Soleno löysi suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluilleen

Oululaisella kriittisen liiketoimintatiedon hallintaan ja analytiikkaan erikoistuneella Soleno Oy:llä on pitkät perinteet ja vankka ammattitaito palvella asiakkaitaan. Soleno on toteuttanut vuodesta 2004 alkaen IBM Cognos Business Intelligence ja analytiikka -ratkaisuja menestyksekkäästi asiakkailleen. Palveluihin kuuluvat analytiikka-, suunnittelu- sekä tiedonhallinta palvelut. Soleno järjestää myös asiakkailleen valmiita tai tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia.

Solenon tarjoamat IBM Cognos –ratkaisut pohjautuvat liiketoimintatiedon hallintaan, taloudellisen suorituskyvyn mittaukseen ja strategian hallintaan – joiden avulla analytiikkaa hyödyntävä huippusuorituskyky on mahdollista saavuttaa.

Soleno halusi parantaa yrityksen loppuasiakkaille tarjottavien palveluiden tehoa ja tietoturvallisuutta. Modernit, reaaliaikaiset raportointityökalut vaativat tehokkuutta ja suorituskykyä myös palvelinympäristöltä.

”Tarvitsimme suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluillemme. Kumppanin tuli pystyä tarjoamaan laadukasta, joustavaa ja nopeaa palvelua tarvittaessa ympärivuorokautisesti”, Solenon toimitusjohtaja Keijo Ylitalo kertoo.

Soleno kartoitti alustaratkaisujen tarjontaa ja päätyi Herman IT:n ratkaisuun, sillä se vastasi yrityksen tarpeisiin parhaiten.

Herman IT tarjoaa Solenolle konesaliympäristön, josta Soleno palvelee asiakkaita omilla analytiikka palveluillaan. Toimitamme yhteistyössä loppuasiakkaille mm. Cognos-ympäristöjä. Ratkaisuun vaikuttivat myös Herman IT:n tarjoaman palvelun energiatehokkuus ja ekologisuus. Solenon valitsi palvelun, johon kuuluu 24/7 valvonta ja hallinta, mikä tuo turvaa myös virka-ajan ulkopuolella. Onnistunut ja nopea käyttöönotto sekä oikeanlainen ratkaisu tukevat ja tehostavat Solenon omia palveluita entisestään.

”Herman IT on täyttänyt kaikki vaatimuksemme ja odotuksemme. Olemme saaneet alusta lähtien joustavaa ja nopeaa palvelua”, Ylitalo kertoo tyytyväisenä.

Suosittelija:

Suosittelisimme ehdottomasti Herman IT:tä palveluntarjoajana. Olemme niin jo itse asiassa tehneetkin. Laadukasta palvelua on ilo suositella muillekin.

Keijo Ylitalo

Referenssi Soleno löysi suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluilleen
Tilaaja: Soleno Oy
Ajankohta:2017 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Janne Lukkari
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Asiantuntijapalvelut
IT
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
palvelinalusta
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet