Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pikante-ravintoloissa panostetaan nykyaikaiseen maksamiseen

ReferenssiPikantella on neljä lounas- ja tilausravintolaa sekä kolme kahvilaa. Yhdistyksen toiminta käynnistyi vuonna 1962, jolloin vastavalmistuneeseen Tampereen keskussairaalaan avattiin Pirkanmaan Kansanterveys ry:n ensimmäinen kioski ja kahvila. Tarkoituksena oli hankkia varoja paikallisille sydän- ja syöpäyhdistyksille tasokkaalla kahvila- ja kioskitoiminnalla. Tänä päivänä Pikante-ravintolat ovat kasvaneet 6 milj. euron vuosiliikevaihtoa tekeväksi ravintolaketjuksi.

Yhteistyö Winposin kanssa alkoi lokakuussa 2020. - Halusimme uusien konseptien myötä kehittää entistä monipuolisempia maksamisen mahdollisuuksia. Winpos on ajan hermolla mm. maksutavoissa ja heillä on sekä taitoa että halua muokata ohjelmaa juuri meidän toivomaamme suuntaan. Tärkeässä asemassa sujuvan projektin läpiviennissä ovat olleet Winposin ammattitaitoiset projektivastaavat, joista toinen toimii fyysisesti täällä Tampereen alueella, kertovat Pikanten ravintolajohtaja Liisa Siuvo ja kassajärjestelmän pääkäyttäjä Satu Jara.

Pikanten ravintoloissa on yhteensä 14 kassapistettä, joista 4 toimii itsepalvelukassoina. Suurimmaksi osaksi kassa-asennuksessa pystyttiin hyödyntämään jo olemassa olevaa kassalaitteistoa.

Pikantella on käytössä itsepalvelukassamalli, jossa lounaan hinta määräytyy painon mukaan. Asiakas kerää linjastosta lounaan lautaselleen ja punnitsee sen itsepalvelukassaan integroidulla vaa’alla, josta tieto siirtyy automaattisesti kassalle. Maksu tapahtuu kortilla tai Pivo-sovelluksella.

Kts. videolta kuinka helposti maksaminen käy itsepalvelukassalla Pikantessa: https://www.youtube.com/watch?v=f3a2LtdMCdg

- Asiakaskuntamme koostuu kiireisestä sairaalan henkilökunnasta, sekä potilaista ja omaisista. Haluamme tarjota jokaiselle asiakasryhmälle omanlaista palvelua. Toiset tulevat herkuttelemaan ja viettämään kiireetöntä aikaa. He kaipaavat hetken jutustelua ja kontaktia asiakaspalvelijan kanssa. Toiset taas arvostavat nopeaa ja sujuvaa asioimista, kertoo Siuvo.- Hektinen toimintaympäristö edellyttää myös nopeaa palvelua. Siihen itsepalvelukassat ovat oiva lisä. Pivo-sovelluksella voimme tarjota alueen opiskelijoille mahdollisuuden itsepalvelukassalla maksamiseen. Pivolla oli valmis järjestelmä ja Winposilla oli kokemusta Pivo-opiskelijatunnistautumisesta, joten Pivo- tunnistautumisen käyttöönotto oli meille helppoa, Jara toteaa.

- Itsepalvelukassat sopivat hyvin kanta-asiakkaille, sillä he oppivat niiden käytön nopeasti ja pitävät maksamisen nopeudesta ja helppoudesta. Ensikäyttäjiä opastamme mielellämme. Toki kaikissa paikoissa asiakaspalvelu säilyy myös kassatoiminnoissa.

- Tämän vuoden puolella avaamme uuden 150-paikkaisen lounasravintolan Tampereen keskustan liepeille. Siellä olemme osaamisemme keskiössä; tarjoamme suuren toimistotalon asiakkaille kahvila-, ravintola – ja cateringpalveluita sekä aula- ja kokouspalveluita. Siuvon mukaan uudessa ravintolassa asiakkaiden käytössä tulee olemaan useampi itsepalvelukassa.

- Henkilöstöravintolassa itsepalvelukassalla maksaminen edellyttää usein tunnistautumista, ja sen kehittäminen on käynnissä yhteistyössä Winposin kanssa. Tavoitteena on, että jokaisessa toimipaikassa olisi ainakin yksi itsepalvelukassaa palvelukassan lisäksi. Myös palvelurakennetta ohjataan siten, että joustava itsepalvelumaksaminen on helppoa ja houkuttelevaa. Tavoitteenamme on kehittää palveluita ja konsepteja kaikissa toimipaikoissamme. Nopeus, ketteryys ja tehokkuus on valttimme, Siuvo ja Jara toteavat.

Suosittelija:

- Halusimme uusien konseptien myötä kehittää entistä monipuolisempia maksamisen mahdollisuuksia. Winpos on ajan hermolla mm. maksutavoissa ja heillä on sekä taitoa että halua muokata ohjelmaa juuri meidän toivomaamme suuntaan. Tärkeässä asemassa sujuvan projektin läpiviennissä ovat olleet Winposin ammattitaitoiset projektivastaavat, joista toinen toimii fyysisesti täällä Tampereen alueella, kertovat Pikanten ravintolajohtaja Liisa Siuvo ja kassajärjestelmän pääkäyttäjä Satu Jara.

Liisa Siuvo

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Pikante-ravintolat
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Liisa Siuvo

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Windows

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

itsepalvelukassa
itsepalvelukassajärjestelmä
kassajärjestelmä
Winpos
pivo

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia