Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Menestyksen salaisuus piilee henkilökunnassa

ReferenssiHelsingin Kalliossa sijaitsee yksi tämän hetken trendikkäimmistä kahviloista, Ipi kulmakuppila. Mielenkiintoinen ja aidosti hyvää tekevä kahvila valitsi aikoinaan Winpos kassajärjestelmän, koska se oli kaikkein helppokäyttöisin ja selkein ratkaisu Ipi Kulmakuppilalle.

– Ajatus Ipi Kulmakuppilan perustamisesta on lähtöisin yhden kehitysvammaisen henkilön toiveesta päästä jonain päivänä tekemään töitä oikeassa kahvilassa, kertoo Kahvila Ipi Oy:n Kehitysjohtaja Marja Visti-Koskinen

Kahvila Ipi Oy:n tavoitteena on tarjota aito, oikea kahvilaympäristö, jossa erityistä tukea tarvitsevat henkilöt pääsevät harjoittelemaan kahvilatyön taitoja asiantuntevien työntekijöiden kanssa. Kahvilan mahdolliset voitot hyödynnetään kehitysvammaisten henkilöiden työllistymisen kehittämiseen ja heidän kouluttamiseensa.

-Olemme tehneet Winposin kanssa yhteistyötä yli kuusi vuotta. Ipiä rakennettaessa kyselimme eri toimijoilta, onko olemassa sellaista kassajärjestelmää, johon saisimme ladattua tuotteidemme kuvat? Winpos tarjosi sellaisen mahdollisuuden. Winposin avulla pystymme mahdollistamaan kassatyön harjoittelun myös niille ihmisille, jotka eivät osaa lukea. Myös värien käyttö painikkeissa helpottaa luettavuutta ja hahmottamista. Kassajärjestelmä on ollut helppo oppia ja se on toiminut hyvin, kehuu Visti-Koskinen.

 

Suussa sulavat tarjoilut, taitavat oppilaat ja hurmaava sisustus eivät yksistään tee Ipistä suosittua. Marja Visti- Koskinen nostaa hattua erityisesti henkilökunnalle.

 -Kahvilamme työntekijät ovat menestyksemme salaisuus; he jaksavat olla alati tukemassa ja opettamassa työn tekemistä.

Haluaisimme tulevaisuudessa olla luomassa kahvila- ja ravintola-alalle selkokielisiä ja helppokäyttöisiä perehdytysmenetelmiä, jotta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden olisi mahdollista työllistyä yrityksiin mahdollisimman vaivattomasti ja perehdytys ei työllistäisi yritysten työntekijöitä niin valtavasti. Olemme avoimia ehdotuksille, sanoo Visti-koskinen ja jatkaa, – Olemme yhteistyöverkostomme kanssa todenneet, että kaikkein tärkeintä erityisryhmien työllistymisessä on työhönvalmennuksen riittävyys ja se, että lähituen antaminen olisi oikea-aikaista ja sitä olisi tarpeeksi saatavilla.

Suosittelija:

IPI Kulmakuppilassa suositellaan lämpimästi Winposia myös muille toimijoille

Marja Visti-Koskinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: IPI Kulmakuppila
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Omat tagit

kassajärjestelmä
Winpos
Winpos kassa
Ravintolan kassajärjestelmä
Ravintola
Kahvila

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia