Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ketterä avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitys tarjoaa täsmäratkaisun asiakkaan tarpeeseen

post_image
Tarjonta

Avoimella lähdekoodilla ja ketterillä menetelmillä

Toteutamme selain- ja mobiilisovelluksia asiakaskohtaisten tarpeiden ratkaisemiseksi. Esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja yrityksen sisäisten prosessien tehostamiseksi. Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa sovelluksen toteuttamista pienissä osissa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ketterä ohjelmistokehitys suosii kustannustehokasta, nopeisiin ja joustaviin iteraatioihin perustuvaa ratkaisumallia, jonka tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle konkreettisia osajulkaisuja matkalla kohti valmista ohjelmistoa.

Ketterän kehityksen vahvuus oikein toteutettuna on ratkaisun löytäminen asiakastarpeeseen kokeilujen ja prototyyppien kautta. Näin oikea ratkaisu kristallisoituu projektitiimille hankkeen edetessä ja konkretisoituu lopulta asiakkaalle lisäarvoa tuottavaksi digitaaliseksi palveluksi. Osa ohjelmistoyrityksistä tekee kehitystyötä päämäärättömästi. Oddy Tech vie kehityshankkeet maaliin asti kustannustehokkaasti ja laadukkaasti, parhaimmillaan muutamassa kuukaudessa.

Ketterän kehityksen hyödyt

  • Ratkaisee asiakaskohtaisen tarpeen, johon ei ole saatavilla valmisohjelmistoa
  • Lyhyet iteraatiot pienentävät projektin riskejä
  • Projektin suuntaa voidaan tarkentaa projektin aikana
  • Kustannustehokas toimintatapa, jonka tulokset ovat läpinäkyviä
  • Tuottaa innovatiivisia toimintamalleja ja palveluja synnyttäen asiakkaalle kilpailuetua
  • Automatisoi prosesseja, joita on aikaisemmin tehty manuaalisesti
  • Hyödyntää valtavaa määrää open source -komponentteja
  • Avoimen lähdekoodin toteutukset eivät aiheuta asiakkaalle teknologialoukkua
  • Integroituu muihin järjestelmiin, kuten toiminnanohjaukseen tai maksamisen ratkaisuihin
  • Järjestelmä on jatkokehitettävissä ja mukautuu liiketoiminnan tarpeisiin myös tulevaisuudessa

Avoimen lähdekoodin filosofiamme

Toimintamme perustuu korkeaan ohjelmisto- ja prosessiosaamiseen sekä ammattitaitoon. Autamme asiakasta ymmärtämään mitä he tarvitsevat ja vastaamme tarpeeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Jos asiakastarpeeseen löytyy valmis ohjelmisto, emme lähde kehittämään uutta palvelua vain siksi, että asiakkaalta saadaan rahat irti. Pidämme aina huolta asiakkaan oikeuksista, emmekä sido asiakasta itseemme. Luovutamme pääsääntöisesti aina oikeuden lähdekoodin käyttöön ja jatkokehitykseen asiakkaalle.

Asiakassuhteemme eivät ole tyypillisiä tilaaja-toimittaja-suhteita Kyseessä on ennemminkin projektin yhdessä eteenpäin kuljettaminen. Suuri osa asiakkaistamme on monivuotisia ja esimerkiksi verkkopalvelun kehityksestä alkanut kumppanuus on usein laajentunut kattamaan markkinoinnin analytiikkaa ja sisäisten prosessien digitalisointia.

Me tuotamme tuloksia: Oddy Techn projektit eivät jää kesken.

Teknologiaosaanen

Teknologioista ydinosaamiseemme lukeutuvat avoimen lähdekoodin sovelluskehykset Laravel ja CakePHP, PHP- ja Javascript- ohjelmointikielet sekä Node.js, Laravel ja React frameworkit. Hallitsemme WordPress julkaisujärjestelmät sekä yleisimmät tietokannat kuten MySQL:n. Hyödynnämme it-infrastruktuurin ylläpidossa mm. Google Cloud ja Linux ympäristöjä.

Toteutamme natiiveja mobiiliapplikaatiota iOS ja Android alustoille. Kehitämme lisäksi WooCommerce-verkkokauppoja, sekä verkkokauppatoteutuksia suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Meillä on myös paljon kokemusta erilaisista Tupas-tunnistautumista vaativista toteutuksista.

Lisäksi olemme erikoistuneet markkinoinnin analytiikan teknologioihin, eli Google Analyticsiin, Google tag manageriin, Google Adwordsiin sekä datan visualisointiin esimerkiksi Qliksense-ohjelmistolla.

Menetelmät ja erikoisosaamiset

Menetelmillä viittaamme niihin osaamisalueisiin, joilla teknologioita, kuten ohjelmointikieliä, sovelletaan asiakkaan prosessien kehittämiseen.

Lähtökohtaisesti liiketoiminnan digitalisointihankkeet vaativat vahvaa tietojärjestelmäarkkitehtuurin ja projektinhallinnan osaamista. Ohjelmistoyrityksen täytyy hahmottaa asiakkaan arkkitehtuuri heidän prosessiensa ja olemassaolevien teknologioidensa kautta ja toteuttaa työ suunnitelmallisesti hallitussa projektissa. Täytyy siis ymmärtää mitä tehdään ja miten lisäarvoa luovaan lopputulokseen päästään.

Oddy Techin projekteissa perustavaa laatua olevia menetelmiä ovat ohjelmistokehitys, webkehitys, mobiilikehitys sekä käyttöliittymien ja käyttökokemuksen suunnittelu. Näiden menetelmien avulla sovellamme projekteissa open source -teknologioita asiakkaan liiketoimintaprosessien kehittämiseksi.

Ohjelmistokehityshankkeet ovat harvoin muusta it:stä erillisiä ja siksi projektit voivat vaatia vahvaa integraatio-osaamista. Digitaalisen markkinoinnin ammattilaisena data-analytiikka on paljon kiitetty erikoisosaamisemme, johon pohjaamme asiakkaidemme liiketoiminnan kehityksen. Sitoudumme myös toteuttamaan järjestelmät tietoturvallisesti ja loppukäyttäjien yksityisyydensuojan huomioiden.

Toteutamme verkkopalvelut ja -sovellukset pilvipalveluina ja vastaamme it-infrastruktuurin toiminnasta ja ylläpidosta sovellusten jatkuvan käytön varmistamiseksi.

Pinterest
Oddy Tech logo

Oddy Tech:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Oddy Tech:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oddy Tech:n tarjontaa

Oddy Tech:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Oddy Tech kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia