logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkomaksamisen ratkaisujen toteutus, mobiilimaksaminen, tupas-tunnistautuminen ja mobiilivarmenne

post_image

TarjontaKehitämme maksurajapintojen avulla verkkomaksamisen ratkaisuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme. Toteutuksissamme maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, PayTrail tai suomalaiset pankit. Kehitämme myös mobiilimaksamisen palveluita jotka mahdollistavat lähimaksujen suorittamisen.  Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voi soveltaa esimerkiksi yrityksen kassapäätteillä ja kortinlukijoilla tehtäviin veloituksiin, ja niitä voi hyödyntää nopeaan ja vaivattomaan maksamiseen, esimerkiksi bussikuljetusta maksettaessa.

Yrityksillä on tällä hetkellä suuri motivaatio kehittää verkkomaksamista, joka yleistyy lähitulevaisuudessa nopeaa vauhtia ja aiheuttaa paljon muutoksia liiketoiminnoissa. Tässä vauhdissa kannattaa olla mukana, koska se on yksi merkittävimpiä kaupan alan liiketoiminnassa tapahtuvia vallankumouksia tuoden mukanaan merkittäviä kasvumahdollisuuksia.

Brave Digital on kehittänyt innovatiivisia verkkomaksamisen ratkaisuja asiakkailleen, esimerkiksi Luomavan verkkokauppa toteutettiin suoraan ERP-järjestelmään integroituna maksurajapintana, jolloin erillistä verkkokauppaohjelmistoa ei tarvittu lainkaan.

Tupas tunnistautuminen

Osana pankkialan osaamistamme Brave tarjoaa palvelua, jolla saat Tupas-tunnistautumisen osaksi verkkopalveluasi. Tupas on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistautumispalvelu, jossa verkon käyttäjän henkilöllisyys voidaan varmentaa pankkitunnuksilla. Tupas voidaan kytkeä esimerkiksi tilauslomakkeeseen tai muuhun lomakkeeseen, jonka yhteydessä on varmistettava, ettei käyttäjä syötä vääriä henkilötietoja.

Tupas-tunnistautuminen tuo verkkopalvelullesi esimerkiksi seuraavat hyödyt:

  • Tupas on merkki siitä, että palvelusi panostaa merkittävästi henkilötietojen turvalliseen käsittelyyn.
  • Helppokäyttöisyys loppuasiakkaille. Käyttäjän tarvitsee vain napsauttaa kuvaketta, jolloin selain siirtyy verkkopankin sivuille henkilöllisyyden varmistamista varten.
  • Tietoturvallisuuden paraneminen. Verkkopankin sivuilla käyttäjän on vahvistettava henkilöllisyytensä omien pankkitunnustensa avulla. Kun tämä on tehty, tiedot tallentuvat palvelusi lomakkeen kenttiin, eikä niitä sen jälkeen voi enää muuttaa.

Mobiilivarmenne on hyvä lisä TUPAS tunnistautumisen yhteyteen. Mobiilivarmenteella henkilöllisyys varmennetaan matkapuhelimeen tulevalla salasanalla.

Pinterest
Oddy Tech Oy

Oddy Tech Oy:n tarjonta

Maksaminen

Lisätietoja

Oddy Tech Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oddy Tech Oy:n tarjontaa

Oddy Tech Oy:n Maksaminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Oddy Tech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kuntasektori suuntaa kohti avoimen lähdekoodin ratkaisuja
Ohjelmistoyritykset tekivät toiset verkkosivut internetiin ja analytiikka räjähti
Eficoden ROOT DevOps Platform on automatisoitu ohjelmistotuotantolinja, jota kehittäjät rakastavat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia