Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pitkä kokemuksemme järjestelmäintegraatioista takaa ylivertaiset palvelut

TarjontaDigitalisoituvassa ja hajautetussa liiketoiminnassa muodostuvaa tietoa tuotetaan ja halutaan käyttää hyödyksi useassa järjestelmässä.  Toimivan kokonaisuuden kannalta on tärkeää saada elinkaarensa eri vaiheissa olevat komponentit ja prosessit liittymään toisiinsa. Kommunikoinnissa hyödynnetään ohjelmointirajapintoja (API) ja integraatiopalveluja, jotka mahdollistavat datan välityksen eri sovellusten, järjestelmien ja tietovarastojen välillä. 

 

Integraatioiden toimitus

Tiedon hyödyntäminen liiketoiminnassa vaatii kehityspanostuksia järjestelmien väliseen integrointiin. Integraatioarkkitehtimme auttavat integraatiostrategioissa, -suunnitelmissa sekä -analyyseissa. Meillä on kokemusta useista eri integraatioteknologioista ja toimialoista.  

 

Integraatiot jatkuvana palveluna

Tarjoamme järjestelmäintegraatioihin liittyvät projektit sekä jatkuvat palvelut. Ratkaisumme mukautuvat niin pieniin paikallisiin ympäristöihin kuin laajoihin globaaleihin ympäristöihinkin.

Ratkaisumme hyödyntävät johtavia teknologioita, kuten Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS), Mulesoft Anypoint ESB ja Microsoft BizTalk.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia