Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hion Digital Oy

Olemme rohkea ohjelmistoyritys, joka välittää aidosti. Eteenpäinkatsovat organisaatiot ovat kumppaneitamme, ja yhdessä luomme kasvua, jolla on merkitystä.

Hion Digital Oy - Yritysesittely

Olemme digitaalisaation pitkän linjan asiantuntijoita ja rakennamme asiakkaillemme työkaluja digitaalisen toiminnan kehittämiseen: verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja verkkokauppoja. Ratkaisujemme ytimessä on asiakkaidemme liiketoiminnan ja käyttäjien ymmärtäminen, laadukas muotoilu, skaalautuva teknologia, datan käyttö sekä jatkuva oppiminen. Palamme halusta olla mukana kehittämässä digitaalista liiketoimintaasi sekä kerryttää tietoa liiketoiminnastasi sekä asiakkaistasi, jotta voimme yhdessä rakentaa digitaalista asiakaskokemustasi alati parempaan suuntaan.
Työntekijöitä 90
Y-tunnus 1639413-9
Perustettu 2001
Www www.hiondigital.com
Puh
E-mail sales@hiondigital.com
Toimipaikat Helsinki, Tampere
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo
Software-Finland-ry-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(8)

Erikoisosaaminen

Webkehitys
(43)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(35)
Laadunvarmistus
(17)
Ohjelmistokehitys
(13)
Mobiilikehitys
(9)
Sisällönhallinta
(6)
Arkkitehtuuri
(4)
Verkkokaupparatkaisut
(4)
Auditointi
(1)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(12)
Järjestöt ja yhdistykset
(11)
Media
(9)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(6)
Koulutusala
(6)
Asiantuntijapalvelut
(4)
Kiinteistöala
(4)
Urheilu, viihde ja virkistys
(4)
IT
(2)
Kauppa
(2)
Rakentaminen
(2)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(1)

Teknologia

WordPress
(38)
Node.js
(6)
React
(6)
Android
(4)
React Native
(4)
iOS
(4)
Javascript
(2)
Open source
(2)
PHP
(2)
WooCommerce
(1)
Angular
(0)
Laravel
(0)
Shopify
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(47)
Tuki- ja ylläpitotyö
(32)
Valmisohjelmisto
(6)
Konsultointi
(1)

Omat tagit

WordPress
html5
responsiivisuus
nodejs
reactjs
palvelumuotoilu
Digitaalisten palveluiden kehittäminen
UI design
Ux design
Contentful

Hion Digital - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVerkkopalvelu, joka tekee luovuttamisesta helpompaa

"Projekti onnistui sekä meidän Veripalvelulaisten, että palautteen perusteella myös asiakkaiden mielestä hienosti. Saavutimme kaikki asetetut tavoitteet, kiitos Hionin sitoutuneen ja osaavan projektitiimin! Sujuvalla yhteistyöllä ja ripeällä etenemisellä pysyimme koko ajan suunnitellussa aikataulussa. Uudistetun palvelun myötä verenluovuttajien on mm. entistä helpompi löytää.."

-- Kristiina Hietanen, kehityspäällikkö, Veripalvelu

Näytä referenssi

ReferenssiRiihimäen kaupungin uusi verkkosivusto, intranet ja erillissivustot

"Meillä oli pieni ja suhteellisen kokematon projektitiimi näin laajaan projektiin, mikä aiheutti aikataulupaineita ja riskikerrointa. Olimme tehneet kattavan valmistelutyön yhdessä North Patrolin kanssa, mikä osaltaan helpotti toteutusprojetkin käynnistämistä. Geniemin kanssa mietittiin ja sovittiin projektin alussa yhteiset tavat toimia, minkä jälkeen projekti eteni sujuvasti ja.."

-- Mia Miettinen, Riihimäen kaupungin viestintä- ja markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiReka.fi-verkkosivustouudistuksessa vaihdettiin julkaisujärjestelmä Drupalista WordPressiin

"Geniem valikoitui verkkosivustouudistuksen toteuttajaksi syystä, että vastasitte jo tarjouspyyntövaiheessa selkeästi tarpeisiimme ja integraatio-osaamisenne sekä kokemus isoista sivustokokonaisuuksista vakuutti. Jo ensitapaamisesta meille välittyi myös Geniemin hyvä henki ja tekemisen meininki."

-- Sanna Jaakkola, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Reka Kaapeli Oy

Näytä referenssi

ReferenssiUusi nuorten.helsinki-palvelu

"Koko projekti on sujunut tähän asti oikein hyvin, vaikka emme ole koko projektin aikana tavanneet toisiamme fyysisesti. Erityisesti projektin aloitus ja ensimmäiset kuukaudet etenivät todella määrätietoisesti ja vauhdikkaasti. Historia toiminnasta kunnallisten viranhaltijoiden kanssa yhteistyöstä on ollut erittäin hyödyllinen."

-- Juha Huhta

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Hion Digital - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Asiakaskeskeisyys, selkeät prosessit ja tarkistuslistoihin pohjautuvat käytännöt Hion tarjoaa projektinhallintaa, jossa asiakaslähtöisesti, tarkistuslistoja hyödyntäen pidetään huoli siitä, että projektit saavuttavat tavoitteensa. Hyväksi todetut..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Auditointi

Yhdenvertaisia digipalveluita kaikenlaisille käyttäjille Digitaalisen ympäristön, aivan kuten fyysisen ympäristönkin, tulisi olla saavutettava ja erilaiset käyttäjät huomioon ottava. Olemme kokenut kumppani saavutettavuusasioissa ja useat asiantuntijamme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Hion tarjoaa asiantuntijaosaamista ohjelmistojen ja verkkosivustojen UI- ja UX-suunnitteluun. Käyttöliittymäsuunnittelu vastaa siitä, millaisia näkymiä ja millaisia käyttöliittymäelementtejä palvelusi sisältää ja miten ne toimivat...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Meillä on intohimo tehdä hyviä sovelluksia ja olemme erikoistuneet jo yli kymmenen vuoden ajan ladattaviin mobiilisovelluksiin. Erikoistumme React Native -toteutuksiin, johon olemme kehittäneet raudanlujan ammattitaidon jo useamman vuoden ajan. Laadukkaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Sytymme uudenlaisten ja tuottavien verkkosovellusten kehittämisestä. Lähtökohtamme ovat asiakaskeskeisyys, asiakastarpeiden ja liiketoiminnan erityispiirteiden huomioon ottaminen sekä toimituksen varmuus ja laatu. Noudatamme selkeitä prosesseja, jotka..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Edistä verkkokauppatoimintaasi tehokkailla ja esteettömillä ratkaisuilla Hionin verkkokauppatoteutukset ovat vahvaa palvelumuotoiluosaamista hyödyntämällä asiakkaan verkkoliiketoimintaa varten räätälöityjä. Vannomme WooCommerceen verkkokaupan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Haluatko uudistaa verkkopalvelusi? Haluatko sytyttää asiakkaasi ensiklikkauksesta alkaen? Etsitkö järjestelmää, joka kasvaa mukanasi myös tulevaisuudessa? Tarpeisiisi vastaus on Hionin Enterprise WordPressWordPress on varma valinta keskikokoisista laajoihin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Vihdoin on tarjolla koukuttava mobiilisovellus kunnille ja kaupungeille! Sovellus mahdollistaa palveluiden löydettävyyden ja tarjoaa vuorovaikutteisen kanavan osallistua kaupungin toimintaan. Mikä on KaupunkiAppis?KaupunkiAppis on mobiilisovellusalusta, jossa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Luovuta ja vastaanota avaimia helposti mobiilisovelluksen avulla ja unohda paperiset tai Excel-taulukot. Saat nopeasti tiedon, kenellä avaimet ovat. Markkinoilla uusi AvainAppis sopii erityisesti kiinteistö- ja siivousalalle. Miten avainhallinta tapahtuu..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Hion Digital - Referenssit

Hion Digital - Bloggaukset

Hion Digital - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Hion Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku