Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania toimitti Forenomille monikanavaisen asiakaspalveluratkaisun

ReferenssiPohjoismainen majoitusalan edelläkävijä Forenom vaihtoi asiakaspalveluratkaisunsa Genesys Cloudiin. Käyttöönotto sujui hyvin, integroitavuus muihin järjestelmiin helpottui ja näkyvyys eri palvelukanavien tilanteisiin parani.

 

Forenom on johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, joka ylläpitää yli 7800 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia ja hostellihuonetta Pohjoismaiden kaikissa suurissa kaupungeissa majoittaen jopa yli 400 000 matkailijaa vuosittain, joten tehokas ja luotettava asiakaspalvelu on liiketoiminnan kriittinen menestystekijä.

”Meidän asiakkaille voi tilapäisen kodin tarve tulla pikaisellakin aikataululla, kun esimerkiksi omassa kodissa tapahtuu vesivahinko. Tällöin on tärkeää, että asiakaspalveluumme on helppo olla yhteydessä ja sieltä saa ystävällistä, ammattitaitoista palvelua. Asiakaspalvelun työkalujen tulee olla kunnossa, jotta voimme keskittyä asiakkaan sujuvaan palveluun” , Laatujohtaja Jenni Määttä kertoo.

Millaista ratkaisua Forenom käytti ennen?

Forenomilla oli entuudestaan puhelinjärjestelmä ja useita palvelukanavia hajautettuna erilaisiin järjestelmiin. Tekniset ratkaisut olivat erillisiä ja vaikeasti integroitavissa, mikä vaikeutti tietojen jakamista ja työkäytäntöjen yhtenäistämistä.

Vaihtoehtoja kartoitettuaan Forenom päätyi ottamaan Advanialta käyttöön pilvipohjaisen Genesys Cloud -ratkaisun. “Ratkaisu ei vaatinut ohjelmistojen asentamista koneille, joten sen käyttöönotto oli erittäin helppoa. Ratkaisu oli myös nopeasti skaalattava, mikä oli meille kasvavana yrityksenä tärkeää”, Raija Vahrusheva, Director, Customer Service perustelee.

Forenomille toimitettiin Genesys Cloud -asiakaspalvelujärjestelmä Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan täytenä pilvipalveluna kattaen puhe-, sähköposti-, chat- ja sosiaalisen median kanavat Forenomin asiakaspalvelukeskuksessa sekä tiiviin integraation Salesforce -asiakkuudenhallintajärjestelmään.

 

Helppokäyttöinen järjestelmä on lunastanut odotukset

Raija Vahrusheva kehuu Genesys Cloudin monipuolisia rajapintoja ja integroitavuutta muihin järjestelmiin:

”Puhelinvaihteen saa yhdistettyä esimerkiksi asiakkuudenhallintajärjestelmään. Tämä tekee asiakaspalvelijan työstä entistä helpompaa ja asiakkaan asioinnista saumattomampaa. Puhelun saapuessa asiakaspalvelija saa automaattisesti tarvittavat tiketit Salesforceen ja asiakkaan tiedot saadaan helposti haettua järjestelmästä käytettäväksi. Myös Whatsappista ja Facebookista saapuneet viestit saadaan suoraan asiakaspalvelujärjestelmän reitityksen piiriin, mikä nopeuttaa palvelua.”

Lisätiedot

Heikki Hemmi, Director, Customer Experience, Advania Finland

Sähköposti: heikki.hemmi@advania.com

Puhelin: +358 40 552 9532

 

Jani-Matti Kraappa, Product Manager, Advania Finland Oy 

Sähköposti: jani-matti.kraappa@advania.com

Puhelin: +358 44 5756 250

 

Raija Vahrusheva, Director, Customer Service

Sähköposti: raija.vahrusheva@forenom.com

Puhelin: +358 44 269 4667

www.forenom.com

Suosittelija:

Vaihtoehtoja kartoitettuaan Forenom päätyi ottamaan Advanialta käyttöön pilvipohjaisen Genesys Cloud -ratkaisun. “Ratkaisu ei vaatinut ohjelmistojen asentamista koneille, joten sen käyttöönotto oli erittäin helppoa. Ratkaisu oli myös nopeasti skaalattava, mikä oli meille kasvavana yrityksenä tärkeää”, Raija Vahrusheva, Director, Customer Service perustelee.

Raija Vahrusheva

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Forenom Oy
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jani-Matti Kraappa

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

customer experience
Genesys
Cloud
CX

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia