Kolmen sivuston toteutus yhteisellä sivustoteemalla

Sininauhaliiton, Sininauha Oy:n ja Sininauhasäätiön yhteinen uusi sivustoteema – viestinnällinen sivusto höystettynä varainhankinnalla. Yksi teema, kolme sivustoa.

Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään ajankohtaiset, tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus tekstikuvasisällön lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun.

Sininauhaliitto, Sininauha Oy ja Sininauhasäätiö uudistivat verkkosivunsa yhdessä. Kaikilla toimijoilla olikin lähes samanlaiset tarpeet. Pidimme alkuun kaikille yhteisen työpajan, jonka avulla saimme ajatuksen siitä, miten yksi sivustopohja saadaan toimimaan kaikille kolmelle. Sivustot pystytettiin erillisasennuksina, ei WordPress Multisitena, koska liitto, oy ja säätiö ovat kaikki toisistaan erillisiä toimijoita. Liitolle tehtiin hieman omaa muista erottuvaa tyyliä vaihtamalla fontti ja värit.

Tarinoita, tapahtumia ja varainhankintaa

Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus teksti- ja kuvasisältöisen sivun ja artikkeleiden lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun.

Varainhankintaa varten tehtiin oma sivupohja. Kaikkia lahjoituslomakkeen kenttiä voidaan muokata helposti. Lahjoitussivun esittelyteksti, lahjoitussummat, lahjoituskohteet, lahjoituslupatieto, kiitosviesti ja peruutusviesti ovat kaikki täysin sisällönsyöttäjän päätettävissä. Varainhankintaa tuodaan myös etusivulla esiin värikkäällä “lipulla” sivuston oikeassa laidassa.

Onnistumisen jatkoksi jatkuvaa pienkehitystä

Onnistumisesta kertoo Anna-Liisa Karhulan (Sininauhaliiton viestintäpäällikkö) välittämät terveiset:

On viestintätoverit (jotka eivät kaunistele) ja monet viestintä-media-mainostoimisto- palvelutarjoajat (jotka haluavat myydä esim. nettisivujen tekemistä) kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”.

Sininauhojen kanssa on ollut poikkeuksellisen mukavaa tehdä yhteistyötä – kommunikaatio on välitöntä ja huumorin kukkakin kukkii. Toivottavasti tätä jatkuu pitkään!

Tutustu sivustoihin

Suosittelija:

On viestintätoverit (jotka eivät kaunistele) ja monet viestintä-media-mainostoimisto- palvelutarjoajat (jotka haluavat myydä esim. nettisivujen tekemistä) kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”.

Anna-Liisa Karhula

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: Sininauhaliitto, Sininauha Oy, Sininauhasäätiö
Ajankohta:2017 - 2018
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tuomas Kumpula, 0400 535 498
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys
Javascript
PHP
WordPress
Järjestöt ja yhdistykset
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
varainhankinta DustPress tapahtumakalenteri
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Geniem Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Muita julkaisuja Geniem Oy:lta

Siirry Geniem Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia