Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Levi Restaurants – Tehokkaalla raportoinnilla eroon hävikistä

ReferenssiRinneasiakkaita palvelevan Levi restaurantsin ravintoloissa ennakoidaan kassajärjestelmän raportoinnin avulla tulevan päivän kysyntää.

Oy Levi Restaurants Ltd on Levi Ski Resortin omistama ympärivuotisesti toimiva rinneravintolayhtiö, jolla on kahdeksan ravintolaa: V’inkkari, Cafe Tanja, Horizont, Draivi, Paviljonki, Sivakka, Alpine Café ja Palovartija.

Ravintolat palvelevat rinneasiakkaita monipuolisesti. Päivittäin myydään paljon ruokaa, kaakaota ja munkkeja. Ruokatarjonta on pikaruokapainotteista: Sivakan hampurilaisaterioita, Draivin ja Horizontin pizzaa sekä suosittuja kanakoreja. Palovartija on Levin huipulla sijaitseva ihan oikea entinen palovartijan maja, joka toimii nykyään rinnekansan fiilistelypaikkana. Alpine Cafessa on tarjolla kotiruokalounasta. V’inkkarin legendaarinen After Ski starttaa aina maalis- ja huhtikuuksi ja siellä keskitytään enemmän hauskanpitoon kuin syömiseen.


Kustannukset kuriin nykyaikaisella kassajärjestelmällä

Levi Restaurants on käyttänyt Winpos kassajärjestelmää 4 vuotta. - Meillä on tällä hetkellä 18 kassapistettä ja lisäksi 5 tabletkassaa, joita käytetään kiertävissä promoissa ja sellaisissa myyntipisteissä, missä myyntiä on lyhyen aikaa, kertoo Levi Restaurantsin ravintolapäällikkö Heli Lehtinen.

- Meidän ravintolaketjumme tarpeisiin Winpos sopii hyvin. Olemme olleet tyytyväisiä Winposin taustaohjelmaan ja siihen, kuinka liiketoiminnan seuranta ja ohjaus onnistuu järjestelmällä, kertoo Lehtinen ja jatkaa: - Taustaohjelma on selkeä ja näppärä. Erityisesti raportointi on joustavaa. Vanha ohjelmisto sylki ulos ison kasan paperia aamuisin. Nyt yö-ajot kilahtavat sähköpostiin selkeänä pakettina. Ravintoloihin olen tehnyt ruokatuoteraportin, joka yöllä tekee listauksen edellisen päivän myydyistä tuotteista. Tämä raportti on vaikuttanut selvästi hävikkiin ja katteisiin. Meillä on näin talvella niin suuret volyymit, että raportti on auttanut ennustamaan tulevaa työpäivää esimerkiksi munkin paistamisen tai lounasruuan määrän suhteen. Muutenkin raportointiosiosta saadaan jos jonkinlaista raporttia eri tarpeisiin. Raportointi on ehdottomasti järjestelmän paras puoli.

Levi myötämäessä

Levillä ja koko Lapilla menee loistavasti, mikä vaikuttaa myös Levi Restaurantsiin, eikä hiljaisia päiviä ravintoloissa juuri ole. Yrityksen liikevaihto on noin 4,2 milj. Matkailijoita käy ympäri maailman. Suurimmaksi osaksi matkailijat tulevat paitsi Suomesta, myös Keski-Euroopasta, Norjasta, Isosta-Britanniasta ja Venäjältä.

-Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Kesällä avaamme jäätelökioskin Levin Activity Parkiin ja aloitamme Cafe Tanjassa täysremontin.

Suosittelija:

-Taustaohjelma on selkeä ja näppärä. Erityisesti raportointi on joustavaa.

Heli Lehtinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Oy Levi Restaurants Ltd
Ajankohta: 2014 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
kassaohjelma
kassaohjelmisto
Ravintola

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia