Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Maailman suosituimmat tuottavuustyökalut pilvestä

post_image

TarjontaMaailman suosituin pilvipalvelu Office 365 on nyt Microsoft 365. Se sisältää kaikki Office 365:n ominaisuudet ja vielä enemmän. Se tarjoaa asiakkaiden käyttöön Microsoftin suositut tuottavuussovellukset ja tiimityövälineet. Asiakkaiden tiedot tallennetaan älykkääseen pilvipalveluympäristöön josta tieto on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta. Asiakasympäristön suojaus toteutetaan huippuluokan teknologialla.

Ota käyttöösi parhaat työvälineet tietoturvallisesti pilvipalveluna. Microsoft 365-palvelun avulla toimistosi on aina mukanasi, ajasta ja paikasta riippumatta.

Yrityksen parhaat työvälineet

Maailman parhaat tuottavuus- ja viestintätyökalut ovat nyt kaikenkokoisten organisaatioiden hankittavissa. Microsoft 365 tarjoaa tutun Office-ohjelmiston lisäksi paljon uusia palveluita, jotka ovat kätevästi saatavilla selaimessasi. Jaa, kommentoi ja editoi dokumentteja työryhmän yhteisessä keskustelussa, myös kännykällä. Luo uudenlaisia esityksiä, prosessikaavioita ja jaa videoita. Järjestä kokoukset Teamsin avulla. Tässä vain muutama esimerkki, mitä uudella Microsoft 365:llä voit tehdä.

Kustannustehokkuutta pilvestä

Pilvipalvelun hyödyt ovat selkeät. Työntekijäsi saavat käyttöönsä parhaat työvälineet nopeasti, ja maksat vain siitä mitä käytät. Microsoft 365-palvelussa sinun ei tarvitse maksaa turhia palvelumaksuja.

Ei enää ylläpitohuolia

Nykyaikaisten tuottavuuspalveluiden ylläpito sekä hallinta ovat asiantuntijuutta ja osaamista vaativia. Toimimattomat työvälineet voivat lamauttaa koko organisaation toiminnan. Hankkimalla työvälineesi pilvestä varmistat, että organisaatiosi tuottavuuspalvelut ovat aina käytettävissä ja ne tuotetaan toimintavarmasti.

Meiltä myös Azure Pilvihallinta, -migraatioratkaisut ja -workshopit.

Advania Managed Cloud

Palvelutuotannon organisointi julkisesta pilvestä tuotetuille palveluille vaatii resursseja ja erityis-osaamista. Azure Managed Cloud on Advanian tuottama hallintapalvelu jonka kautta Advania turvaa ja tuottaa Asiakkaan Azure-palvelualustan parhaiden käytäntöjen mukaisesti kovennettuna. Valmisteltu Azuresta tuotettu pilvialusta on turvallinen, sieltä tuotetut digitaaliset palvelut skaalautuvat Asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja palvelu on rakennettu toimintavarmasti.

Päivittäinen tuki kattaa hallinnan, ylläpidon sekä keskitetyn proaktiviisen valvonnan DevOps-tuella. Tarjoamme tukea 24/7 mutta asiakkaana voit itse päättää palveluajan tarpeesi mukaan.

Pinterest
Advania Finland Oy

Advania Finland Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Advania Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Advania Finland Oy:n tarjontaa

Advania Finland Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiICT-palveluiden kokonaisulkoistus tukee Pukkilan menestystä

ICT-palveluiden kokonaisulkoistus tukee Pukkilan menestystäPukkila valitsi Advanian kumppanikseen kilpailijoista poikkeavan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Tietohallinto, +23 muutaIntegraatiot, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Kauppa, Rakentaminen, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima, ICT palveluiden kokonaisulkoistus, IT-palveluiden kokonaisulkoistus, IT-ulkoistus, IT-palveluiden ulkoistus, IT-ulkoistuspalvelut, IT-ulkoistuprojekti, IT kokonaisulkoistus

ReferenssiOptima Servicelle helposti hallittava tallennusympäristö

Matkapuhelinten huolto- ja elinkaaripalveluihin keskittyvä Optima Service tarvitsi nykyaikaisen tallennusjärjestelmän useita Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, Integraatiot, +18 muutaIt-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, IT, Telekommunikaatio, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, HP, SSD, Työasemavirtualisointi, 3D suunnittelun virtualisointi, Hewlett Packard, palvelinlaitteisto, tallennuslaitteisto

ReferenssiSPEK hyödyntää Microsoft Office 365 palveluita

Accountor ICT toimi konsulttina järjestömme siirtyessä käyttämään Microsoftin Bpos palveluita ja edelleen Office 365 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, +19 muutaMyynti, Projektinhallinta, Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft 365, Microsoft Office 365, Microsoft BPOS

ReferenssiProseduuri Oy rakentaa optimaalista kapasiteettikokonaisuutta Advanian ratkaisuilla

Proseduuri Oy arvostaa Advaniassa tämän liiketoimintakeskeistä lähestymistä IT-asioihin sekä monipuolisia Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, +41 muutaTietohallinto, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, kapasiteettipalvelut, optimointi, ohjelmisto-omaisuuden optimointi, Hybridi pilvipalvelut, monipilvipalvelut, monipilvipalvelu, Julkinen pilvi, yksityinen pilvipalvelu, konesalipalvelut, konesaliratkaisut

ReferenssiAccountor ICT huolehtii Empowerin työasemista, ylläpidosta, päivityksestä ja ohjelmistopaketeista

Empower Oy on monikansallinen palveluyritys, joka toimittaa energia-, tietoliikenne- ja teollisuussektoreiden rakentamis-, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Hankinta, Tietohallinto, Integraatiot, +22 muutaIt-infrapalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, työasemat, it-ympäristön ylläpitopalvelut, Tietoturvapalvelut, it-infrastruktuuri, kapasiteettipalvelut, päivitykset

ReferenssiDelete Group ja Accountor ICT - pioneerihenkinen parivaljakko

Delete Group on lähtenyt ennakkoluulottomasti uusien pilvipalveluiden pariin. Nopeasti kasvava konserni on tehostanut Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tietohallinto, +24 muutaIntegraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft 365, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Office 365, tunnusten- ja pääsynhallinta, tunnustenhallinta, pääsynhallinta, kertakirjautumispalvelu, kirjautumispalvelu, valhal, verkonvalvonta

ReferenssiOtto Brandtin tietohallinnossa teho ja kulutus oikeassa suhteessa

Perinteikäs perheyritys Otto Brandt on paljon muutakin kuin tunnettu Honda-maahantuoja. Monimuotoisen konsernin päivittäistä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Tietohallinto, +26 muutaIntegraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Oracle, Kauppa, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, it-infrastruktuuri, ulkoistaminen, palvelimet, virtualisointi, Työasemavirtualisointi, tietohallinnon ulkoistus, tietohallinnon ulkoistaminen, palvelimien virtualisointi

ReferenssiKaksin kehityksen kärjessä Napa Group ja Accountor ICT

Globaalisti toimiva Napa Group valitsi IT-kumppanikseen Accountor ICT:n, koska arvostaa ketterää yllätysten hallitsijaa. Parin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Hankinta, Markkinointi, +32 muutaMyynti, Projektinhallinta, Tietohallinto, Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Microsoft, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Microsoft 365, IT-infra, IT-infrastructure, konesalipalvelut, työasemahallinta, Hybridi pilvipalvelut, hybridi-pilvipalvelut, hybridipilvi, pilvipalvelut, ketterä ohjelmistokehitys, it-infrastruktuuri

LinkkiKuinka varmistat liiketoiminnan jatkuvuuden muuttuneessa työympäristössä? Virtuaalinen asiakastapahtuma 21.9. klo 12

Lämpimästi tervetuloa Advanian ja F-Securen yhteiseen virtuaaliseen asiakastapahtumaan 21.9. klo 12-13.30! Tule kuuntelemaan ..

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, +38 muutaIntegraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Etätyö, Kyberturva, kyberturvallisuus, mobiilipäätelaitteet, päätelaitteet, Identiteetti, identiteetinhallinta, salasanojen hallinta, salasanahallinta, pilvityö, päätelaitesuojaus, indentiteettivarkaudet

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia