Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaisanetin asiakkaille konkreettista hyötyä Herman IT:n vakiintuneista ja laadukkaista palvelutuotannon menetelmistä

ReferenssiKaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla paikallisesti toimiva nykyaikainen internet-palveluiden sekä tietoliikenteen ja -tekniikan osaaja. Kaisanet tavoittelee liiketoiminnan kasvua erityisesti nykyaikaisilla internet- ja verkkoratkaisuilla, it-palveluilla sekä turva-alan tuotteilla. Kaisanet ja Herman IT ovat osa yli 100-vuotiasta KPO konsernia.

Kaisanetin tavoitteena oli etsiä kumppani, joka pystyy tuottamaan palveluvalikoimallaan kustannustehokkaasti ja laadukkaasti Kaisanetin asiakkaiden tarvitsemien palvelin- ja kapasiteettipalveluiden tuotannon. Alueensa merkittävänä it-palveluyrityksenä Kaisanetillä oli korkeat vaatimukset palvelin-ja kapasiteettipalveluiden tuottajalle.

”It-palveluiden edellyttämät vaatimukset mm. osaamiselle ovat kasvavia, joten näimme palvelin- ja kapasiteettipalveluiden tuotannon keskittämisellä kumppanille saavutettavan niin tehokkuutta, että laajempaa osaamista palvelutarpeiden vaatimuksiin”, Kaisanetin liiketoimintajohtaja Marko Kallio kertoo.

Yhteistyöllä tähtäämme tulevaisuuteen


Yhteistyöllä haluttiin taata Kaisanetin palvelin- ja kapasiteettipalveluiden laatu ja kehitys myös tulevaisuudessa sekä järkevöittää konsernin sisällä yritysten päällekkäisiä toimintoja.

Kallio on tyytyväinen käynnistyneeseen yhteistyöhön. ”Herman IT:n ja Kaisanetin yhteistyön myötä tulemme saavuttamaan asiakkaillemme entistä paremman palvelutason sekä kilpailukykyiset palvelut laadullisesti sekä kustannuksiltaan nyt ja tulevaisuudessa.”

Kaisanet valmistautuu omalta osaltaan myös tulevaan EU:n tietosuoja-asetukseen, joka asettaa pilvipalveluiden tietoturvan suurennuslasin alle. Toukokuussa 2018 voimaan astuva asetus luo maantieteellisiä ja tietoturvallisia vaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle. Herman IT:n infrastruktuuri sekä ISO/IEC 27001:2013 -sertifioidut tietoturvakäytänteet takaavat Kaisanetin asiakkaille modernit ja tietoturvalliset palvelin- ja kapasiteettipalvelut myös tulevaisuudessa.


Lisätietoja toteutetusta ratkaisusta:
Jani Moilanen, toimitusjohtaja, Herman IT Oy
+358 44 7967 207
jani.moilanen(a)hermanit.fi

Suosittelija:

”Herman IT:n valikoituminen kumppaniksemme oli luonteva valinta pitkäaikaisen yhteistyön sekä Herman IT:n osaamisen ja laajan palveluvalikoiman myötä. Kaisanetin it-palvelin- ja kapasiteettipalveluiden tuotannon siirtyessä vaiheittain Herman IT:n palvelutuotantoon, tiedämme asiakkaidemme saavan konkreettista hyötyä Herman IT:n vakiintuneista ja laadukkaista palvelutuotannon menetelmistä yhdistettynä Kaisanetin palveluhallinnan menetelmiin.”

Marko Kallio, liiketoimintajohtaja, Kaisanet Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Herman IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kaisanet Oy
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jani Moilanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Herman IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Herman IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Herman IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Herman IT - Muita referenssejä

Herman IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia