Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Integraatio yhdistää järjestelmät

post_image
Tarjonta

Integraatio yhdistää järjestelmät toisiinsa

Integraatio vie tiedon automaattisesti järjestelmästä toiseen.

Integraatio kahden tai useamman järjestelmän välillä on yrityksille nykypäivänä tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Yrityksillä on käytössä jopa kymmeniä erilaisia järjestelmiä. Monestakaan ei voida luopua, joten niiden integrointi (yhteen liittäminen) laajemmaksi kokonaisuudeksi on kannattavan liiketoiminnan edellytys.

Olemme toteuttaneet integraatioita ja rajapintoja mm. seuraaviin palveluihin ja sovelluksiin:

Integraatiot toteutetaan yleensä rajapintojen kautta, näistä teknisempiä termejä käyttäen suosituimpia ovat REST ja Web Service (SOAP) rajapinnat.

Pinterest
Oddy Tech

Oddy Tech:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Oddy Tech:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oddy Tech:n tarjontaa

Oddy Tech:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiÄäni vapaudelle hybridi mobiilisovellus digitaaliseen kampanjointiin

Työväen Sivistysliitto TSL Ry kirjoittaaSyksyllä 2018 joukko aktiivisia kansalaisia päätti lähteä ajamaan muutosta Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Markkinointi, Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, +30 muutaViestintä, Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tietoturva, Google, Open source, Android, iOS, Laravel, React, React Native, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, IT, Julkishallinto, Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Premium

ReferenssiStartup pilvisovellus rakennusalalle

Taloinfo on asukasviestintään ja rakennusurakoinnin projektinhallintaan kehitetty pilvisovellus. Erittäin kiehtovan Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Integraatiot, Pilvipalvelut / SaaS, +3 muutaLinux, Kiinteistöala, Toteutustyö

Premium

BloggausYrityksen digitaalinen toimintaympäristö?

Puhutaan digitalisaatiosta, mutta tuntuu että asialla on yhtä monta tulkintaa kuin on tulkitsijaakin. Mitä digitalisaatio on? Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, +20 muutaProjektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Google, Open source, Laravel, Javascript, PHP, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, WooCommerce, Toteutustyö

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oddy Tech kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia