötyä Herman IT:n vakiintuneista ja laadukkaista palvelutuotannon menetelmistä

"Herman IT:n valikoituminen kumppaniksemme oli luonteva valinta pitkäaikaisen yhteistyön sekä Herman IT:n osaamisen ja laajan palveluvalikoiman myötä. Kaisanetin it-palvelin- ja kapasiteettipalveluiden tuotannon siirtyessä vaiheittain Herman IT:n palvelutuotantoon, tiedämme asiakkaidemme saavan konkreettista hyötyä Herman IT:n vakiintuneista ja laadukkaista palvelutuotannon.."

-- Marko Kallio, liiketoimintajohtaja, Kaisanet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiCase Kouta Media: Skaalautuvaa luotettavuutta kasvavan brand design -toimiston tarpeisiin

"Vakuutuimme Herman IT:n kyvystä suunnitella ja toteuttaa meille juuri sellainen ratkaisu kuin toivoimme – ottaen huomioon myös tulevaisuuden kehitystarpeet. Emme puhu vain asiakkuudesta, sillä yhteistyömme on kumppanuutta."

-- Marko Tervonen, Creative director / Founder

Näytä referenssi

ReferenssiFinnkino Oy valitsi IBM:n ja Kajaanin konesalin palvelukumppaniksi lipunmyyntiin

"Tarvitsimme päivitettävälle kauppapaikallemme ajanmukaisen palvelutuotantoympäristön. IBM tarjosi meille sen, mitä lähdimme uudelta kumppanilta hakemaan. Hyvin tuotteistettu IBM Spektri -palvelukokonaisuus ja ratkaisun selkeä hinnoittelu yhdistettynä IBM:n luotettavuuteen muodostivat kokonaisuuden, joka oli helppo valita. IBM Spektrin vaikutukset liiketoimintaan näkyvät pidemmällä.."

-- Janne Uusi-Kölli, Kehityspäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Herman IT kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Herman IT Oy:n referenssit

Herman IT Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia