Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ennustamme toimitusketjusi tarpeet ja tunnistamme puutteet

Tarjonta

Pysy tiedon avulla mukana kiristyvässä kilpailussa

Verkkokauppojen syntymisen myötä kuluttajien on entistä helpompi vertailla tuotteiden ja palvelujen hintoja. Näin kuluttajista tulee entistä hintatietoisempia ja jatkuva hintakilpailu syö yritysten katteita. Tämä luo paineita karsia toiminnan kustannuksia kaikilta tasoilta tuotteiden ostamisesta, markkinoinnista ja myynnistä tuotteiden jakeluun saakka. Toisaalta samaan aikaan asiakkaiden vaatimustaso kaupan tuotevalikoimia ja palveluja kohtaan on noussut.

 

Näihin haasteisiin kaupan alan toimijoiden on vastattava pysyäkseen kiristyvässä kilpailussa mukana. Yhtä aikaa on kyettävä sekä optimoimaan toiminnan tehokkuutta että pitämään huolta korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Kyseisiin tavoitteisiin ei ole mahdollista päästä ilman kattavien tietojärjestelmien ja keskitettyjen tietovarastojen mukanaan tuomaa mahdollisuutta saada reaaliaikaiseen tietoon perustuva kuva kokonaistilanteesta. Tähän samaan tietoon pohjautuen voidaan toimintaa ohjata ja optimoida tehokkaasti ja saada välitön näkemys tehtyjen toimenpiteiden vaikutuksista koko toimintaketjun tasolla.

Autamme valitsemaan oikeat ratkaisut

Oikeiden päätösten tekeminen vaatii siis reaaliaikaista ja kattavaa näkymää koko myynti- ja toimitusketjuun. Tietoa on oltava riittävästi saatavilla, ja se on kyettävä analysoimaan nopeasti ja luotettavasti. Tähän tiedolla johtamiseen meiltä löytyvät oikeat ratkaisut ja välineet, ja osaamisemme ja kokemuksemme kautta pystymme auttamaan asiakkaitamme ratkomaan näiden avulla heidän päivittäisessä liiketoiminnassaan kohtaamiaan haasteita.

 

Olipa kysymyksessä sitten tuotteiden oikea-aikainen tilaaminen ja toimittaminen, varastojen hallinta, myymäläketjun mitoitus ja ohjaus, parhaiten myyvät valikoimat ja niihin liitetty myymälöiden tilankäytön optimointi. Tai tuotteiden kysyntää vastaava hinnoittelu ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen tehokas analysointi - osuvasti kohdennettuja markkinointikampanjoita unohtamatta. Näihin kaikkiin osa-alueisiin meiltä löytyy ratkaisuja ja osaamista.

 

Tekoäly ja robotiikka tuovat mahdollisuuden ajatella asioita uudesta näkökulmasta

Suurten tietomassojen hallinta ja analysointi ovat vaativia ja aikaa vieviä tehtäviä perinteisin tietojenkäsittelymenetelmin. Sen vuoksi kaupan alan tietojärjestelmät ovat yksi ensimmäisiä alueita, joissa tekoälyn mukanaan tuomia uusia mahdollisuuksia ja tiedon käsittelyn tehokkuutta on alettu hyödyntämään aktiivisesti. Samoin robotiikan hyödyntäminen on ottamassa ensi askeleitaan kaupan prosessien tehostamisessa ja sillä oletetaan olevan jatkossa merkittäviä vaikutuksia myymälöiden toiminnan tehokkuuden lisääjinä ja kustannusten alentajana. Olemme yhtenä ensimmäisistä toimijoista olleet hyödyntämässä näitä mahdollisuuksia osana asiakkaillemme tarjoamia ratkaisuja.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Supply chain management SCM

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Supply chain management SCM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia