Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Winpos on monipuolinen kassaratkaisu ja luotettava kumppani

ReferenssiAlajärveläinen hotelli -ravintola Alvariini ja Winpos ovat tehneet yhteistyötä viisi vuotta. Hotelliyrittäjät Tomi ja Salla Hemminki ovat tyytyväisiä kassajärjestelmä valintaansa. - Aikaisempaa kokemusta kassajärjestelmistä meillä ei aloittaessamme ollut mutta sanotaan niin että, kuka tahansa joka tietokonetta on käyttänyt, osaa käyttää myös Winposia, naurahtaa Tomi.

ALVARIININ KASSAYMPÄRISTÖ on laaja. Kolmella kassapäätteellä hoidetaan hotelli, ravintola, keilahalli, lipunmyynti, narikka sekä kokous ja saunavaraukset. - Myymme myös paketoituja palveluita kuten esim. teatteri- ja tykypaketteja, kertoo Salla ja jatkaa: - Winpos on järkevä ja helppo kassaratkaisu joka soveltuu erinomaisesti liiketoimintaamme.

Alvariinissa on aina tehty ruoka alusta asti itse ja suosittu lähituottajia. Lokakuussa Alvariini muutti à la carte listan lähituotettuihin burgereihin, jonka seurauksena kävijämäärä on moninkertaistunut. Muutos kävijämäärässä piristää yrittäjien mieltä. - Kassapalvelut toimii meillä hyvin myös nopealla tempolla, niin tilausten kuin maksunkin osalta. Mahtavaa että ihmiset ovat ottaneet uudistuksen näin hyvin vastaan, Hemmingit iloitsee.


HOTELLIVARAUKSET otetaan sisään Sportum varausjärjestelmään. Winposin myyntipäällikkö Jouni Mäkynen ja Tomi keskustelevat järjestelmien integroinnista. - Integraatioita Sportumin kanssa on jo tehty, sanoo Mäkynen, joten tämäkin rajapinta luonnollisesti onnistuu. Muitakin mahdollisia projekteja tulee esille, kuten keittiönäytön ja tarjoilijapäätteiden käyttöönotto.

Keskustelu jatkuu vilkkaana ja kaikesta heijastuu hyvä yhteistyö ja myyjän kiinnostus asiakkaan tarpeista. - Olemme aina saaneet Winposilta loistavaa palvelua. Isäni tapasi sanoa ”hyvä kello kauas kuuluu, paha paljon kauemmaksi”. - Winpos on hyvin sisäistänyt sanonnan merkityksen, he osaavat huolehtia asiakassuhteistaan, kehuu Tomi Hemminki.

Lisätietoja:

Hotelli-Ravintola Alvariini

Winpos ravintolajärjestelmä


Suosittelija:

- Olemme aina saaneet Winposilta loistavaa palvelua. Isäni tapasi sanoa ”hyvä kello kauas kuuluu, paha paljon kauemmaksi”. - Winpos on hyvin sisäistänyt sanonnan merkityksen, he osaavat huolehtia asiakassuhteistaan, kehuu Tomi Hemminki.

Tomi ja Salla Hemminki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hotelli-Ravintola Alvariini
Ajankohta: 2011 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jouni Mäkynen / myynti@winpos.fi /06 346 2000

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmät
kassajärjestelmä
kassa
kassaohjelma
kassaohjelmisto
ravintolajärjestelmä
hotellijärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia