Kassajärjestelmä keskeinen osa kansainvälisen kahvilaketjun toiminnanohjausta

Espresso House on pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava kahvilaketju. Tällä hetkellä ketjulla on noin 300 kahvilaa neljässä maassa; Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Vuoden 2017 loppupuolella yritys laajentaa toimintaansa myös Saksaan.

Keväällä 2016 Espresso House valitsi Winposin toimittamaan uuden ja edistyksellisen kassajärjestelmän koko ketjulle. Järjestelmätoimitus sisälsi integraation ketjun omaan mobiilisovellukseen sekä taloushallintojärjestelmään. Tänä päivänä Winpos-järjestelmä on keskeinen osa Espresso Housen kokonaisvaltaista toiminnanohjausjärjestelmää.

Espresso Housen asiakkuudenhallintajohtaja Oskar Röös kertoo, että Winposin valintaan vaikutti mm. se, että yritys antoi asiantuntevan vaikutelman ja oli kooltaan sekä maantieteelliseltä kattavuudeltaan hyvin samankaltainen kuin Espresso House. Winpos onnistui myös vakuuttamaan Espresso Housen siitä, että heiltä löytyi pätevyyttä ja resursseja toteuttamaan haastaviakin kehitysprojekteja, jotka ovat tärkeitä pitkän tähtäimen suunnitelmia silmällä pitäen.

Projekti on sujunut hyvin ja Röös on tyytyväinen sekä järjestelmään että Winposin projektinhallintaan. Hän kertoo Winposin henkilökunnan olevan omistautunutta, osaavaa ja rehellistä. Röös kertoo myös Espresso Housen arvostavan suuresti räätälöintimahdollisuuksia konfiguraatioiden ja ohjelmistokehityksen kautta, vaikka Winpos-järjestelmän perustoiminnallisuudet kattavatkin ketjun laajat vaatimukset hyvin suurilta osin. Hän kehuu Winpos-järjestelmän joustavuutta, joka mahdollistaa sekä käytön että tuen sopeuttamista ketjun toimintatapoihin.

Winposin projektivastaava Nico Nysten toteaa yhteistyön sujuneen mallikkaasti. – On todellinen etuoikeus saada osallistua Espresso Housen kansainvälisen toiminnan kehittämiseen ERP-järjestelmän osalta, Nysten sanoo.

Winpos Groupin toimitusjohtaja Oscar Stenberg on ylpeä siitä, että Espresso House valitsi Winposin. Stenberg kertoo Winposin osallistuvan aktiivisesti myös ketjun IT-strategian muokkaamiseen ERP-järjestelmän osalta. – Yhdessä Espresso Housen kanssa luomme kestävän järjestelmän, jonka innovatiiviset ratkaisut vahvistavat koko ohjelmistoalustaamme, Stenberg sanoo.

Lisätietoja:

Winpos kassajärjestelmät ravintolalle

myynti@winpos.fi

Winpos myynti: 06 346 2000

Suosittelija:

"Projekti on sujunut hyvin ja Röös on tyytyväinen sekä järjestelmään että Winposin projektinhallintaan. Hän kertoo Winposin henkilökunnan olevan omistautunutta, osaavaa ja rehellistä."

Oskar Röös, Espresso House asiakkuudenhallintajohtaja

Referenssi Kassajärjestelmä keskeinen osa kansainvälisen kahvilaketjun toiminnanohjausta
Tilaaja: Espresso House
Ajankohta:2016 -
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu
Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
kassajärjestelmä kassajärjestelmät kassaohjelma kassaohjelmisto kassalaitteet
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet