Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ajantasaista analytiikkaa päätöksenteon ja johtamisen tehostamiseksi

Tarjonta

Modernit tietovarastoratkaisut

Data on nykyaikaisen liiketoiminnan keskeinen kilpailutekijä. Vanhanaikaisten erillisten ratkaisujen sijaan me Solteqilla lähestymme datanhallintaa Data Platform -ajattelun kautta. Voimme rakentaa Data Platform -kokonaisuuden kaikkine komponentteineen – tai valita tarpeen mukaiset komponentit tarjoomastamme.

Pilvimaailmaan siirtyminen on Data Platform -projekteissa ollut kaiken lähtökohta jo pitkään. Liiketoiminnan muutoksesta on tullut pysyvää, oli sitten kyse prosesseista, järjestelmistä tai mistä tahansa dataan liittyvästä asiasta. Muutaman vuoden takainen IoT-hype on myös vihdoin realisoitunut jokapäiväiseksi tekemiseksi. Dataprojektien on vastattava näihin haasteisiin, jotta tiedolla johtaminen ei ole pelkkä korulause.

 

DataShovel

Liiketoiminnan muuttuviin haasteisiin vastaamme omalla DataVault-tietovaraston mallinnus- ja automatisointivälineellämme. DataShovel-tuotteemme tukee luontaisesti Snowflake:a, Azure SQL db:tä sekä SQL Server-tietokantoja tietovarastoina. Graafinen mallinnus tapahtuu DataVault-mallinnuksella. Lataukset voidaan tällä hetkellä generoida Azure Data Factoryyn, Matillion:iin tai SQL Server Integration Services-paketteihin.

Pinterest
Solteq Oyj

Solteq Oyj:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia