Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Soleno löysi suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluilleen

ReferenssiOululaisella kriittisen liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan erikoistuneella Soleno Oy:llä on pitkät perinteet ja vankka ammattitaito palvella asiakkaitaan. Soleno on toteuttanut vuodesta 2004 alkaen IBM Cognos Business Intelligence ja analytiikka -ratkaisuja menestyksekkäästi asiakkailleen. Palveluihin kuuluvat analytiikka-, suunnittelu- sekä tiedonhallinta palvelut. Soleno järjestää myös asiakkailleen valmiita tai tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia.

Solenon tarjoamat IBM Cognos –ratkaisut pohjautuvat liiketoimintatiedon hallintaan, taloudellisen suorituskyvyn mittaukseen ja strategian hallintaan – joiden avulla analytiikkaa hyödyntävä huippusuorituskyky on mahdollista saavuttaa.

Soleno halusi parantaa yrityksen loppuasiakkaille tarjottavien palveluiden tehoa ja tietoturvallisuutta. Modernit, reaaliaikaiset raportointityökalut vaativat tehokkuutta ja suorituskykyä myös palvelinympäristöltä.

”Tarvitsimme suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluillemme. Kumppanin tuli pystyä tarjoamaan laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua tarvittaessa ympärivuorokautisesti”, Solenon toimitusjohtaja Keijo Ylitalo kertoo.

Soleno kartoitti alustaratkaisujen tarjontaa ja päätyi Herman IT:n ratkaisuun, sillä se vastasi yrityksen tarpeisiin parhaiten.

Herman IT tarjoaa Solenolle konesaliympäristön, josta Soleno palvelee asiakkaita omilla analytiikka palveluillaan. Toimitamme yhteistyössä loppuasiakkaille mm. Cognos-ympäristöjä. Ratkaisuun vaikuttivat myös Herman IT:n tarjoaman palvelun energiatehokkuus ja ekologisuus. Solenon valitsi palvelun, johon kuuluu 24/7 valvonta ja hallinta, mikä tuo turvaa myös virka-ajan ulkopuolella. Onnistunut ja nopea käyttöönotto sekä oikeanlainen ratkaisu tukevat ja tehostavat Solenon omia palveluita entisestään.

”Herman IT on täyttänyt kaikki vaatimuksemme ja odotuksemme. Olemme saaneet alusta lähtien joustavaa ja nopeaa palvelua”, Ylitalo kertoo tyytyväisenä.

Suosittelija:

Suosittelisimme ehdottomasti Herman IT:tä palveluntarjoajana. Olemme niin jo itse asiassa tehneetkin. Laadukasta palvelua on ilo suositella muillekin.

Keijo Ylitalo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Herman IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Soleno Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Lukkari

Lisätietoja

Yritysprofiili Herman IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

palvelinalusta

Siirry yrityksen profiiliin Herman IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Herman IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Herman IT - Muita referenssejä

Herman IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia