Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania Finland Oy

Advania on Pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1200 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaille monipuolisen, integroidun valikoiman ratkaisuja ja palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista.

Advania Finland Oy - Yritysesittely

Advania on Pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1200 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman ICT-ratkaisuja ja palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista osaamista. Painopiste on pitkäaikaisissa asiakassuhteissa ja markkinoiden parhaan palvelun tarjoamisessa.

Advanian kattaviin palveluihin kuuluvat liiketoiminnan IT-infrastruktuuri, digitaalinen työympäristö ja Managed Services. Suomessa olemme poikkeuksellinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilvihallinta, Azure, konesalipalvelut, digitaalinen työympäristö, asiakaspalveluratkaisut, tietoturvaratkaisut, sekä käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä kehitys- ja asiantuntijapalveluihin ovat ydinosaamistamme.
Työntekijöitä 70
Y-tunnus 0924774-7
Perustettu 2015
Www www.advania.fi
Puh +358 988 611 51
E-mail markkinointi@advania.com
Toimipaikat Espoo
Jäsenyydet
suomen-yrittajat-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(6)
IT
(6)
Kauppa
(6)
Valmistava teollisuus
(6)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(4)
Raaka-aineet ja energia
(4)
Rakentaminen
(4)
Kiinteistöala
(3)
Prosessiteollisuus
(3)
Telekommunikaatio
(3)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Järjestöt ja yhdistykset
(2)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(1)
Julkishallinto
(1)
Koulutusala
(1)
Media
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Urheilu, viihde ja virkistys
(1)

Teknologia

Microsoft
(10)
Azure
(3)
Oracle
(1)
Salesforce
(1)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
(15)
Konsultointi
(13)
Toteutustyö
(13)
Laitteet
(11)
Valmisohjelmisto
(10)

Omat tagit

azure
Microsoft Azure
kapasiteettipalvelut
palvelinkapasiteetti
Haavoittuvuuksien hallinta
haavoittuvuudet
service desk
pääsynhallinta
konesalipalvelut
Microsoft Office
Microsoft 365
Microsoft Dynamics 365
monipilvipalvelu
haavoittuvuuspalvelut
tunnustenhallinta
tunnusten- ja pääsynhallinta
tietohallintopalvelut
ict-konsultointi
lisenssienhallinta
työasemahallinta
Data Center
Hybridi pilvipalvelut
pilvipalvelu
pilvipalveluiden hallinta
identiteetinhallinta
ADFS
Hybrid Cloud
virtuaalinen data center
tietokantapalvelu
jatkuvuuden hallinta
palomuurisuoja
kuormantasaus
internet-liittymät
alykäs verkko
tietohallinto- ja palvelupäällikkö -palvelut
it-ympäristön ylläpitopalvelut
käyttäjätuki
mobiililaitteiden hallinta ja elinkaari
NetShop yritysten verkkokauppa
konsultointi ja tukipalvelut
liiketoiminnalle kriittiset palvelut
Monipilvi
Multi-Cloud
Microsoft Office 365
monipilvipalvelut
konesalialusta
konesaliratkaisut
konesalit
asiakaspalvelujärjestelmä
asiakaskokemus
asiakaspalveluratkaisut
Contact Center
Digitalisaatio
monikanavainen asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallintajärjestelmä
Nutanix
VMware
Netscaler
Citrix
F-Secure
Genesys
Cisco
HPE
Draas
VCloud
Monipilvihallinta
Fortinet
Zylinc
Zerto
Digital Workplace

Advania Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAdvania Finland Oy:n uudisti Lahti Energian ICT-ratkaisuja

"Etätyöskentely ja palaverikäytännöt ovat selkeästi parantuneet, käyttöjärjestelmät ovat uudistuneet ja katkokset poistuneet. M365 -ympäristöstä on löytynyt myös videoille tallennuspaikka, joka aiemmin puuttui. Advanian asiantuntijat olivat hyvin saavutettavissa ja töitä tehtiin yhteistyössä asiakasta kuunnellen. Jokainen ympäristö on omanlainen ja vaatii perehtymistä,.."

-- Juha Rantala, ICT-Manager, Lahti Energia.

Näytä referenssi

ReferenssiAdvania toimitti Forenomille monikanavaisen asiakaspalveluratkaisun

"Vaihtoehtoja kartoitettuaan Forenom päätyi ottamaan Advanialta käyttöön pilvipohjaisen Genesys Cloud -ratkaisun. “Ratkaisu ei vaatinut ohjelmistojen asentamista koneille, joten sen käyttöönotto oli erittäin helppoa. Ratkaisu oli myös nopeasti skaalattava, mikä oli meille kasvavana yrityksenä tärkeää”, Raija Vahrusheva, Director, Customer Service perustelee."

-- Raija Vahrusheva

Näytä referenssi

ReferenssiICT-palveluiden kokonaisulkoistus tukee Pukkilan menestystä

" ”Tämä Advanian monipilvipalvelu AC 2.0 oli meille täysin uudenlainen lähestyminen palvelinkapasiteetin osalta. Saimme palvelimet ympäristöön, jossa niitä voi jatkossa siirtää pilveen sujuvasti ja yhdistää pilviä hybridimallilla. Myös hinta saatiin aika kilpailukykyiseksi ja houkuttelevaksi, ja se pärjäsi edukseen eri palveluntarjoajien vertailussa” ”Ensimmäisen vajaan.."

-- Sampo Suvitie, IT-päällikko, Pukkila Oy

Näytä referenssi

ReferenssiProseduuri Oy rakentaa optimaalista kapasiteettikokonaisuutta Advanian ratkaisuilla

"Yhteistyö Advanian kanssa on ollut aina erittäin sujuvaa. IT-alalla valitettavan usein myynti tapahtuu tuote edellä ja asiakkaan tarpeet jäävät toissijaisiksi. Näin ei kuitenkaan ole koskaan ollut Advanian kanssa. Myynti on tapahtunut pureutumalla meidän tarpeisiimme ja sopiva ratkaisu on kehitetty keskustelun kautta tarpeidemme mukaiseksi. Tämä lähestymistapa on johtanut siihen, että.."

-- Sampo Karjalainen, toimitusjohtaja, Proseduuri Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Advania Finland - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Meneekö aikasi järjestelmien kanssa sähläämiseen? Jatkuvan kohinan keskellä vain erinomaiset kohtaamiset muistetaan. Vapauta työntekijäsi keskittymään olennaiseen ja tee samalla asiakkaidesi yhteydenotoista vaivattomia. Advanialla on kattava kokemus..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Clobal Compact Advania on sitoutunut tukemaan ja toteuttamaan YK:n 10 kohdan Global Compact -perusperiaatetta, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, työelämään, ympäristöön ja korruption vastaiseen toimintaan. Advania allekirjoitti YK:n Global Compact..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Projektinhallinta

Kehitys- ja asiantuntijapalvelumme tuo käyttöösi 25 vuotta IT osaamista Ainutlaatuisen kokemuksemme ja osaamisen avulla pystymme tarjoamaan sekä infra- ja liiketoimintakonsultointia. Kustannuksia säästyy ja kokonaiskuva pysyy hallinnassa. Kaikki tarvittava..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Advania on Pohjoismainen täyden palvelun IT-yritys, jonka yli 1200 ammattilaista palvelee asiakkaita yli 30 maassa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen ja integroidun valikoiman ratkaisuja ja palveluita sekä innovatiivista ja korkealuokkaista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Advanian palvelut on rakennettu mahdollistamaan yritysten kaikkien ICT-ratkaisujen hankinta palveluna ”yhden luukun” periaatteella. Advanialla on mittava historia ja kokemus ICT-ympäristön kaikista osa-alueista. Asiantuntijamme hallitsevat modernit laite-,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Auditointi

Kehitys- ja asiantuntijapalvelumme tuo käyttöösi 25 vuotta IT osaamista Ainutlaatuisen kokemuksemme ja osaamisen avulla pystymme tarjoamaan sekä infra- ja liiketoimintakonsultointia. Kustannuksia säästyy ja kokonaiskuva pysyy hallinnassa. Kaikki tarvittava..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Suomessa olemme poikkeuksellinen pilvipalvelujen kehittäjä, yhdistäjä sekä ylläpitäjä. Monipilvihallinta, Azure, konesalipalvelut, digitaalinen työympäristö, tietoturvaratkaisut, sekä käyttäjien kokonaisvaltainen tuki yhdistettynä kehitys- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Alasta riippumatta, ihmisten tapa tehdä töitä on digitalisoitunut. Yhä useammat ovat tottuneet käyttämään erilaisia sovelluksia ja työkaluja kuluttajina, mutta silti monien yritysten työkalut ovat vanhanaikaisia. Miksi työssä käytettävien työkalujen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infrapalvelut

Kaiken kokoisille yrityksille aina tarpeiden mukaisia liiketoiminnan kokonaisvaltaisia ja skaalautuvia ratkaisuja IT-infrastruktuuriin, digitaaliseen työympäristöön sekä hallittujen palvelujen totetuttamiseen. Suomessa olemme poikkeuksellinen pilvipalvelujen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-omaisuuden hallinta

Microsoft pilvipalvelut, Cloud Solution Program (CSP) Microsoftin pilvipalvelut yhdistettynä Advanian lisenssihallintapalveluun antavat asiakkaan käyttöön lisenssienhallinnan kokonaisuuden johon ei ole aiemmin totuttu. Parannamme asiakkaidemme kanssa pilven..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Autamme asiakkaitamme aina strategian laatimisesta suunnitelmien toteutukseen ja ylläpitoon. Ammattitaitoinen henkilöstömme on sitoutunut asiakkaidemme pitkäjänteiseen liiketoiminnan kehittämiseen ja arvon kasvattamiseen. Keskeisiä vahvuuksiamme ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Advanian konesalipalvelut koostuvat Advanian Suomen konesaleista tuotetuista pilvipalveluista aina asiakkaiden omien konesalien toteutuksiin. Näitä palveluita tukevat datan turvaamiseen liittyvät varmistus- ja replikointipalvelut sekä tietoliikenteeseen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Keskustelu eri kapasiteettiratkaisuista on usein teknologiavetoista ja näiden keskusteluiden tavoitteena on esittää yksi ratkaisu objektiivisesti parempana kuin toinen. Yritysten tarpeet ovat kuitenkin erilaisia ja parhaan ratkaisun sijasta aiheellisempaa olisi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Maailman suosituin pilvipalvelu Office 365 on nyt Microsoft 365. Se sisältää kaikki Office 365:n ominaisuudet ja vielä enemmän. Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön Microsoftin suositut tuottavuussovellukset ja tiimityövälineet. Asiakkaiden tiedot..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

VerkkolaitteetTarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja yrityksen erilaisiin tarpeisiin. Tarvitsetpa turvatun tai avoimen tehokkaan LAN/WAN/WLAN verkon, tietoturva- tai valvontajärjestelmän, meillä on ratkaisu sinulle.   Verkon hallintaToimivat ja laadukkaat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tietoturva on niin hyvä kuin sen heikoin lenkki Mikä on tietoturvasi heikoin lenkki? Tietoturvan hallinta koostuu monesta eri osa-alueesta ja tekijästä. Riskit on kartoitettava, suojaavat toimenpiteet tehtävä sekä valvontaa jatkuvasti suoritettava...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Advania Finland - Referenssit

Advania Finland - Bloggaukset

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku