Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni pilvialusta takaa skaalautuvuuden ja tietoturvan

ReferenssiCompre Services Ltd on globaali jälleenvakuuttamisen yritys, joka suuntasi vuonna 2021 uusien sijoittajien myötä voimakkaalle kasvupolulle. Kasvu toi mukanaan uusia markkina-alueita ja ICT-infralle uusia haasteita, joita lähdettiin ratkomaan yhdessä Advanian kanssa. Advania toteutti Compren uuden Oracle-alustan pilveen ja saavutti tavoitteet tietoturvan, skaalautuvuuden ja jatkuvan saatavuuden osalta.  

Uusien sijoittajien tullessa mukaan ei ICT-infrastruktuuri ollut tarpeeksi skaalautuva liiketoimintatarpeisiin nähden, joten muutoksia oli tehtävä. Silloisen Oracle on-premise-tietokanta-arkkitehtuurin päivittäminen vastaamaan uusia skaalautuvuus-, jatkuvuus- ja tietoturvatarpeita olisi tullut erittäin kalliiksi uusien lisenssi- ja optioinvestointien johdosta. Jo alkuvaiheessa todettiin, että silloinen ICT-infrastruktuuri ei ollut jatkon kannalta paras ratkaisu. Compre halusi lähteä modernisoimaan ja rakentamaan sellaista alustaa, joka skaalautuu kasvavan liiketoiminnan mukana.  

Lue koko tarina

Suosittelija:

"Kaikki toiveemme on toteutettu aikataulussa ja vähän vaikeimmatkin vaatimukset on saatu täytettyä. On ollut helppoa tehdä yhteistyötä, ja modernissa maailmassa kumppanuus ei ole paikkasidonnaista. Tärkeintä on kemioiden, tarpeen ja osaamisen yksiin osuminen”

James Crawford, Head of Facilities and IT Infrastructure

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Compre Services Ltd

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tietokantakonsultointi
tietokantapalvelu
oracle cloud

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia