Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkomaksaminen, mobiilimaksaminen, vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne

Tarjonta

Verkkomaksaminen, mobiilimaksaminen, vahva tunnistautuminen ja mobiilivarmenne

Maksurajapinnan avulla toteutetaan maksaminen verkkopalveluissa. Maksurajapintoja tarjoaa esimerkiksi PayPal, suomalaiset pankit ja PayTrail. Lähimaksaminen mobiililaitteilla on nykyään jo arkipäivää ja onnistuu monissa paikoissa. Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voivat soveltaa esimerkiksi RFID-tiketit, kassapäätteet, kortinlukijat, parkkimaksut, bussikuljetukset, jne.

Kehitämme maksurajapintojen avulla verkkomaksamisen ratkaisuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme. Toteutuksissamme maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, PayTrail tai suomalaiset pankit. Kehitämme myös mobiilimaksamisen palveluita jotka mahdollistavat lähimaksujen suorittamisen. Mobiilimaksamisen ratkaisumalleja voi soveltaa esimerkiksi yrityksen kassapäätteillä ja kortinlukijoilla tehtäviin veloituksiin, ja niitä voi hyödyntää nopeaan ja vaivattomaan maksamiseen, esimerkiksi bussikuljetusta maksettaessa.

Vahva tunnistautuminen

Osana pankkialan osaamistamme tarjoamme palvelua, jolla saat Tupas-tunnistautumisen osaksi verkkopalveluasi. Tupas on suomalaisten pankkien yhteinen tunnistautumispalvelu, jossa verkon käyttäjän henkilöllisyys voidaan varmentaa pankkitunnuksilla. Tupas voidaan kytkeä esimerkiksi tilauslomakkeeseen tai muuhun lomakkeeseen, jonka yhteydessä on varmistettava, ettei käyttäjä syötä vääriä henkilötietoja.

Tupas-tunnistautuminen tuo verkkopalvelullesi esimerkiksi seuraavat hyödyt:

  • Tupas on merkki siitä, että palvelusi panostaa merkittävästi henkilötietojen turvalliseen käsittelyyn.
  • Helppokäyttöisyys loppuasiakkaille. Käyttäjän tarvitsee vain napsauttaa kuvaketta, jolloin selain siirtyy verkkopankin sivuille henkilöllisyyden varmistamista varten.
  • Tietoturvallisuuden paraneminen. Verkkopankin sivuilla käyttäjän on vahvistettava henkilöllisyytensä omien pankkitunnustensa avulla. Kun tämä on tehty, tiedot tallentuvat palvelusi lomakkeen kenttiin, eikä niitä sen jälkeen voi enää muuttaa.

Mobiilivarmenne on hyvä lisä TUPAS tunnistautumisen yhteyteen. Mobiilivarmenteella henkilöllisyys varmennetaan matkapuhelimeen tulevalla salasanalla.

Pinterest
Oddy Tech

Oddy Tech:n tarjonta

Maksaminen

Lisätietoja

Oddy Tech:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oddy Tech:n tarjontaa

Oddy Tech:n Maksaminen -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oddy Tech kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia