Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oikeat päätökset vaativat laadukasta tietoa

TarjontaMasterdatan hallinta on välttämätöntä liiketoimintatietojen hyödyntämisessä. Yrityksen menestys riippuu oikeista päätöksistä ja niiden toteuttamisesta. Päätökset perustuvat aina tietoon ja siksi on kriittisen tärkeää, että käytetty tieto on ajan tasalla ja oikeanlaista.

 

Master Data Management

Master datan hallinnan (Master Data Management – MDM) avulla luodaan käytännöt liiketoimintadatan käytölle. MDM varmistaa, että yrityksen päätöksenteko ja päivittäisen liiketoiminnan käytössä olevat tiedot ovat laadukkaita ja niiden ylläpitoa varten on olemassa tarkoituksen mukaiset prosessit ja työkalut.

 

Data menee helposti rikki

Tietoa tulee tänä päivänä lukuisista lähteistä ja niitä on monenlaisia – tuotetietojen käsittelyn malli on erilainen kuin esimerkiksi asiakas-, toimitus-, henkilöstö-, tai valikoimatietojen. Data on hajautunut eri järjestelmiin ympäri organisaatiota ja täten tieto helposti pirstaloituu. Ilman työkaluja ja prosessia tiedon luotettavuus, ajantasaisuus ja paikkansapitävyys kyseenalaistuvat.

 

Hallittu data pitää sinut kuljettajan paikalla

Digitalisoituvassa maailmassa on vaikea ohittaa datan merkitystä liiketoiminnalle. Asiakaskokemuksen parantaminen, päätöksenteon tuki ja raportointi, lainmukaisuus ja asetusten noudattaminen, kasvavat tehokkuus- ja automaatiovaateet – kaikkien mittaaminen, johtaminen ja kehittäminen vaativat alleen luotettavaa, yhdenmukaista ja ajantasaista dataa. Ilman Master Datan hallintaa jää moni mahdollisuus toteutumatta tai perustuu vajavaiseen tietoon.

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Master Data MDM

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Master Data MDM -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia