Kaisanet hyödyntää SiteMarshal -järjestelmää laitetilojensa valvontaan

Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla paikallisesti toimiva nykyaikainen internet-palveluiden sekä tietoliikenteen ja -tekniikan osaaja. Kaisanet tavoittelee liiketoiminnan kasvua erityisesti nykyaikaisilla internet- ja verkkoratkaisuilla, IT-palveluilla sekä turva-alan tuotteilla. Kaisanet ja Herman IT ovat sisaryhtiöitä ja osa 120-vuotiasta KPO konsernia. Kaisanetillä on 120 laitetilaa, joiden valvonta täytyy toteuttaa etänä ja hälytystiedot tarvitaan reaaliajassa.

Herman IT SiteMarshal on tarkoitettu tilojen ja rakennusten valvontaan ja hallintaan. Valvonta- ja ohjaustyökalu antaa reaaliaikaista tietoa mm. laitetilan sisä- ja ulkolämpötilasta, puhaltimien toiminnasta ja hälytyksistä. SiteMarshal soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tietoliikenneoperaattoreiden tarpeisiin ja on integroitavissa asiakkaan omiin järjestelmiin.

Kaisanetillä on nykyisin SiteMarshal – järjestelmän valvonnassa toista sataa laitetilaa, joissa on eri valmistajien DC voimalaitteita. Laitteiden hälytysten kokoaminen yhteen järjestelmään on helpottanut laitteiden hallintaa ja valvontaa huomattavasti. Jokaisella järjestelmällä ja laitteella ei enää tarvitse olla omaa hälytysportaalia ja laitetilojen automatisointi tuo varmuutta käytettävyyteen.

”Valojen, lämmityksen, jäähdytyksen sekä ilmanvaihdon automatisointi takaa energiatehokkaan toiminnan. Ennen SiteMarshal ohjausta, huonosti säädetty lämmitys saattoi olla päällä samaan aikaan kun ilmanvaihto tai jäähdytys (AC) yritti viilentää tilaa ennalta asetettujen arvojen tasolle. Samasta järjestelmästä web-sovelluksen avulla tapahtuva hälytysten hallinta, vikojen sekä ympäristöolosuhteiden osalta on ollut meille hyödyksi”, Kaisanetin järjestelmäpäällikkö Timo Hyvärinen kertoo.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä SiteMarshal -palveluun. Järjestelmän ylläpito ja muutostyöt ovat onnistuneet kiitettävästi. Mikäli on ollut tarvetta saada järjestelmä toimimaan toisin, niin Herman IT:ltä sen ohjelmointi on onnistunut nopeasti ja siten kuin olemme sitä toivoneet.

Timo Hyvärinen - järjestelmäpäällikkö, Kaisanet Oy

Referenssi Kaisanet hyödyntää SiteMarshal -järjestelmää laitetilojensa valvontaan
Tilaaja: Kaisanet Oy
Ajankohta:2009 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Lukkari
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto
Ohjelmistokehitys
IoT
Analytiikka
Ketterät menetelmät
Integraatiot
Asiantuntijapalvelut
IT
Telekommunikaatio
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
teknisen tilan etävalvonta laitetilan etävalvonta ympäristöolosuhteiden valvonta hälytysten valvonta ja hallinta
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa