Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Winpos kokemuksia

Winpos kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Winpos Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiRavintola Berny’s luottaa kotimaiseen ja paikalliseen kassakumppaniin

"Patricia kehuu Winpos kassajärjestelmän monipuolisuutta, ja kertoo, että sillä hoituu kätevästi sekä à la carte-puoli että baari. Yrittäjän elämää helpottaa myös se, että tilastoja voi selata ajassa taaksepäin. Hän nostaa lisäksi esille sen, että Winpos mahdollistaa tietojen välittämisen suoraan keittiöön. Näin tilaustiedot saadaan saman tien kätevästi suoraan.."

-- Patricia Nedergård

Näytä referenssi

ReferenssiMenestyksen salaisuus piilee henkilökunnassa

"IPI Kulmakuppilassa suositellaan lämpimästi Winposia myös muille toimijoille"

-- Marja Visti-Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiPikante-ravintoloissa panostetaan nykyaikaiseen maksamiseen

"- Halusimme uusien konseptien myötä kehittää entistä monipuolisempia maksamisen mahdollisuuksia. Winpos on ajan hermolla mm. maksutavoissa ja heillä on sekä taitoa että halua muokata ohjelmaa juuri meidän toivomaamme suuntaan. Tärkeässä asemassa sujuvan projektin läpiviennissä ovat olleet Winposin ammattitaitoiset projektivastaavat, joista toinen toimii fyysisesti täällä.."

-- Liisa Siuvo

Näytä referenssi

ReferenssiKalPan kotihalli on kolmessa vuodessa kasvanut nykyaikaiseksi areenakokonaisuudeksi

"- Koko projekti on ollut pitkä ja monivaiheinen. Kolmen vuoden aikana olemme tehneet paljon työtä, ja sekä toiminnoissamme että kassajärjestelmässä on tapahtunut isoja muutoksia. Olemme aina saaneet Winposilta hyvää palvelua, ja yhteistyö heidän kanssaan on toiminut loistavasti, kiittelee Saksman. – Kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella Winpos-kassaratkaisua.."

-- Toni Saksman

Näytä referenssi

ReferenssiRoyal Line ja Winpos seilaavat toiveikkaina kohti tulevaa

"Tarjouskilpailussa Winpos oli kilpailukykyisin, toimintavarmin ja paras kokonaisratkaisu Royal Linen tarpeisiin.Toimintavarmuus on kaiken a ja o. Kun olemme merellä, meidän ei tarvitse olla riippuvaisia siitä onko meillä nettiyhteyttä, Winpos toimii siitä huolimatta. "

-- Christos Petriotis

Näytä referenssi

ReferenssiItsepalvelukassat nopeuttavat maksamista Oulun kampusravintoloissa

" -Pilotti on sujunut hyvin ja tulemme ottamaan itsepalvelukassoja käyttöön myös muissa ravintoloissamme. "

-- Fanni Kempas

Näytä referenssi

ReferenssiSärkänniemessä vaaditaan kassajärjestelmältä käyttövarmuutta

"Tärkeimmät ominaisuudet järjestelmässä ovat helppokäyttöisyys, joustavuus ja käyttövarmuus"

-- Mari Leino

Näytä referenssi

ReferenssiLevi Restaurants – Tehokkaalla raportoinnilla eroon hävikistä

"-Taustaohjelma on selkeä ja näppärä. Erityisesti raportointi on joustavaa."

-- Heli Lehtinen

Näytä referenssi

ReferenssiKassajärjestelmä keskeinen osa kansainvälisen kahvilaketjun toiminnanohjausta

"Projekti on sujunut hyvin ja Röös on tyytyväinen sekä järjestelmään että Winposin projektinhallintaan. Hän kertoo Winposin henkilökunnan olevan omistautunutta, osaavaa ja rehellistä."

-- Oskar Röös, Espresso House asiakkuudenhallintajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiWinpos joustaa ja kasvaa suositun Friends&Brgrs hampurilaisketjun mukana

"– Tämä systeemi on nopeuttanut toimintaamme erittäin paljon. Pystymme seuraamaan järjestelmän avulla myös toimitusaikaa, mitä pidämme erittäin tärkeänä. Tällä hetkellä odotusaika on noin 6-12 minuuttia sanoo Fagerholm. -Toinen loistava ominaisuus on se, että voimme myydä selkeästi ryhmittäin. Näin taataan, että koko pöytäseurue saa ateriansa samanaikaisesti."

-- Isak Fagerholm

Näytä referenssi

ReferenssiWinpos on monipuolinen kassaratkaisu ja luotettava kumppani

"- Olemme aina saaneet Winposilta loistavaa palvelua. Isäni tapasi sanoa ”hyvä kello kauas kuuluu, paha paljon kauemmaksi”. - Winpos on hyvin sisäistänyt sanonnan merkityksen, he osaavat huolehtia asiakassuhteistaan, kehuu Tomi Hemminki. "

-- Tomi ja Salla Hemminki

Näytä referenssi

ReferenssiSalkari luottaa monikanavaiseen kassa- ja verkkokaupparatkaisuun

"Olemme onnistuneet valitsemaan oikeat kumppanit emmekä ole katuneet päivääkään. Gambit ja Winpos tietävät mitä asiakassuhteen ylläpitäminen tarkoittaa. Mitä tahansa ongelmia tai uusia ideoita meillä vuosien aikana onkaan ollut, olemme saaneet molemmilta asiantuntevaa palvelua."

-- Markus Tuominen

Näytä referenssi

ReferenssiHyvä kassajärjestelmä on kaikkien etu

"On hyvin kätevää, kun näen heti, minkä verran juomia on jäljellä varastossa ja mitä pitää tilata lisää. Tärkeä ominaisuus on myös se, että hotelliasukas saa halutessaan siirrettyä ateriansa suoraan hotellihuoneensa laskuun – ilman välivaiheita ja käsin kirjaamisia."

-- Cisse Grönholm

Näytä referenssi

ReferenssiDuudsonit Activity Parkissa luotetaan pohjalaiseen rehtiin palveluun

" – Halusimme reaaliaikaisen ja toimivan kokonaisratkaisun. Pääyhteistyökumppanimme Anvia suositteli kassajärjestelmäksi Winposia. Winposissa on valmiit rajapinnat Anvian verkkokauppaan ja Netvisor taloushallintaohjelmaan. Tuntui järkevältä saada kaikki palvelut keskitetysti samasta paikasta, aikaa säästyy ja apu on myös lähellä sekä aina valmiina kun sitä tarvitaan, Jani Karvonen.."

-- Jani Karvonen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos Oy:n referenssit

Winpos Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia