Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kassajärjestelmä keskeinen osa kansainvälisen kahvilaketjun toiminnanohjausta

ReferenssiEspresso House on pohjoismaiden suurin ja nopeimmin kasvava kahvilaketju. Tällä hetkellä ketjulla on noin 300 kahvilaa neljässä maassa; Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Vuoden 2017 loppupuolella yritys laajentaa toimintaansa myös Saksaan.

Keväällä 2016 Espresso House valitsi Winposin toimittamaan uuden ja edistyksellisen kassajärjestelmän koko ketjulle. Järjestelmätoimitus sisälsi integraation ketjun omaan mobiilisovellukseen sekä taloushallintojärjestelmään. Tänä päivänä Winpos-järjestelmä on keskeinen osa Espresso Housen kokonaisvaltaista toiminnanohjausjärjestelmää.

Espresso Housen asiakkuudenhallintajohtaja Oskar Röös kertoo, että Winposin valintaan vaikutti mm. se, että yritys antoi asiantuntevan vaikutelman ja oli kooltaan sekä maantieteelliseltä kattavuudeltaan hyvin samankaltainen kuin Espresso House. Winpos onnistui myös vakuuttamaan Espresso Housen siitä, että heiltä löytyi pätevyyttä ja resursseja toteuttamaan haastaviakin kehitysprojekteja, jotka ovat tärkeitä pitkän tähtäimen suunnitelmia silmällä pitäen.

Projekti on sujunut hyvin ja Röös on tyytyväinen sekä järjestelmään että Winposin projektinhallintaan. Hän kertoo Winposin henkilökunnan olevan omistautunutta, osaavaa ja rehellistä. Röös kertoo myös Espresso Housen arvostavan suuresti räätälöintimahdollisuuksia konfiguraatioiden ja ohjelmistokehityksen kautta, vaikka Winpos-järjestelmän perustoiminnallisuudet kattavatkin ketjun laajat vaatimukset hyvin suurilta osin. Hän kehuu Winpos-järjestelmän joustavuutta, joka mahdollistaa sekä käytön että tuen sopeuttamista ketjun toimintatapoihin.

Winposin projektivastaava Nico Nysten toteaa yhteistyön sujuneen mallikkaasti. – On todellinen etuoikeus saada osallistua Espresso Housen kansainvälisen toiminnan kehittämiseen ERP-järjestelmän osalta, Nysten sanoo.

Winpos Groupin toimitusjohtaja Oscar Stenberg on ylpeä siitä, että Espresso House valitsi Winposin. Stenberg kertoo Winposin osallistuvan aktiivisesti myös ketjun IT-strategian muokkaamiseen ERP-järjestelmän osalta. – Yhdessä Espresso Housen kanssa luomme kestävän järjestelmän, jonka innovatiiviset ratkaisut vahvistavat koko ohjelmistoalustaamme, Stenberg sanoo.

Lisätietoja:

Winpos kassajärjestelmät ravintolalle

myynti@winpos.fi

Winpos myynti: 06 346 2000

Suosittelija:

"Projekti on sujunut hyvin ja Röös on tyytyväinen sekä järjestelmään että Winposin projektinhallintaan. Hän kertoo Winposin henkilökunnan olevan omistautunutta, osaavaa ja rehellistä."

Oskar Röös, Espresso House asiakkuudenhallintajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Espresso House
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Omat tagit

kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
kassaohjelma
kassaohjelmisto
kassalaitteet

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia