Antell ja Herman IT yhteistyöhön

Antell ja Herman IT solmivat yhteistyösopimuksen Antellin kapasiteettipalveluiden tuotannosta. Valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan yritys Antell päätyi saamastaan suosituksesta ottamaan yhteyttä kajaanilaiseen Herman IT:hen.

Tavoitteena oli tehostaa Antellin toimintaa siirtymällä omasta fyysisestä konesalitilasta Herman IT:n tarjoamaan kapasiteettipalveluun. Antellille oli tärkeää löytää osaava kumppani läheltä. Yrityksessä arvostetaan suomalaisuutta ja pohjoisuutta.

”Uskomme vahvasti siihen, että homma toimii parhaiten silloin, kun liiketoiminnan osa-alueet ovat tasapainossa ja jokainen toteuttaa ominta osaamistaan. Me keskitymme laadukkaiden henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Kumppa-nimme pitää huolen, että konesaliprosessimme pyörii sujuvasti ja ennen kaikkea turvallisesti”, Antellin järjestelmäkehityspäällikkö Ari Huilaja kertoo.

”Me Herman IT:llä haluamme olla Antellille kumppani, joka pystyy auttamaan heitä digitalisaa-tion hyödyntämisessä Antellin liiketoiminnan eri osa-alueilla. Pitkä sopimus vahvan ja valtakunnallisesti tunnetun yrityksen kanssa on merkittävä luottamuksen osoitus Herman IT:lle”, Janne Lukkari sanoo.

Suosittelija:

Käyttöönotto oli tiukasta aikataulustaan huolimatta nopea ja onnistunut prosessi. Herman IT:n tuotantotiimi teki erittäin hyvää työtä ja vuoropuhelu meidän tekniikan kanssa oli mutkatonta.

Ari Huilaja

Referenssi Antell ja Herman IT yhteistyöhön
Tilaaja: Antell
Ajankohta:2017 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Lukkari
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Asiantuntijapalvelut
IT
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
kapasiteettipalvelut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa