Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Antell ja Herman IT yhteistyöhön

ReferenssiAntell ja Herman IT solmivat yhteistyösopimuksen Antellin kapasiteettipalveluiden tuotannosta. Valtakunnallisesti tunnettu henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan yritys Antell päätyi saamastaan suosituksesta ottamaan yhteyttä kajaanilaiseen Herman IT:hen.

Tavoitteena oli tehostaa Antellin toimintaa siirtymällä omasta fyysisestä konesalitilasta Herman IT:n tarjoamaan kapasiteettipalveluun. Antellille oli tärkeää löytää osaava kumppani läheltä. Yrityksessä arvostetaan suomalaisuutta ja pohjoisuutta.

”Uskomme vahvasti siihen, että homma toimii parhaiten silloin, kun liiketoiminnan osa-alueet ovat tasapainossa ja jokainen toteuttaa ominta osaamistaan. Me keskitymme laadukkaiden henkilöstöravintola-, kahvila- ja leipomoalan palveluiden ja tuotteiden tuottamiseen. Kumppa-nimme pitää huolen, että konesaliprosessimme pyörii sujuvasti ja ennen kaikkea turvallisesti”, Antellin järjestelmäkehityspäällikkö Ari Huilaja kertoo.

”Me Herman IT:llä haluamme olla Antellille kumppani, joka pystyy auttamaan heitä digitalisaa-tion hyödyntämisessä Antellin liiketoiminnan eri osa-alueilla. Pitkä sopimus vahvan ja valtakunnallisesti tunnetun yrityksen kanssa on merkittävä luottamuksen osoitus Herman IT:lle”, Janne Lukkari sanoo.

Suosittelija:

Käyttöönotto oli tiukasta aikataulustaan huolimatta nopea ja onnistunut prosessi. Herman IT:n tuotantotiimi teki erittäin hyvää työtä ja vuoropuhelu meidän tekniikan kanssa oli mutkatonta.

Ari Huilaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Herman IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Antell
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Lukkari

Lisätietoja

Yritysprofiili Herman IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kapasiteettipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Herman IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Herman IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Herman IT - Muita referenssejä

Herman IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia