Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Solteq Oyj

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin.

Solteq Oyj - Yritysesittely

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Keskeisiä toimialoja, joista yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus, ovat kauppa, teollisuus, energia ja palvelut. Solteq toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Puolassa sekä Iso-Britanniassa.
Työntekijöitä 600
Y-tunnus 0490484-0
Perustettu 1982
Www www.solteq.com
Puh
E-mail sales@solteq.com
Toimipaikat Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vantaa
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Myynti
(2)
Asiakaspalvelu
(1)
Markkinointi
(1)
Toiminnanohjaus ERP
(0)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
(2)
Ketterät menetelmät
(1)
Analytiikka
(0)
Integraatiot
(0)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(0)
Maksaminen
(0)
Master Data MDM
(0)
Mobiilikehitys
(0)
Ohjelmistokehitys
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)
Webkehitys
(0)

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Kauppa
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Julkishallinto
(0)

Teknologia

IBM
(2)
Google
(1)
Amazon Web Services
(0)
Azure
(0)
HubSpot
(0)
Magento
(0)
Microsoft
(0)
WooCommerce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(2)
Toteutustyö
(2)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

Energiateollisuus

Solteq - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiKotipizza rakentaa yhä parempaa asiakaskokemusta

"Solteqin asiantuntijoilla on hyvää osaamista ja näkemystä verkkokaupan toteuttamiseen. Hyvää on myös se, että verkkokaupan voi hankkia palveluna ilman raskaita investointeja."

-- Tommi Tervanen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Solteq - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Modernit tietovarastoratkaisutData on nykyaikaisen liiketoiminnan keskeinen kilpailutekijä. Vanhanaikaisten erillisten ratkaisujen sijaan me Solteqilla lähestymme datanhallintaa Data Platform -ajattelun kautta. Voimme rakentaa Data..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Digitaalinen markkinointi on strateginen kokonaisuus, joka perustuu palveluiden käyttäjien syvälliseen tuntemiseen ja markkinoinnin toimenpiteiden kohdentamiseen oikealle yleisölle. Tietoon perustuvalla markkinoinnin johtamisella tehdään parempia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Supply chain management SCM

Pysy tiedon avulla mukana kiristyvässä kilpailussaVerkkokauppojen syntymisen myötä kuluttajien on entistä helpompi vertailla tuotteiden ja palvelujen hintoja. Näin kuluttajista tulee entistä hintatietoisempia ja jatkuva hintakilpailu syö yritysten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Joustavia liiketoimintaa tukevia ratkaisujaToiminnanohjausjärjestelmä, ERP (Enterprise Resource Planning) toimii liiketoiminnalle oleellisten informaatiovirtojen keskuksena. Se on keskeisin liiketoiminnan tietojärjestelmä kooten yhteen yrityksen ydintoiminnot..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Modernit tietovarastoratkaisutData on nykyaikaisen liiketoiminnan keskeinen kilpailutekijä. Vanhanaikaisten erillisten ratkaisuiden sijaan me Solteqilla lähestymme datanhallintaa Data Platform -ajattelun kautta. Voimme rakentaa Data..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Digitalisoituvassa ja hajautetussa liiketoiminnassa muodostuvaa tietoa tuotetaan ja halutaan käyttää hyödyksi useassa järjestelmässä.  Toimivan kokonaisuuden kannalta on tärkeää saada elinkaarensa eri vaiheissa olevat komponentit ja prosessit..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Master Data MDM

Masterdatan hallinta on välttämätöntä liiketoimintatietojen hyödyntämisessä. Yrityksen menestys riippuu oikeista päätöksistä ja niiden toteuttamisesta. Päätökset perustuvat aina tietoon ja siksi on kriittisen tärkeää, että käytetty tieto on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Sovelluskehityspalveluissamme yhdistyvät huippuluokan tekninen osaaminen sekä eri toimialojen tuntemus. Toteutamme niin laajat ohjelmistokokonaisuudet kuin pienimuotoiset mobiiliapplikaatiot osaksi liiketoimintaa. Pilvialustojen yleistyminenDigitalisoituvat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Microsoft Dynamics 365 Business Central (aiemmin tunnettuna Microsoft Dynamics NAV –nimellä) on helppokäyttöinen ja pilvipohjainen toiminnan –ja taloudenohjausratkaisu. Ratkaisu sisältää seuraavat täysin integroidut moduulit: taloudenhallinta, osto,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Verkkokauppa on paljon enemmän kuin vain myymistä verkossa.?Se ulottuu kaikkiin kanaviin: verkkoon, mobiiliin, sosiaaliseen mediaan, asiakaspalveluun ja myymälään. Verkkokauppiaan onkin kyettävä tarjoamaan brändin mukainen elämyksellinen, saumaton ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Solteq - Referenssit

Solteq - Bloggaukset

Solteq - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solteq - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Solteq kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku