Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Winpos Oy

Tarjoamme joustavat kassaratkaisut liiketoiminnan tehokkaaseen ohjaukseen. Toimintamme on keskittynyt kaupan, ravintola-alan, vapaa-aika- ja matkailualan, julkishallinnon ja areenaympäristöjen kassaratkaisuihin.

Winpos Oy - Yritysesittely

Winpos Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1997. Yrityksen toimipaikat sijaitsevat Vaasassa ja Helsingissä.

Olemme osa Winpos Group konsernia, joka kuuluu pohjoismaiden johtaviin kassajärjestelmätoimittajiin. Winpos Groupin pääkonttori sijaitsee Uumajassa, Ruotsissa. Konsernilla on Suomen lisäksi toimipaikat myös Tukholmassa (SE), Oslossa (NO), Rönnessä (DK), Hampurissa (GER), Kosicessa (SVK), Lontoossa (UK), Leedsissä (UK) ja Fort Lauderdalessa (US).

Winpos Group työllistää yli 50 kokenutta ja omistautunutta asiantuntijaa, joista yli 30 työskentelee Suomessa.

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja edistyksellisiä kassajärjestelmäratkaisuja, jotka perustuvat itse kehitettyihin ohjelmistoihin. Olemme jo toimittaneet ohjelmistolisenssejä noin 15 000 kassapäätteelle.
Työntekijöitä 60
Y-tunnus 1071675-8
Perustettu 1997
Www www.winpos.fi
Puh 06 346 2000
E-mail myynti@winpos.fi
Toimipaikat Helsinki, Vaasa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(13)
Maksaminen
(12)

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(12)
Kauppa
(7)
Urheilu, viihde ja virkistys
(5)
Julkishallinto
(2)

Teknologia

Windows
(6)
Android
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(11)
Koulutus
(9)
Tuki- ja ylläpitotyö
(9)
Laitteet
(7)
Konsultointi
(1)

Omat tagit

kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
mobiilikassa
kassaohjelma
kassaohjelmisto
Ketjunohjaus
myymäläjärjestelmä
ravintolajärjestelmä

Winpos - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiPikante-ravintoloissa panostetaan nykyaikaiseen maksamiseen

"- Halusimme uusien konseptien myötä kehittää entistä monipuolisempia maksamisen mahdollisuuksia. Winpos on ajan hermolla mm. maksutavoissa ja heillä on sekä taitoa että halua muokata ohjelmaa juuri meidän toivomaamme suuntaan. Tärkeässä asemassa sujuvan projektin läpiviennissä ovat olleet Winposin ammattitaitoiset projektivastaavat, joista toinen toimii fyysisesti täällä.."

-- Liisa Siuvo

Näytä referenssi

ReferenssiKalPan kotihalli on kolmessa vuodessa kasvanut nykyaikaiseksi areenakokonaisuudeksi

"- Koko projekti on ollut pitkä ja monivaiheinen. Kolmen vuoden aikana olemme tehneet paljon työtä, ja sekä toiminnoissamme että kassajärjestelmässä on tapahtunut isoja muutoksia. Olemme aina saaneet Winposilta hyvää palvelua, ja yhteistyö heidän kanssaan on toiminut loistavasti, kiittelee Saksman. – Kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella Winpos-kassaratkaisua.."

-- Toni Saksman

Näytä referenssi

ReferenssiRoyal Line ja Winpos seilaavat toiveikkaina kohti tulevaa

"Tarjouskilpailussa Winpos oli kilpailukykyisin, toimintavarmin ja paras kokonaisratkaisu Royal Linen tarpeisiin.Toimintavarmuus on kaiken a ja o. Kun olemme merellä, meidän ei tarvitse olla riippuvaisia siitä onko meillä nettiyhteyttä, Winpos toimii siitä huolimatta. "

-- Christos Petriotis

Näytä referenssi

ReferenssiItsepalvelukassat nopeuttavat maksamista Oulun kampusravintoloissa

" -Pilotti on sujunut hyvin ja tulemme ottamaan itsepalvelukassoja käyttöön myös muissa ravintoloissamme. "

-- Fanni Kempas

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Winpos - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Ylläpidä asiakastietoja kassajärjestelmässä ja paranna asiakaspalvelua tarjoamalla kohdistettuja tarjouksia, bonuksia ja kampanjoita asiakasryhmä- tai asiakaskohtaisesti.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Selainpohjaisella Sales Dashboard -ohjelmalla voit paikasta ja laitteesta riippumatta seurata reaaliaikaisesti toimipaikkojen ja kassapisteiden myyntiä selkeässä graafisessa näkymässä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Kaikki palvelut keskitetysti yhdestä paikasta. Kassajärjestelmämme mukautuu helposti yrittäjän yksilöllisiin ja muuttuviin tarpeisiin ja on helposti liitettävissä useisiin toimialakohtaisiin ohjelmistoihin.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Supply chain management SCM

Onko sinulla useampia myymälöitä? Winpos kassajärjestelmässä seuraat ja hallitset reaaliaikaisesti ja keskitetysti liiketoimintasi kehitystä kaikkien myymäläketjusi myyntipisteiden osalta.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Winpos tarjoaa kassajärjestelmiä useille eri toimialoille. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kassajärjestelmä- alalta ja ohjelmistojamme on kehitetty pitkään yhteistyössä useiden eri alojen kanssa. Kehitämme kassajärjestelmäämme jatkuvasti ja tarjoamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Asiakaspalvelu

Winpos itsepalvelukassa Itsepalvelukassan avulla voit helpottaa ruuhkahuippuja, lyhentää jonotusaikaa ja vapauttaa henkilökuntaa myymälän puolelle. Winpos Mobiiliratkaisut Mobiilikassan avulla nopeutat palvelua, ja maksaminenkin onnistuu suoraan asiakkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Kaikki palvelut keskitetysti yhdestä paikasta. Kassajärjestelmämme mukautuu helposti yrittäjän yksilöllisiin ja muuttuviin tarpeisiin ja on helposti liitettävissä useisiin kaupan ja ravintola-alan alan ohjelmistoihin.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Teemme yhteistyötä useiden johtavien maksupääte- ja mobiilimaksutoimittajien kanssa. Suomessa maksupäätekumppaneitamme ovat Nets, Verifone ja Poplatek.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Winpos Cloud on vaihtoehto perinteiselle kiinteälle palvelimelle. Winpos Cloud virtuaalipalvelimen avulla pääset käsiksi kaikkien toimipaikkojesi tietoihin nopeasti ja turvallisesti. Et ole riippuvainen toimistosi palvelimesta, etkä joudu pelkäämään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Yhdistä kivijalka ja verkkokauppa. Teemme yhteistyötä useiden johtavien verkkokauppatoimittajien kanssa. Seuraa varastoa yhdestä paikasta käsin ja tee myyntiä samalla sekä myymälässä että verkossa.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Winpos - Referenssit

Winpos - Bloggaukset

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku