Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kassajärjestelmä kehittyy asiakkaan tarpeiden mukaan

VideoVaasalainen ravintola-alan yritys Oy Fondis Ab haluaa olla oman alansa edelläkävijä. Winpos-kassajärjestelmä mahdollistaa yritykselle pitkälle automatisoidun ja paperittoman raportoinnin, antaen samalla työntekijöille mahdollisuuden palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteistyössä kehitetty järjestelmä toimii erilaisissa ympäristöissä sujuvasti.

Oy Fondis Ab:lla on yhteensä neljä toimipistettä, joista kolme sijaitsevat samassa rakennuksessa eri kerroksissa: kellarikerroksessa karaoke- ja viihderavintola Tørst Company, katutasossa ruokaravintola Brasserie & Bar Fondis terasseineen sekä toisessa kerroksessa yökerho Fontana Club. Kesäisin yritys vastaa myös Vaasan golfkentän ravintolatoiminnasta.

– Ravintoloitamme ja toimintaamme halutaan jatkuvasti kehittää. Haluamme olla edelläkävijä, oli kyse sitten teknisistä asioista, palvelusta tai jostakin muusta, kertoo Oy Fondis Ab:n toimitusjohtaja ja ravintoloitsija Susanna Ristiluoma.

– Henkilökuntamme on meille se ykkösasia. Heillä pitää olla pelit ja vehkeet kunnossa, jotta he pystyvät palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, Ristiluoma jatkaa.


“Heidän tukensa oli hyvin avulias ja tuli hyvin vastaan”

Tällä hetkellä yrityksen kassajärjestelmänä toimii Winpos-järjestelmä. Kaikissa neljässä toimipisteessä on yhteensä noin 12 kassapistettä. Winpos-kassajärjestelmä on mahdollistanut Oy Fondis Ab:lle pitkälle automatisoidun ja paperittoman raportoinnin. Järjestelmä otettiin käyttöön, kun aiemmat kassalaitteet tulivat käyttöikänsä päähän.

– Siinä vaiheessa halusimme tietysti käydä läpi eri vaihtoehtoja. Winpos oli paikallinen toimija ja sillä oli iso merkitys.

– Heidän tukensa oli hyvin avulias ja tuli hyvin vastaan. Minun ei tarvinnut soitella ympäri Eurooppaa, että saisin jonkun puhelimen päähän, Ristiluoma kertoo.

Järjestelmää kehitetään aktiivisesti yhdessä

Järjestelmää on vuosien varrella kehitetty yhdessä. Winpos oli omalta osaltaan mahdollistamassa sen, kun Oy Fondis Ab otti ensimmäisenä ravintolana Suomessa käyttöönsä Mobile Payn. Winpos saa kiitosta ravintola-alan tuntemuksestaan – kun järjestelmää käyttävät monet muutkin ravintolat, tuntee Winpos alan haasteet.

– Käymme läheistä keskustelua siitä, mitkä ovat meidän tarpeemme ja mitkä ovat ne asiat, joissa me toivomme, että ohjelma kehittyisi. On ollut hyvin virkistävää ja hauskaa, että he ottavat myös asiakkaan näkökulman hyvin vastaan.

– Winpos on ollut hyvin aktiivinen toimija. He haluavat kehittää omaa tuotettaan jatkuvasti. Se on hyvin tärkeää, kun miettii, millainen tuote on kyseessä, Ristiluoma painottaa.

Teksti ja video: https://www.kokemuksia.fi/


Pinterest
Winpos Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
Mobiilimaksaminen
Ravintolan kassajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia