Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Intohimonamme on luoda maailmanluokan asiakaskokemuksia digitaalisessa ympäristössä

post_image
Tarjonta

Markkinointistrategia ja digitaalinen asiakaskokemus

Asiakaskokemus muodostuu asiakkaiden käsitysten ja tunteiden summasta brändiäsi kohtaan. Haluamme luoda asiakaskokemuksen, joka luo arvoa niin loppukäyttäjälle kuin yrityksellesikin. Siksi tarjoamme palveluita, joissa huomioimme kokonaisvaltaisesti loppuasiakkaasi, teknisen ympäristösi sekä liiketoimintasi mittarit.

Työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä. Näin kykenemme nopeisiinkin muutoksiin ja varmistamme halutun lopputuloksen.

Digistrategia

Asiakaslähtöisen verkkoliiketoiminnan kehittäminen lähtee digistrategian kirkastamisesta ja verkkoliiketoiminnan tehostamisesta.

Autamme yrityksiä rakentamaan digistrategian, joka varmistaa kilpailukyvyn, asiakastyytyväisyyden ja tuloksellisuuden. Laadimme kanssanne digistrategian jalkautuksen vaiheet sekä autamme niiden toteuttamisessa käytännössä.

Noudatamme Design Thinking -ajattelua, jossa datalla johdettu asiakastarpeen syvällinen tunteminen ja liiketoiminnan konsultointi ovat olennainen osa teknistä kokonaisratkaisua. Digistrategian kehittämisessä liiketoiminnan konsultoinnin ja palvelumuotoilun hyödyntäminen tuo paremman lopputuloksen kuin pelkästään teknologiaan keskittyvä lähestyminen.

Verkkoliiketoiminnan tehostaminen

Business Design eli verkkoliiketoiminnan tehostaminen yhdistää asiakaskokemuksenja tekniset ratkaisut.

Tämä sisältää konseptit, toimintamallien kirkastuksen, kannattavuustutkimuksen, kilpailija-analyysit, riskiarvioinnit, yrityksen ekosysteemin, esitutkimukset ja tarvemäärittelyt.

Lopputuloksena saat verkkopalvelullesi asiakkaidesi tarpeista lähtevän kirkastetun konseptin, toiminnalliset vaatimukset sekä näkemyksen verkkopalvelun kehittämisestä.

Growth3

Growth3-palvelumme auttaa sinua viemään verkkokauppasi tulosta suunnitelmallisesti ammattilaisten avulla eteenpäin.

Palvelumme lähtee asiakaskokemuksen ja brändin rakentamisesta verkkoon, verkkoliiketoiminnan ja markkinoinnin toimenpiteiden parhaiden käytäntöjen jalkauttamisesta sekä kasvumarkkinoinnin ja analytiikan hyödyntämisestä myynnin kasvattamiseksi.

Tuloksena saadaan asiakastarpeet huomioiva, jatkuvasti kasvava myynti ja dataan perustuva markkinoinnin toimintamalli.

Palvelumuotoilu

Asiakaskokemusta voidaan parantaa palvelumuotoilun metodeilla, joilla päästään tutkimaan asiakaskokemusta syvällisemmin.

Muotoilemme asiakkaillesi parhaimman käyttäjäkokemuksen monipuolista dataa ja asiantuntijuuttamme hyödyntäen.

Asiakaslähtöisyys on olennainen osa toimintamalliamme, joten osaamme muotoilla yrityksesi palveluille parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen. Ammattilaisemme varmistavat, että digitaaliset palvelut houkuttelevat käyttäjiä ja palvelevat asiakkaitasi sujuvasti.

Visual Design

Visuaalisella suunnitellulla luodaan yhtenevä brändi-ilme kaikkiin kosketuspisteisiin digitaalisissa kanavissa.

Yhdistämme visuaalisuuden, brändin ja käytettävyyden toimivaksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Jokainen yritys haluaa varmasti tehdä hyvän digitaalisen ensivaikutelman toiminnastaan. Loppuun asti mietitty logo, visuaalinen maailma ja tapa viestiä heijastavat brändin uskottavuutta ja identiteettiä.

Suunnittelijamme pitävät huolta brändisi jatkuvuudesta verkkoliiketoiminnassa. Emme pelkästään tyydy tekemään kuvia käyttöliittymästä, vaan luomme brändi-ilmeestäsi digitaalisesti yhteensopivan version. Tätä projektin varrella syntyvää digitaalista tyyliopasta ja komponenttikirjastoa voidaan hyödyntää suunniteltaessa palveluun uusia ominaisuuksia tai rakennettaessa kokonaan uusia digitaalisia palveluita.

Tutustu markkinointistrategian ja digitaalisen asiakaskokemuksen palveluihimme

Pinterest
Solteq Oyj logo

Solteq Oyj:n tarjonta

Markkinointistrategia

Lisätietoja

Solteq Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solteq Oyj:n tarjontaa

Solteq Oyj:n Markkinointistrategia -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia