Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sisältömarkkinointi ja inbound tuottaa liidejä ja myyntiä sekä kehittää asiakasymmärrystä

post_image
Tarjonta

Sisältömarkkinointi ja inbound tuo nopeita tuottoja

Markkinoinnin automaatio mahdollistaa toistuvien markkinointiprosessien tehostumisen ja mittaamisen. Sen avulla automatisoidaan rutiineja, kuten automaattisten ja personoitujen viestien lähettämistä vanhoille ja uusille asiakkaille ostopolun oikeassa vaiheessa. Markkinoinnin perustoiminnot, kuten analytiikka, asiakasviestintä ja kampanjat, saadaan toimimaan keskenään saumattomasti ja kustannustehokkaasti.

Markkinoinnin automaatio tarvitsee toimiakseen järjestelmän, joka kerää ja yhdistää oikeanlaisen datan yrityksen mittareiden ja tavoitteiden mukaisesti. Datan avulla analysoidaan ja jaellaan oikea-aikaisesti viestejä sähköpostitse, tekstiviestein, sosiaalisen median kanaviin tai, järjestelmästä riippuen, Push-ilmoitusten muodossa. Suurin osa järjestelmistä mahdollistaan viestien suoran lähettämisen itse järjestelmän kautta tai kerätyn asiakasdatan hyödyntämisen muilla mainosalustoilla, kuten Facebookissa tai Google Adsissa.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan heille parhaiten soveltuvan ratkaisun. Markkinoinnin automaation kumppaneitamme ovat mm. Hubspot, Custobar, Voyado ja dotdigital.

Tutustu markkinoinnin automaatioon

Markkinoinnin automaatio –opas

Opas johdattelee sinut läpi markkinoinnin automaation keskeisimpien strategioiden ja auttaa projektin käynnistämisessä. Oppaan avulla tulet hahmottamaan, millaisia ajallisia ja rahallisia resursseja projektin käynnistäminen vaatii, sekä millainen merkitys suunnitelmallisella etenemisellä on. Opas toimii hyvänä perustana niille, jotka harkitsevat automaatioprojektin käynnistämistä sekä niille, jotka etsivät uusia näkökulmia olemassa olevan automaatiojärjestelmän tehostamiseen.

Oppaan lukemisen jälkeen ymmärrät:

  • Kuinka aloittaa markkinoinnin automaatio –projekti
  • Mitkä tekijät tehostavat olemassa olevaa automaatiojärjestelmää
  • Mitä hyötyä järjestelmästä on omalle yrityksellesi
  • Mitä käyttöönotto vaatii
  • Mitä projekti maksaa ja miten nopeasti se alkaa tuottaa

Lataa maksuton oppaamme ja siirrä markkinoinnin toimenpiteesi nykyaikaan.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Sisältömarkkinointi ja inbound

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Sisältömarkkinointi ja inbound -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia