Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tulevaisuuden ravintolassa tilaukset ja varaukset tehdään monikanavaisesti

BloggausRavintoloiden kassajärjestelmät ja tilausjärjestelmät kehittyvät nyt nopeasti. Vaaditaan yhä tehokkaampaa palvelua ja nopeampaa tiedonkulkua. Käteisen vähetessä syntyy uusia maksutapoja ja tilauskanavia. Monet työvaiheet, kuten esimerkiksi taloushallinto, on jo nyt pitkälle automatisoitu tietojärjestelmien avulla. Itsepalvelukassat alkavat olla jo tuttu näky Fastfood ravintoloissa. Myös erilaiset asiakaskohtaiset ennakkotilaus ja kanta-asiakas sovellukset yleistyvät vauhdilla.

Winpos on kassajärjestelmätoimittajan ominaisuudessa keskittynyt viime aikoina erityisesti ravintola-alan tarpeisiin. Olemme tehneet valtavan määrän kehitystyötä ravintolajärjestelmäämme ja kehittäneet mm. uusia sovelluksia, jotka nopeuttavat niin tilausprosessia, valmistusta kuin maksamistakin.

 

Tilaukset mobiilikassasta, asiakkaan puhelimesta tai itsepalvelukassasta suoraan keittiönäytölle

 

Kehitämme tällä hetkellä mm. kuluttajille suunnattua asiakaskohtaista ennakkotilaussovellusta, jonka kautta asiakas voi tehdä ja maksaa suoraan ravintolatilauksensa. Toinen jo pidemmälle kehitetty ja monessa paikassa käytössäkin oleva ratkaisumme on Winpos Selfservice itsepalvelukassa.

Winpos Mobiilikassa, joka on jo varsin pitkälle kehitetty kassasovellus, toimii älypuhelimissa ja tableteissa. Tarjoilija kirjaa tilauksen suoraan kassasovellukseen, josta tilaus siirtyy keittiöön tai haluttuun valmistuspisteeseen. Maksaminen voidaan suorittaa suoraan pöydästä langattomalla maksupäätteellä. Tarjoilija voi unohtaa kynän ja paperin ja keittiö saa reaaliaikaista selkeää tietoa tuotantonsa avuksi.

Mistä kanavasta tilaukset sitten tulevatkaan, voidaan ne ohjata suoraan keittiönäytölle. Kokki näkee tilauksen suoraan näytöltä ja voi kuitata sen valmiiksi yhdellä painalluksella. Fastfood puolella tieto annoksen valmistumisesta voisi lähteä esimerkiksi suoraan saliin asiakkaille suunnatulle tilaustaululle, josta asiakas näkee oman tilausnumeronsa ja tietää hakea tilauksensa. Helppoa ja nopeaa.

Tämän ominaisuuden ansiosta myös tilausten toimitusaikaa voidaan seurata ja hyödyntää tietoa työvuorosuunnittelussa.

Pystymme tarjoamaan nyt, ja tulevaisuudessa monikanavaisen ravintolakassaratkaisun. Ravintoloitsija voi keskitetysti hallita yritystoimintaansa, automatisoida useita työvaiheita ja tarjota asiakkailleen monikanavaiset maksutavat ja tilauskanavat.

Pinterest
Winpos Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Konsultointi
Huolto ja korjaus
Koulutus

Omat tagit

mobiilikassa
itsepalvelukassa
kassajärjestelmä
varausjärjestelmä
Ravintolan kassajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia