Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Konesalipalveluiden tarjoajayritykset / Helsinki

Konesali on tekninen tila joko operatiivisessa käytössä tai varalla oleville tietoteknisille laitteille. Pieniä konesaleja kutsutaan usein palvelinhuoneiksi (server room) ja suurempia datakeskuksiksi (data center). Konesalipalveluilla tarkoitetaan liiketoimintamallia, jossa organisaatio tarjoaa konesalinsa kapasiteettia toisille yrityksille korvausta vastaan.

Ulkoistetun konesalin hyötyjä ovat fyysinen turvallisuus, ympäristön hallinta sekä valvottavuus. Konesali voi olla omistettu kokonaan yhdelle toimijalle (ns. oma konesali) tai konesalin kapasiteettia voi tarjota useammalle toimijalle (ns. yhteiskäyttöinen tai kaupallinen konesali).

Konesalitilan lisäksi kaupalliset konesalipalveluntarjoajat tarjoavat usein laitekapasiteettipalveluita, kuten palvelin-, tallennus-, varmistus-, ja tietokantakapasiteettia sekä tietoliikenteen kapasiteettipalveluita. Huomionarvoista on, että kapasiteetti- ja pilvipalveluiden taustalla on aina palveluntarjoajan järjestämä konesalipalvelu. Vaikka konesalipalvelu ei yllä kuvatuissa palveluissa näy suoraan asiakkaalle, taustalla vaikuttavat aina konesalipalveluratkaisut paikassa Helsinki.

Näytä koko kuvaus