Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hion Digital kokemuksia

Hion Digital:lla on yhteensä 19 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Hion Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Hion Digital Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSuomen Yrittäjät - Mobiilisovellus jokaisen yrittäjän taskuun

"Kun työskentelimme Hionin kanssa, sovellus parani projektin myötä huomattavasti. Sovelluksen käyttöliittymä ja tuntuma on onnistunut, ja projektia oli kiva viedä läpi Hionin kanssa."

-- Janne Pärnänen, tietohallintopäällikkö, Suomen Yrittäjät

Näytä referenssi

ReferenssiA-Katsastus – Kohti yhtenäistä asiakaskokemusta

"Hion erottui edukseen erityisesti tarjousten esittelytilaisuuksissa, joissa välittyi vahvan osaamisen lisäksi positiivinen asenne ja tekemisen meininki.Tehdyt projektit ovat pysyneet ilahduttavan hyvin budjetissa ja aikataulussa matkan varrella vastaan tulleista haasteista huolimatta."

-- Tomi Pakkanen, IT-kehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkopalvelu, joka tekee luovuttamisesta helpompaa

"Projekti onnistui sekä meidän Veripalvelulaisten, että palautteen perusteella myös asiakkaiden mielestä hienosti. Saavutimme kaikki asetetut tavoitteet, kiitos Hionin sitoutuneen ja osaavan projektitiimin! Sujuvalla yhteistyöllä ja ripeällä etenemisellä pysyimme koko ajan suunnitellussa aikataulussa. Uudistetun palvelun myötä verenluovuttajien on mm. entistä helpompi löytää.."

-- Kristiina Hietanen, kehityspäällikkö, Veripalvelu

Näytä referenssi

ReferenssiRiihimäen kaupungin uusi verkkosivusto, intranet ja erillissivustot

"Meillä oli pieni ja suhteellisen kokematon projektitiimi näin laajaan projektiin, mikä aiheutti aikataulupaineita ja riskikerrointa. Olimme tehneet kattavan valmistelutyön yhdessä North Patrolin kanssa, mikä osaltaan helpotti toteutusprojetkin käynnistämistä. Geniemin kanssa mietittiin ja sovittiin projektin alussa yhteiset tavat toimia, minkä jälkeen projekti eteni sujuvasti ja.."

-- Mia Miettinen, Riihimäen kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiReka.fi-verkkosivustouudistuksessa vaihdettiin julkaisujärjestelmä Drupalista WordPressiin

"Geniem valikoitui verkkosivustouudistuksen toteuttajaksi syystä, että vastasitte jo tarjouspyyntövaiheessa selkeästi tarpeisiimme ja integraatio-osaamisenne sekä kokemus isoista sivustokokonaisuuksista vakuutti. Jo ensitapaamisesta meille välittyi myös Geniemin hyvä henki ja tekemisen meininki."

-- Sanna Jaakkola, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Reka Kaapeli Oy

Näytä referenssi

ReferenssiUusi nuorten.helsinki-palvelu

"Koko projekti on sujunut tähän asti oikein hyvin, vaikka emme ole koko projektin aikana tavanneet toisiamme fyysisesti. Erityisesti projektin aloitus ja ensimmäiset kuukaudet etenivät todella määrätietoisesti ja vauhdikkaasti. Historia toiminnasta kunnallisten viranhaltijoiden kanssa yhteistyöstä on ollut erittäin hyödyllinen."

-- Juha Huhta

Näytä referenssi

ReferenssiKokkolan verkkosivustouudistuksen kärkinä asukaslähtöisyys, käytettävyys, tiedon löydettävyys ja saavutettavuus

"Vuoden intensiivisen työn jälkeen olo on kuin voittajalla. Näinkin pitkä projekti, missä ollaan viikoittain tekemisessä, on ollut todella mukava tehdä Geniemin mutkattomien ja rentojen ihmisten kanssa. Palavereissa on ollut hyvinkin kotoisa olo. Korona toi tähän kaikkeen mukaan kaikille uusia työpajoja, mutta niihin tottui hyvinkin äkkiä. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen;.."

-- Minna Juola, it-suunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiCursorin verkkosivustouudistuksen tavoitteina helppokäyttöisyys, tiedon löydettävyys ja mobiilikäytettävyys

"Uudistus oli todella tarpeen ja se on otettu erittäin hyvin vastaan. Tuntuu upealta, kun sivut ovat nyt julkaistu ja niitä kehtaa esitellä. Sivut ovat todella hyvän näköiset ja helppokäyttöiset. Uudistus vastasi juuri siihen tarkoitukseen mitä haimme ja uusien sivujen myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Haluan vielä kiittää hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä..."

-- Heli Toikka, markkinointiasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiWorkPower-mobiilisovellus

"Sovelluksen ovat jo monet työntekijämme sekä useat asiakkaamme ottaneet käyttöön."

-- Niina Riikonen

Näytä referenssi

ReferenssiRisteilykeskus.fi sivustouudistus - parempi hakukonenäkyvyys ja ylläpidettävyys

"Yhteistyö Geniemin kanssa toimi hyvin ja joustavasti."

-- Petri Lahdensalo

Näytä referenssi

ReferenssiVisitVaasa.fi - Suomen paras verkkosivusto vuonna 2020

"Tämä on hieno osoitus yhteistyön voimasta. Projektin takana on valtava työmäärä, kun yritimme pohtia kuinka sivusto palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla sekä matkailijoita, että seudun asukkaita. Lopputuloksena on onnistunut kokonaisuus, josta tieto löytyy helposti, saavutettavuus on huomioitu ja joka edesauttaa kaikkia mukana olleita osapuolia."

-- Max Jansson, toimitusjohtaja, Visit Vaasa

Näytä referenssi

ReferenssiLahden kaupunki - WordPress-verkkosivustouudistus

"Tavoitteemme ovat toteutuneet, päivittäjät ovat kiitelleet järjestelmän helppokäyttöisyyttä ja monipuolisia sisällöntuotantomahdollisuuksia. Sivuston ulkoasu ja toiminnallisuudet ovat myös saaneet kehuja. Ja tietenkin myös saavutettavuusnäkökulma on huomioitu."

-- Senni Moksu, viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTampereen korkeakouluyhteisön WordPress-kotisivukoneet

"Toteutus onnistui sujuvasti. Huomasi, että Geniemillä oli kokemusta vastaavasta projektista. He ymmärsivät heti, mistä on kyse ja mitä tehdään, mikä oli asiakkaan kannalta helpottava tekijä. Yhteistyö oli sujuvaa ja kysymyksiin vastattiin nopeasti. Geniemin toteuttama hallintanäkymä on toimiva – myös vähemmän ko. julkaisujärjestelmää käyttäneet ovat kokeneet sen helpoksi."

-- Riikka Venetjoki, tiedottaja

Näytä referenssi

ReferenssiVaasan seudun uusi verkkopalvelu

"Yhteistyö ja yhteydenpito on ollut helppoa ja suvujaa. Geniem on kuunnellut asiakkaan tarpeita ja hakenut yhteistyössä meille parasta ratkaisua. Projekti on edennyt aikataulussa ja ongelmat on ratkaistu aktiivisella otteella."

-- Tiina Salonen, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHiippakuntien kotisivukone

"Kiitos erittäin hyvästä työstä. On ollut ilo työskennellä koko teidän tiimin kanssa."

-- Anne Kähäri, projektipäällikkö, Kirkkohallitus

Näytä referenssi

ReferenssiMTKL:n kokonaisvaltainen panostus verkkopalvelu-uudistukseen kannatti!

"Vuoden aikana opimme sujuvasti puhumaan teknisillä termeillä, joista emme olleet vuotta aiemmin vielä kuulleetkaan. Silmät avautuivat myös sille, kuinka ulospäin yksinkertaiset tekniset toteutukset itse asiassa edellyttivät monen ammattilaisen näkemystä ja vankkaa osaamista, jotta lopputulos saatiin käyttäjälle helpoksi ja miellyttäväksi palveluksi. Geniemiltä löytyi tähän.."

-- Mirja Aarnio

Näytä referenssi

ReferenssiPohjantähden sivustouudistus – tarkoin harkittu kokonaisuus

"Yhteistyö Geniemin kanssa on sujunut hienosti ja keskustelu on sujunut mutkattomasti ja täysin reaaliaikaisesti projektin omalla Slack-kanavalla. Jos mieleen tuli palaverissa unohtunut asia tai täsmennyspyyntö, sen saattoi kysyä kanavalla ja saada vastauksen parhaimmillaan välittömästi. Erityisesti design-vaiheessa omien ajatusten konkretisointi hahmotelmista valmiiksi.."

-- Mikael Boström

Näytä referenssi

ReferenssiKolmen sivuston toteutus yhteisellä sivustoteemalla

"On viestintätoverit (jotka eivät kaunistele) ja monet viestintä-media-mainostoimisto- palvelutarjoajat (jotka haluavat myydä esim. nettisivujen tekemistä) kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”."

-- Anna-Liisa Karhula

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen suurin WordPress-toteutus Alman verkkolehtien digimoottorina

"Geniem otti joustavasti toiveemme huomioon. Kehitystyö oli ketterää ja aktiivista, aitoa ihmisten välistä vuorovaikutusta."

-- Jussi Maanittty

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Hion Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hion Digital Oy:n referenssit

Hion Digital Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia