Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oddy Tech

Avoin ja reilu teknologiakumppani.

Oddy Tech - Yritysesittely

Toimimme suunnannäyttäjinä digitaalisessa liiketoiminnassa sekä teknologia- ja ohjelmistokehityksessä
Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaillemme kilpailuetua.

Toimintamme perustuu vahvaan ammattiosaamiseen, kustannustehokkaisiin ratkaisuihin sekä asiakaslähtöiseen toimintatapaan. Olemme perillä teknologian uusimmista virtauksista ja valitsemme käytettävät teknologiat aina projektin ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Palvelumme digitaaliseen liiketoimintaan kattavat toteutukset verkkosivuista konsultointiin ja järjestelmien integroinnista digitaalisen strategian luomiseen.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 2081793-1
Perustettu 2006
Www www.oddytech.fi
Puh +358 40 516 7612
E-mail tech@oddy.fi
Toimipaikat Espoo, Iisalmi, Joensuu, Kuopio
Jäsenyydet
coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Pankki ja vakuutus
(3)
Urheilu, viihde ja virkistys
(3)
Valmistava teollisuus
(3)
Koulutusala
(2)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
IT
(1)
Julkishallinto
(1)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Media
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Rakentaminen
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Teknologia

Android
(4)
Google
(4)
Open source
(4)
PHP
(4)
iOS
(4)
Javascript
(2)
Julkaisujärjestelmä CMS
(2)
Linux
(2)
Laravel
(1)
React
(1)
React Native
(1)
WordPress
(1)
HubSpot
(0)
Mac OS
(0)
Node.js
(0)
Python
(0)
Symfony
(0)
Windows
(0)
WooCommerce
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(21)
Konsultointi
(7)
Tuki- ja ylläpitotyö
(3)
Johtamistyö
(1)
Valmisohjelmisto
(1)
Koulutus
(0)

Omat tagit

Mobiilisovellukset
Verkkosovellukset
Räätälöidyt ohjelmistot
WordPress
Woocommerce
integraatio
hakukoneoptimointi
prototyyppi
ketterä ohjelmistokehitys
Migraatiot
Rajapinnat
avoimet rajapinnat
Avoin lähdekoodi
hybridisovellus
Google Analytics
Tuki ja ylläpito
wordpress lisäosat
verkkokehitys
verkkopalvelu
kestävä ohjelmistokehitys
Ketterä kehitys

Oddy Tech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiÄäni vapaudelle hybridi mobiilisovellus digitaaliseen kampanjointiin

"Voisi uskoa, että harvemmin sovelluskehittäjille annetaan niin tarkkaa kuvausta tarvittavasta sovelluksesta, kuin mitä me Oddy Tech:lle annoimme. Tämä loi erilaisia haasteita yhteiselle kehittämiselle mutta yhteydenpito Oddyn kanssa oli toimivaa ja ripeää. Lopputuloksesta voimme olla kaikki ylpeitä – kyseessä on historian ensimmäinen suomalainen kampanjasovellus, joka toiminnallaan.."

-- Antti Mäki

Näytä referenssi

ReferenssiBrave Digital suunnitteli ja toteutti Elite Varainhoidon digitaalisen listautumiskampanjan.

"rave on notkea, osaava ja ainutlaatuinen digikumppani, joka pystyy tuottamaan myös sisällön joustavasti."

-- Daniel Pasternack

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Oddy Tech - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Extranet itsepalvelukanavana Extranet itsepalvelukanavana tarkoittaa yleisimmin yrityksen ja tämän sidosryhmien välisessä käytössä olevaa palvelua. Palveluun pääsy vaatii kirjautumisen, jolloin yritys voi valita halutut sidosryhmät sekä eri ryhmille..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Markkinoinnin automaatiolla tarkoitetaan järjestelmää, jolla pyritään automatisoimaan markkinoinnin prosesseja. Tällöin näiden toistuvien, helppojen ja ehkä tylsienkin toimenpiteiden tekemisessä ei tarvita henkilötyötä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan myyntiä ja markkinointia Toimimme asiakkaidemme digitalisoinnin kumppanina mm Digitalisoimalla markkinointiaTehostamalla myynnin prosessejaSuunittelemalla ja toteuttamalla verkkopalveluita ja verkkokauppoja Olemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä ERP Mikäli asiakkaalle sopii jokin valmis toiminnanohjausjärjestelmä, voimme suositella sitä. Jos taas asiakas haluaa juuri omaa toimintaansa tukevan toiminnanohjausjärjestelmän kehitämme sellaisen. Järjestelmä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Visuaalinen prototyyppi auttaa hahmottamaan lopputuloksen Asiakkaalla on tiedossaan haaste, joka halutaan ratkaista sekä usein erilaisia ideoita toteutettavasta palvelusta. Erittäin harvoin löytyy kuitenkaan tarkkaa vaatimus- tai toiminnallisuusmääritelmää..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Viestijärjestelmä on todella helppokäyttöinen ja nopea työkalu yrityksen ja yhteisöjen viestintään. Järjestelmä ei ole tarkoitettu suoramarkkinointiin.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikasta oikeita vastauksia, ei mutua Olemme erikoistuneet Google Analyticsin ja Google Ecommercen toiminnallisuuksien konsultointiin sekä toteutuksiin. Integroimme analytiikan osaksi asiakkaidemme myynti- ja markkinointiprosessia ja valjastamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Auditointi

SEO-auditointi kertoo verkkopalvelun kehityskohdat SEO-auditointi tuottaa vastauksia siitä, miten verkkopalvelua kannattaa kehittää. Ehdotettavat tehtävät ovat hakukoneoptimointia (SEO = Search Engine Optimization) luonnollisen eli orgaanisen löydettävyyden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Integraatio yhdistää järjestelmät toisiinsa Integraatio vie tiedon automaattisesti järjestelmästä toiseen. Integraatio kahden tai useamman järjestelmän välillä on yrityksille nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Yrityksillä on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Ketterä ohjelmistokehitys – laaja ratkaisu pienissä osissa Ketterä ohjelmistokehitys mahdollistaa kustannustehokkaan sekä nopeisiin ja joustaviin iteraatioihin perustuvan ratkaisumallin. Se tuottaa asiakkaalle konkreettisia osajulkaisuja matkalla kohti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

UI suunnittelu - varmistaa, että palvelusi on ymmärrettävä ja helppokäyttöinenUI suunnittelu keskittyy siihen, miten palvelua olisi mahdollisimman mukava käyttää User Interface eli käyttöliittymän suunnittelulla tähdätään siihen, miten valmiin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Maksaminen

Verkkomaksaminen, mobiilimaksaminen, vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne Maksurajapinnan avulla toteutetaan maksaminen verkkopalveluissa. Maksurajapintoja tarjoaa esimerkiksi PayPal, suomalaiset pankit ja PayTrail. Lähimaksaminen mobiililaitteilla on..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mobiilisovellus kulkee puhelimessa aina mukana Mobiilisovellus on kätevä tapa pysyä ihmisen mukana jatkuvasti. Mobiilisovellus voi olla paljon muutakin, kuin pelit tai some. Se voi olla apuväline työntekoon tai jatkuvasti saatavilla olevaa ajanvietettä...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Avoimella lähdekoodilla ja ketterillä menetelmillä Toteutamme selain- ja mobiilisovelluksia asiakaskohtaisten tarpeiden ratkaisemiseksi. Esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja yrityksen sisäisten prosessien tehostamiseksi. Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Valmiit tuotteemme Kehitämme ja ylläpidämme SaaS -tuotteita, joiden tarkoituksena on palvella yritysten tunnistettuja tarpeita. Tuotteemme keskittyvät olemassa olevan tiedon käsittelyyn, mittaamiseen, jakamiseen ja visualisointiin.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Sisällönhallinta

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus laadukkaasti – digitaalisen tekemisen perusta Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus vahvalla ammattitaidolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu verkkosivusto tukee yrityksesi liiketoimintaa ja strategiaa. Verkkosivut ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

WooCommerce verkkokaupat Toteutamme verkkokauppoja suosituille WooCommerce-verkkokauppa-alustalle sekä suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Avoimen lähdekoodin WooCommerce on skaalautuva ja monikanavainen alusta verkkokaupoille...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Verkkosovellukset aina käytössä. Verkkosovellukset ovat asiakaskohtaisiin tarpeisiin kehittämiämme palveluita. Sovellukset toimivat internet-selaimella ja ovat tyypillisesti tallennettu pilveen. Verkkosovellusten käyttämiseen riittää pelkkä verkkoselain...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Oddy Tech - Referenssit

Oddy Tech - Bloggaukset

Oddy Tech - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Oddy Tech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku