Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kotimainen kosesali, luotettava ja turvallinen palvelintila yrityksesi käyttöön.

post_image

TarjontaTarjoamme yrityksesi tärkeille tiedoille turvallisen konesalin, jossa tiedot ovat turvassa kyberuhilta ja luonnonmullistuksilta. Lounean erityisesti palvelimille sekä levy- ja tallennusjärjestelmille suunnitellut konesalitilat sijaitsevat Suomessa. Konesalitilat täyttävät viestintäviraston asettamat vaatimukset.

Konesalissa on rakennettu jaettuja palvelintiloja, joista on vuokrattavissa kaappitilaa tai täysin asiakaskohtaisia palvelintiloja. Palvelintilat on suojattu moderneilla turva- ja kulunvalvontaratkaisuilla. Konesali on ympäristöystävällinen ja erittäin energiatehokas. Toimintavarmuus on varmistettu kahdennetulla infralla. Generaattorit ja erilliset UPS-järjestelmät varmistavat palveluiden toimivuuden myös ulkoisten häiriötekijöiden aikana. Lounean konesali on kustannustehokas paikka säilyttää yrityksen toiminnalle kriittiset palvelimet.

Pinterest
Lounea logo

Lounea:n tarjonta

Konesalipalvelut

Lisätietoja

Lounea:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lounea:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Lounea:n Konesalipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Lounea kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia