Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ravintola Berny’s luottaa kotimaiseen ja paikalliseen kassakumppaniin

ReferenssiUpealla paikalla Merenkurkussa, Suomen pisimmän sillan kupeessa, sijaitsee Ravintola Berny’s. Kolme vuotta sitten vanhat kassakoneet korvattiin nykyaikaisella kassajärjestelmällä ja ravintoloitsijat ovat olleet päätökseensä tyytyväisiä.

Berny’s on toiminut Raippaluodossa jo vuodesta 1973. Se aloitti toimintansa silloisessa lossisatamassa pienimuotoisella kioskitoiminnalla. Nykyään Berny’s on 800 m2 kokoinen ravintola ja samalla myös monipuolinen palvelu- ja tapaamispaikka Merenkurkun saaristossa Unescon maailmanperintöalueella.

Patricia Nedergård ja hänen avomiehensä Tommy Pellas alkoivat pyörittää Berny’siä viisi vuotta sitten työskenneltyään ravintola-alalla useita vuosia. He toimivat nyt ensimmäistä kertaa itse yrittäjinä. Kun he aloittivat Berny’sin ravintoloitsijoina, käytössä oli vain vanhoja perinteisiä kassakoneita, joten järjestelmän uusiminen oli välttämätöntä.

Patricia kertoo, että Winpos-kassajärjestelmä oli heille aika lailla itsestään selvä valinta. Tämä lähinnä siksi, että Winpos on paikallinen yritys, joten apu on tarvittaessa aina lähellä. 

Berny’s koostuu lounas- ja à la carte-ravintolasta sekä kahvilasta, jossa tarjoillaan monenlaisia herkkuja, kuten pullaa, voileipiä ja hampurilaisia. Ravintolan terassi sijaitsee kauniilla paikalla aivan veden äärellä. Ravintolalta voi vuokrata myös saunatilat ja siihen kuuluvat kylpytynnyrit.

Berny’sillä on käytössä 2 kiinteää kassapistettä kahviossa ja ravintolan puolella. Lisäksi heillä on käytössä yksi terassikassa, joka on helposti siirrettävissä.

Patricia kehuu Winpos-järjestelmän monipuolisuutta, ja kertoo, että sillä hoituu kätevästi sekä à la carte-puoli että baari. Yrittäjän elämää helpottaa myös se, että tilastoja voi selata ajassa taaksepäin. Hän nostaa lisäksi esille sen, että Winpos mahdollistaa tietojen välittämisen suoraan keittiöön. Näin tilaustiedot saadaan saman tien kätevästi suoraan pöydästä tai tiskiltä keittiöön.

Patricia Nedergård näkee tulevaisuuden valoisana. Suunnittelemme menuja ja kesähenkilökunnan palkkaamista sillä ajatuksella, että kaikki sujuu keväällä suunnitelmien mukaisesti. Berny’sillä odotetaan innolla kesää ja asiakkaita, joiden toivotaan olevan upea sekoitus turisteja ja paikallisia.

Lue lisää: https://winpos.com/fi/asiakkaitamme/hospitality-fi/bernys/

Suosittelija:

Patricia kehuu Winpos kassajärjestelmän monipuolisuutta, ja kertoo, että sillä hoituu kätevästi sekä à la carte-puoli että baari. Yrittäjän elämää helpottaa myös se, että tilastoja voi selata ajassa taaksepäin. Hän nostaa lisäksi esille sen, että Winpos mahdollistaa tietojen välittämisen suoraan keittiöön. Näin tilaustiedot saadaan saman tien kätevästi suoraan pöydästä tai tiskiltä keittiöön.

Patricia Nedergård

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Ravintola Berny's
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
Winpos
ravintolajärjestelmä
kassaohjelma
kassaohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia