Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiketoimintaan räätälöityjä ratkaisuja

TarjontaSovelluskehityspalveluissamme yhdistyvät huippuluokan tekninen osaaminen sekä eri toimialojen tuntemus. Toteutamme niin laajat ohjelmistokokonaisuudet kuin pienimuotoiset mobiiliapplikaatiot osaksi liiketoimintaa.

Pilvialustojen yleistyminen

Digitalisoituvat organisaatiot luovat kiihtyvällä tahdilla uusia liiketoimintoja, tuotteita ja palveluita vastaamaan nopeasti muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin. Pilvialustojen kehittyminen sekä yleistyminen ovat vaikuttaneet yritysten tapaan hankkia ja käyttää tietojärjestelmiä näiden tueksi. Sovelluksia voidaan helposti vuokrata, skaalata, replikoida ja liittää muihin pilvipalveluihin.

 

Liiketoimintaan räätälöityjä ratkaisuja

Tavoitteena on säästää oman IT-infrastruktuurin kehittämiseen ja ylläpitoon kuluvaa aikaa sekä kustannuksia. Hankittaessa uusia liiketoimintaa tukevia järjestelmiä palveluna pilvestä, alkuun saattaa riittää yrityksen toimintojen sopeuttaminen valmisratkaisuun. Usein päädytään palvelun toiminnallisuuksien kustomointiin liiketoiminnan tarpeita tukeviksi.

 

Kustannustehokkaat ratkaisukokonaisuudet

Solteq Cloud & Connectivity -tiimi tarjoaa pilvipohjaista ohjelmisto- ja arkkitehtuurikehitystä. Meillä on laaja kokemus eri teknologioista sekä toimialoista ja pystymme suunnittelemaan ja rakentamaan kuhunkin tarpeeseen sopivan ratkaisukokonaisuuden kustannustehokkaasti sekä pilveen että on-premise, mikäli niin halutaan. Palvelumme kattavat tarvittavan analyysin, palvelumuotoilun, arkkitehtuurin ja sovellusten suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia