Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Turvalliset sekä palvelurikkaat IT-ympäristöt, hybridiratkaisut, alustat ja konesalipalvelut asiakkaamme tarpeisiin optimoituina, skaalautuvina palveluina. Oma konesalimme sijaitsee Kajaanissa.

Herman IT Oy

Yritysesittely

Meidän tehtävämme on ratkaista asiakkaamme IT-infran haasteet tuottamalla kaikki tarvittavat ratkaisut helposti ostettavina palveluina. Me tuotamme asiakkaallemme arvoa hallinnoimalla, turvaamalla ja auttamalla jalostamaan asiakkaidemme dataa. Toimimme kestävän kehityksen periaattein ja aitoa kilpailuetua synnyttävällä tavalla.

Palvelumme kattavat konesalipalvelut, pilvi-infrastruktuurin ratkaisut, liiketoimintakriittisten alustojen hallinnan, suurteholaskennan kapasiteettipalvelun ja sovelluskehityksen alustojen tarjoamisen. Analytiikkavalmiit alustat tehostavat tekoälyn kehittämistä - myös ne voit ostaa palveluna, joka joustaa tarpeesi mukaan.

Kokeneet sovelluskehittäjämme työskentelevät asiakkaidemme projekteissa.

Herman IT on osa yli 100–vuotiasta KPO–konsernia
Työntekijöitä 37
Y-tunnus 2392690-6
Perustettu 2000
Www Kotisivut
Puh +358 8 629 987
E-mail myynti@hermanit.fi

Toimipaikat     Helsinki, Kajaani, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Supply chain management SCM, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Big Data, IoT, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Amazon Web Services, Google, IBM, Microsoft, Open source, Oracle, Android, iOS, Windows Phone, Node.js, Ruby on Rails, C, C#, C++, Java, Javascript, PHP, Ruby, Julkaisujärjestelmä CMS, Sharepoint, WordPress, Linux, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Herman IT, Colocation-palvelut, Hybridi pilvipalvelut, IT-ulkoistuspalvelut, IBM Spektri, IBM kumppani, Tekoäly alustapalvelut

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Herman IT - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKaisanet hyödyntää SiteMarshal -järjestelmää laitetilojensa valvontaan

"Olemme olleet tyytyväisiä SiteMarshal -palveluun. Järjestelmän ylläpito ja muutostyöt ovat onnistuneet kiitettävästi. Mikäli on ollut tarvetta saada järjestelmä toimimaan toisin, niin Herman IT:ltä sen ohjelmointi on onnistunut nopeasti ja siten kuin olemme sitä toivoneet."

-- Timo Hyvärinen - järjestelmäpäällikkö, Kaisanet Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSoleno löysi suorituskykyisen ja luotettavan ympäristön analytiikkapalveluilleen

"Suosittelisimme ehdottomasti Herman IT:tä palveluntarjoajana. Olemme niin jo itse asiassa tehneetkin. Laadukasta palvelua on ilo suositella muillekin."

-- Keijo Ylitalo

Näytä referenssi

ReferenssiAntell ja Herman IT yhteistyöhön

"Käyttöönotto oli tiukasta aikataulustaan huolimatta nopea ja onnistunut prosessi. Herman IT:n tuotantotiimi teki erittäin hyvää työtä ja vuoropuhelu meidän tekniikan kanssa oli mutkatonta."

-- Ari Huilaja

Näytä referenssi

ReferenssiKaisanetin asiakkaille konkreettista hyötyä Herman IT:n vakiintuneista ja laadukkaista palvelutuotannon menetelmistä

"Herman IT:n valikoituminen kumppaniksemme oli luonteva valinta pitkäaikaisen yhteistyön sekä Herman IT:n osaamisen ja laajan palveluvalikoiman myötä. Kaisanetin it-palvelin- ja kapasiteettipalveluiden tuotannon siirtyessä vaiheittain Herman IT:n palvelutuotantoon, tiedämme asiakkaidemme saavan konkreettista hyötyä Herman IT:n vakiintuneista ja laadukkaista palvelutuotannon.."

-- Marko Kallio, liiketoimintajohtaja, Kaisanet Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Herman IT - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Herman IT turvaa ja säilyttää asiakkaidensa liiketoimintakriittistä dataa, sekä auttaa jalostamaan sitä asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi. Datakeskuksemme Kajaanissa tarjoaa turvallisen tilan palvelimien..

Herman IT - Referenssit

Herman IT - Bloggaukset

Herman IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Herman IT - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Herman IT - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Herman IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku