logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oddy Tech on avoin ja reilu ohjelmistokehityksen sekä digitalisaation kumppani.

Oddy Tech Oy

Yritysesittely

Oddy Tech auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaa digitaalisten prosessien avulla, luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia digin avulla sekä järkeistämään yrityksen sovellusarkkitehtuuria avoimen lähdekoodin ohjelmistokehityksellä.

Pidämme aina huolta asiakkaan oikeuksista emmekä sido asiakasta itseemme. Luovutamme pääsääntöisesti aina oikeuden lähdekoodin käyttöön ja jatkokehitykseen asiakkaalle.

Asiakassuhteemme eivät ole tyypillisiä tilaaja-toimittaja-suhteita, vaan kyseessä on ennemminkin projektin yhdessä eteenpäin kuljettaminen. Suuri osa asiakkuuksistamme on monivuotisia ja esimerkiksi verkkopalvelun kehityksestä alkanut kumppanuus on usein laajentunut kattamaan analytiikkaa ja sisäisten prosessien digitalisointia.
Työntekijöitä 20
Y-tunnus 2081793-1
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh +358 40 516 7612
E-mail tech@oddy.fi

Toimipaikat     Espoo, Iisalmi, Kuopio

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Android, iOS, Laravel, Node.js, React, React Native, Javascript, PHP, Python, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Oddy Tech, Mobiilisovellukset, Verkkosovellukset, Räätälöidyt ohjelmistot, WordPress, Woocommerce, integraatio, hakukoneoptimointi, prototyyppi, ketterä ohjelmistokehitys, Migraatiot, Rajapinnat, avoimet rajapinnat, Avoin lähdekoodi, hybridisovellus, Google Analytics, Tuki ja ylläpito, wordpress lisäosat

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Oddy Tech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiÄäni vapaudelle hybridi mobiilisovellus digitaaliseen kampanjointiin

"Voisi uskoa, että harvemmin sovelluskehittäjille annetaan niin tarkkaa kuvausta tarvittavasta sovelluksesta, kuin mitä me Oddy Tech:lle annoimme. Tämä loi erilaisia haasteita yhteiselle kehittämiselle mutta yhteydenpito Oddyn kanssa oli toimivaa ja ripeää. Lopputuloksesta voimme olla kaikki ylpeitä – kyseessä on historian ensimmäinen suomalainen kampanjasovellus, joka toiminnallaan.."

-- Antti Mäki

Näytä referenssi

ReferenssiBrave Digital suunnitteli ja toteutti Elite Varainhoidon digitaalisen listautumiskampanjan.

"rave on notkea, osaava ja ainutlaatuinen digikumppani, joka pystyy tuottamaan myös sisällön joustavasti."

-- Daniel Pasternack

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Oddy Tech - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Toimimme asiakkaidemme myynnin digitalisoinnin kumppanina digitaalisen markkinoinnin, myynnin prosessikehityksen, verkkopalveluiden suunnittelun ja verkkokauppojen toteutuksen kautta. Olemme korkeatasoinen kumppani myynnin..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme erikoistuneet digitaaliseen tuotekehitykseen ketterän Open Source-ohjelmistokehityksen keinoin. Vahvuutemme tuotekehityksessä on analytiikkaan ja tavoitteisiin pohjautuvuus ja ketteryys, jossa toimimme lähellä..

Toiminnanohjaus ERP

Toteutamme räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä työtehtävien- ja laadunhallintaan sisäiseen vietintään, ja henkilöstöhallinnon prosessien ylläpitämiseen. Kehitämme asiakkaidemme toiminnanohjausta räätälien..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Olemme erikoistuneet Google Analyticsin ja GA ECommerce toiminnallisuuden-konsultointiin ja raportoinnin ratkaisuihin. Integroimme yhteisillä mittareilla analytiikan osaksi asiakkaidemme myynti- ja markkinointiprosessia ja..

Maksaminen

Kehitämme maksurajapintojen avulla verkkomaksamisen ratkaisuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme. Toteutuksissamme maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, PayTrail tai suomalaiset pankit. Kehitämme myös mobiilimaksamisen..

Ohjelmistokehitys

Ohjelmoimme selain- ja mobiilisovelluksia asiakaskohtaisten tarpeiden ratkaisemiseksi esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja yrityksen sisäisten prosessien tehostamiseksi. Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa sovelluksen..

Webkehitys

Suunnittelemme verkkopalveluita WordPress-julkaisujärjestelmällä, kehitämme web- ja mobiilisovelluksia avoimen lähdekoodin web-teknologioilla ja toteutamme WooCommerce-verkkokauppoja. Verkkopalveluiden suunnittelumme..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toteutamme käyttöliittymäsuunnittelua verkkosivujen ja -sovellusten, sekä mobiiliapplikaatioiden suunnitteluun. Käytämme projektimallissamme aikaisen vaiheen käyttöliittymäsuunnittelua ja prototyyppausta tehokkaana..

Mobiilikehitys

Toteutamme mobiilipalveluita natiiveina sovelluksina, hybridisovelluksina, HTML5 web-sovelluksina, sekä responsiivisina verkkopalveluina. Toteutustavan valitsemme asiakkaan kanssa tarpeen mukaisesti, riippuen siitä, mille eri..

Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme verkkokauppoja suosituille WooCommerce-verkkokauppa-alustalle, sekä suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Avoimen lähdekoodin WooCommerce on skaalautuva ja monikanavainen alusta..

Oddy Tech - Referenssit

Oddy Tech - Bloggaukset

Oddy Tech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oddy Tech - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Oddy Tech:llä ihmiset tulevat aina ensin: olemme ihmisiä, teemme töitä ihmisille, tavoitamme ihmisiä.

Oddy Tech:llä ihmiset tulevat aina ensin: olemme ihmisiä, teemme töitä ihmisille, tavoitamme ihmisiä.

Meillä työskentelee verrattoman kirjava joukko eri taustoista tulevia asiantuntijoita. Se on meille rikkaus, jonka ansiosta voimme tarjota laaja-alaisimman näkemyksen asiakkaillemme. Siksi etsimme joukkoomme alansa parhaita osaajia sukupuoleen, kulttuuriin, kansallisuuteen, uskontoon, ihonväriin, suuntautumiseen, ideologiaan ja musiikkimakuun katsomatta.

Meitä yhdistää kyky innostua. Se tempaisee tekijän mukaansa ja ruokkii unelmia, joissa luovuus kukoistaa. Ja tässä mielentilassa pääsemme hommiin.

Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöisyys, avoin toimintatapa, ketteryys sekä sopimusriippumaton palvelu.

Olemme tekki-ihmisiä, joiden kanssa voi puhua!

Meillä jokaisella tekijällä on oma vahvuus, yksi on visuaalinen, toinen puhuu binääriä, kolmas ei puhu ollenkaan ja neljäs elää matrixissa. Arvostamme kaikkia tekijöitämme ja se näkyy myös kulttuurissamme.  

Arvomme

Näin toimimme

  • Mahdollisuuksien mukaan toteutettu avoimella lähdekoodilla.
  • Ei meihin sitovia sopimuksia.
  • Synnyttämämme lisäarvo on täysin asiakkaan omaisuutta.
  • Me menestymme jos asiakkaamme menestyvät.

Oddy Tech - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Oddy Tech Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku