Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalinen markkinointi

TarjontaDigitaalinen markkinointi on strateginen kokonaisuus, joka perustuu palveluiden käyttäjien syvälliseen tuntemiseen ja markkinoinnin toimenpiteiden kohdentamiseen oikealle yleisölle. Tietoon perustuvalla markkinoinnin johtamisella tehdään parempia päätöksiä, luodaan vaikuttavampia asiakaskohtaamisia ja lisätään myyntiä.

Digitaalinen mainonta

Mainonnan avulla ohjaamme verkkopalveluusi enemmän kohderyhmääsi edustavia käyttäjiä ja saamme heidät tekemään enemmän toivottuja toimenpiteitä. Tehokkaan digitaalisen mainonnan avulla saat kohdennettua näkyvyyttä ja saavutat halutut tulokset.

Analytiikka

Analytiikan ja datan analysoinnin avulla saadaan syvempi ymmärrys verkossa tapahtuvasta liiketoiminnasta. Data ja sen visualisointi ovat pohjana markkinoinnin toimenpiteille, joilla asiakaskohtaamisista saadaan entistä parempia. Autamme asiakkaitamme mittamaan markkinointia tehokkaasti sekä hyödyntämään analytiikkaa liiketoiminnan kehittämisessä.

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatiolla tehostamme ja automatisoimme toistuvia markkinoinnin prosesseja. Personoidulla ja oikea-aikaisella automaatiolla vähennät pullonkauloja ja mahdollistat luontevan ostopolun. Parannamme asiakas­kokemusta kaikissa kosketuspisteissä ja kasvatamme asiakasuskollisuutta.

Hakukonemarkkinointi

Hakukone­markkinointi koostuu hakusana­mainonnasta (SEM) ja hakukone­optimoinnista (SEO), joiden tarkoituksena on parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa. Hakukone­markkinoinnin avulla tavoitat asiakkaat juuri silloin, kun he ovat valmiita ostamaan.

Konversio-optimointi

Tutkimalla ja testaamalla verkkopalvelun tai laskeutumissivujen toimintaa kasvatat sivuston tuloksellisuutta. Konversion optimointi kasvattaa kaikkien markkinoinnin toimenpiteiden tuottavuutta ja parantaa käytettävyyttä.

Ohjelmallinen ostaminen

Rakenna brändiä ja herätä kiinnostus tuotteitasi kohtaan mainonnan ohjelmallisella ostamisella. Ohjelmallinen ostaminen RTB eroaa perinteisestä mainonnan ostamisesta siten, että ostaminen tapahtuu reaaliajassa ja display- ja videomainonta kohdennetaan tarkasti ja kustannustehokkaasti oikeaan ostopolun vaiheeseen.

Sosiaalinen media

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter ja LinkedIn antavat hyvän mahdollisuuden vaikuttaa B2C tai B2B asiakkaisiisi. Lisää tunnettuutta ja vuoropuhelua siellä missä asiakkaat muutenkin ovat.

Pinterest
Solteq Oyj

Solteq Oyj:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia