Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ajantasaista analytiikkaa päätöksenteon ja johtamisen tehostamiseksi

Tarjonta

Modernit tietovarastoratkaisut

Data on nykyaikaisen liiketoiminnan keskeinen kilpailutekijä. Vanhanaikaisten erillisten ratkaisujen sijaan me Solteqilla lähestymme datanhallintaa Data Platform -ajattelun kautta. Voimme rakentaa Data Platform -kokonaisuuden kaikkine komponentteineen – tai valita tarpeen mukaiset komponentit tarjoomastamme.

Pilvimaailmaan siirtyminen on Data Platform -projekteissa ollut kaiken lähtökohta jo pitkään. Liiketoiminnan muutoksesta on tullut pysyvää, oli sitten kyse prosesseista, järjestelmistä tai mistä tahansa dataan liittyvästä asiasta. Muutaman vuoden takainen IoT-hype on myös vihdoin realisoitunut jokapäiväiseksi tekemiseksi. Dataprojektien on vastattava näihin haasteisiin, jotta tiedolla johtaminen ei ole pelkkä korulause.

 

DataShovel

Liiketoiminnan muuttuviin haasteisiin vastaamme omalla DataVault-tietovaraston mallinnus- ja automatisointivälineellämme. DataShovel-tuotteemme tukee luontaisesti Snowflake:a, Azure SQL db:tä sekä SQL Server-tietokantoja tietovarastoina. Graafinen mallinnus tapahtuu DataVault-mallinnuksella. Lataukset voidaan tällä hetkellä generoida Azure Data Factoryyn, Matillion:iin tai SQL Server Integration Services-paketteihin.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia