Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kolmen sivuston toteutus yhteisellä sivustoteemalla

ReferenssiSininauhaliiton, Sininauha Oy:n ja Sininauhasäätiön yhteinen uusi sivustoteema – viestinnällinen sivusto höystettynä varainhankinnalla. Yksi teema, kolme sivustoa.

Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään ajankohtaiset, tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus tekstikuvasisällön lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun.

Sininauhaliitto, Sininauha Oy ja Sininauhasäätiö uudistivat verkkosivunsa yhdessä. Kaikilla toimijoilla olikin lähes samanlaiset tarpeet. Pidimme alkuun kaikille yhteisen työpajan, jonka avulla saimme ajatuksen siitä, miten yksi sivustopohja saadaan toimimaan kaikille kolmelle. Sivustot pystytettiin erillisasennuksina, ei WordPress Multisitena, koska liitto, oy ja säätiö ovat kaikki toisistaan erillisiä toimijoita. Liitolle tehtiin hieman omaa muista erottuvaa tyyliä vaihtamalla fontti ja värit.

Tarinoita, tapahtumia ja varainhankintaa

Sivustoille tehtiin omina sisältötyyppeinään tarinat, tapahtumakalenteri ja yhteystiedot perus teksti- ja kuvasisältöisen sivun ja artikkeleiden lisäksi. Suurena erillisenä kokonaisuutena toteutettiin varainhankinta jatkuville lahjoituksille ja kertalahjoituksille. Varainhankinta sisältää integraation Checkout-maksupalveluun.

Varainhankintaa varten tehtiin oma sivupohja. Kaikkia lahjoituslomakkeen kenttiä voidaan muokata helposti. Lahjoitussivun esittelyteksti, lahjoitussummat, lahjoituskohteet, lahjoituslupatieto, kiitosviesti ja peruutusviesti ovat kaikki täysin sisällönsyöttäjän päätettävissä. Varainhankintaa tuodaan myös etusivulla esiin värikkäällä “lipulla” sivuston oikeassa laidassa.

Onnistumisen jatkoksi jatkuvaa pienkehitystä

Onnistumisesta kertoo Anna-Liisa Karhulan (Sininauhaliiton viestintäpäällikkö) välittämät terveiset:

On viestintätoverit (jotka eivät kaunistele) ja monet viestintä-media-mainostoimisto- palvelutarjoajat (jotka haluavat myydä esim. nettisivujen tekemistä) kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”.

Sininauhojen kanssa on ollut poikkeuksellisen mukavaa tehdä yhteistyötä – kommunikaatio on välitöntä ja huumorin kukkakin kukkii. Toivottavasti tätä jatkuu pitkään!

Tutustu sivustoihin

Suosittelija:

On viestintätoverit (jotka eivät kaunistele) ja monet viestintä-media-mainostoimisto- palvelutarjoajat (jotka haluavat myydä esim. nettisivujen tekemistä) kehuneet sivustoamme, kysyneet tekijää ja mikä parasta sanoneet suoraan ”teillähän on asiat kunnossa”.

Anna-Liisa Karhula

Pinterest
Referenssin infoboxi
Geniem Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sininauhaliitto, Sininauha Oy, Sininauhasäätiö
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Kumpula, 0400 535 498

Lisätietoja

Yritysprofiili Geniem kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

varainhankinta
DustPress
tapahtumakalenteri

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Geniem - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem - Muita referenssejä

Geniem - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia