Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Itsepalvelukassat nopeuttavat maksamista Oulun kampusravintoloissa

ReferenssiJuvenes otti elokuussa käyttöön Winpos itsepalvelukassat kahdessa Oulun kampusravintolassaan.

Restaurant Napassa ja Foobarissa ruokailee päivittäin peräti 2500 lounastajaa. Ravintoloissa on käytössä seitsemän itsepalvelukassaa.

-Itsepalvelukassojen avulla pyrimme hallitsemaan isoja volyymeja ja sujuvoittamaan asiointia, kertoo Juvenes Oy:n Business Controller Fanni Kempas. -Pilotti on sujunut hyvin ja tulemme ottamaan itsepalvelukassoja käyttöön myös muissa ravintoloissamme.

Itsepalvelukassat otettu innokkaasti käyttöön Oulussa

-Itsepalvelukassat ovat olleet käytössä noin kaksi kuukautta ja opiskelijoilta saatu palaute on ollut pääasiassa hyvää, kertoo Kempas ja jatkaa: - Olemme seuranneet niiden käyttöastetta havainnoimalla paikan päällä jonojen muodostumista eri kassapisteille sekä tarkkailemalla ravintola- ja kassapäätekohtaisia kuittimääriä kassajärjestelmän taustaohjelman kautta. Restaurant Napassa noin 70 % ruokailijoista maksaa lounaansa itsepalvelukassoilla ja Restaurant Foobarissa jopa 90 % ruokailijoista asioi itsepalvelukassalla.

Tuudo apuna opiskelijan tunnistautumisessa

Opiskelijan tunnistautuminen itsepalvelukassalla tapahtuu Tuudo-opiskelijasovelluksen avulla. - Winposin ja Tuudon yhteistyö sujui erinomaisesti niin järjestelmän kuin yhteistyön osalta, kertoo Winposin myyntipäällikkö Jouni Mäkynen. Myös Fanni Kempas on tyytyväinen: - Projektin toteutus on sujunut oikein hyvin sekä Winposin että Tuudon kanssa. Teknisiin haasteisiin ja tarvittaviin muutoksiin on reagoitu nopeasti.

Itsepalvelukassan käyttö on helppoa. Opiskelija avaa Tuudo-sovelluksen, skannaa Tuudo QR-koodinsa lukulaitteella, valitsee lounasvaihtoehdon ja maksaa tuetun opiskelijalounaansa korttimaksulla.

Itsepalvelukassat ovat myös vierailijoiden ja henkilökunnan käytettävissä. Tällöin ruokailija voi valita tuotteet ja maksaa ostoksensa ilman erillistä tunnistautumista.

Tuudo-yhteistyön lisäksi Winpos on toteuttanut myös MobilePay&Frank -opiskelijatunnistautumisen, jossa vastaavalla tavalla tunnistetaan opiskelijan sähköinen Frank-opiskelijakortti ja maksetaan opiskelijahintainen ruokailu MobilePay- sovelluksella.

-Lisäksi vuoden vaihteessa tulee OP Pankin kanssa kehitetty opiskelijoille tarkoitettu mobiili PIVO-opiskelijakortti, Mäkynen kertoo.

Monikanavainen ravintola-asiointi ja maksaminen näkyy vahvasti Winposin kassajärjestelmäkehityksessä

Kempas ja Mäkynen uskovat itsepalvelukassojen yleistyvän lounasravintoloissa ja asiakaspalvelun siirtyvän entistä enemmän kassapisteeltä asiakkaiden joukkoon. Myös ennakkomaksaminen ja -tilaaminen yleistyvät, ja ovat Juveneksellakin tulevaisuuden askeleita.

- Nykypäivänä ravintolaan saattaa tulla tilauksia useista eri järjestelmistä, kuten esim. Woltista. Ravintolalla voi myös olla käytössä oma ennakkotilaussovelluksensa sekä itsepalvelukassa. Näiden lisäksi tarjoilijat voivat ottaa vastaan tilauksia ns. tarjoilijapäätteellä. Olemme kehittäneet ja tulemme jatkossakin kehittämään erilaisia tilausjärjestelmiä, tilausnäyttöjä, keittiötilausnäyttöjä jne. Kassajärjestelmätoimittajana tavoitteenamme on parantaa ja nopeuttaa ravintoloiden palvelua, helpottaa päivittäisiä rutiineja ja siten kasvattaa asiakkaidemme liikevaihtoa.

Suosittelija:

-Pilotti on sujunut hyvin ja tulemme ottamaan itsepalvelukassoja käyttöön myös muissa ravintoloissamme.

Fanni Kempas

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Juvenes Oy
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Fanni Kempas

Lisätietoja

Yritysprofiili Winpos kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Julkishallinto
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
itsepalvelukassa
itsepalvelukassajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Winpos kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia