Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkokaupan kehitys: WooCommerce-verkkokaupat

post_image
Tarjonta

WooCommerce verkkokaupat

Toteutamme verkkokauppoja suosituille WooCommerce-verkkokauppa-alustalle sekä suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Avoimen lähdekoodin WooCommerce on skaalautuva ja monikanavainen alusta verkkokaupoille. WooCommerce-verkkokauppa-alustalla on toteutettu miljoonia verkkokauppoja maailmanlaajuisesti ja sillä on tuhansia kehittäjiä ympäri maailman. WooCommerce on täysin skaalautuva resposiivisiin toteutuksiin, joten mobiilisurffaajatkaan eivät jää ilman ostoksia.

Mobiilissa toimiva verkkokauppa

Resposiivinen suunnittelu mahdollistaa sen, että verkkokauppa skaalautuu eli mukautuu sopivaan kokoon eri päätelaitteilla katsottaessa. Tällöin katsojalle näytetään päätelaitteelle optimoitua sisältöä muodossa, joka toimii eri näytön leveyksillä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että isolla näytöllä esimerkiksi tuotteita voi olla kolme palstaa vierekkäin, tabletilla kaksi ja matkapuhelimella yksi. Sisällöntuotannon kannalta on tehokkainta ja helpointa tarjota tarkalleen sama sisältö eri päätelaitteille. Responsiivinen suunnittelu takaa sen, että sisältö näytetään sopivassa järjestyksessä ja muodossa eri laitteilla.

Rajapinnat

Toteutamme myös integraatioita eri sovellusten välille, joten sama projekti voi pitää sisällään myös rajapintatoteutukset esimerkiksi ERP-järjestelmiin.

Pinterest
Oddy Tech

Oddy Tech:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Oddy Tech:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oddy Tech:n tarjontaa

Oddy Tech:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oddy Tech kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia