Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen markkinointi

post_image
Tarjonta

Digitaalinen markkinointi

Tietoon perustuvalla digitaalisen markkinoinnin johtamisella tehdään parempia päätöksiä, luodaan vaikuttavampia asiakaskohtaamisia ja lisätään myyntiä

Digitaalinen markkinointi perustuu palveluiden käyttäjien syvälliseen tuntemiseen ja markkinoinnin toimenpiteiden kohdentamiseen oikealle yleisölle. Riittävä ja luotettava data mahdollistaa paremmat markkinointipäätökset, vaikuttavammat asiakaskohtaamiset sekä tuloksekkaamman myynnin.

Digitaalisen markkinoinnin palvelut:

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi on tehokas ja kestävä tapa nostaa verkkosivustosi kävijämäärää. Ohjaamalla käyttäjiä verkkosivustosi äärelle, voidaan konversioiden määrää kasvattaa tehokkaasti.

Tutustu hakukoneoptimointiin

Hakusanamainonta (SEM)

Hakusanamainonta tarjoaa mitattavan ja kustannustehokkaan ohituskaistan kohderyhmäsi ostopolulle. Tavoita asiakkaasi juuri silloin, kun he ovat valmiita ostamaan ja varmista mainonnan tuloksellisuus kanssamme.

Tutustu hakusanamainontaan

Digitaalinen mainonta

Digitaalisen mainonnan avulla saat tarkasti parannettua näkyvyyttäsi tavoitelluissa kohderyhmissä ja kanavissa.

Tutustu digitaaliseen mainontaan

Web-analytiikka

Kehitä liiketoimintaasi ja markkinointiasi web-analytiikan avulla. Analytiikan avulla selvität verkkokauppasi pullonkaulat, seuraat asiakkaidesi käyttäytymistä sivuillasi ja markkinointisi tuloksia.

Tutustu web-analytiikkaan

Konversio-optimointi (CRO)

Konversio-optimoinnilla eli CRO:lla pystytään tehokkaasti parantamaan kaikkien kanavien myyntiä. Varmistamalla parhaan mahdollisen kävijäkokemuksen verkkosivuillasi, voidaan konversioita parantaa tehokkaasti.

Tutustu konversio-optimointiin

Sosiaalisen median markkinointi

Onko brändisi jo läsnä YouTubessa, Facebookissa, Instagramissa, X:ssä, LinkedInissä tai TikTokissa? Sosiaalinen media luo mahdollisuuden aidolle vuorovaikutukselle ja luottamuksen rakentamiselle tärkeiden sidosryhmiesi kanssa.

Tutustu sosiaalisen median markkinointiin

Markkinoinnin automaatio

Markkinoinnin automaatio tuottaa liidejä ja myyntiä, kehittää asiakasymmärrystä sekä automatisoi vuorovaikutusta asiakkaan kanssa ostopolun eri vaiheiden mukaisesti.

Tutustu markkinoinnin automaatioon

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Markkinointi

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Markkinointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia