Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Wapice on alansa johtava teollisuusohjelmistojen moniottelija. Kehitämme IoT-ratkaisuja, teollisuuden web- , mobiili- ja desktop-sovelluksia sekä sulautettuja järjestelmiä. Tehtävämme on digitalisoida teollisuudessa käytettävät järjestelmät.

Wapice Oy

Yritysesittely

Wapice on alansa johtava teollisuusohjelmistojen moniottelija. Kehitämme IoT-ratkaisuja, teollisuuden web- , mobiili- ja desktop-sovelluksia sekä sulautettuja järjestelmiä. Tehtävämme on digitalisoida teollisuudessa käytettävät järjestelmät.

Asiakkaidemme menestys on meille elintärkeää, sillä se on myös meidän menestymisemme perusedellytys. Tällä hetkellä useimmat asiakkaistamme ovat mukana Suomen 200 suurimman valmistavan teollisuuden yrityksen listalla.

Olemme toimineet vuodesta 1999 ja työllistämme tällä hetkellä yli 340 ohjelmisto- ja elektroniikka-asiantuntijaa. Olemme ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja
ISO/IEC 27001:2013 sertifioitu yritys.
Työntekijöitä 340
Y-tunnus 1572040-6
Perustettu 1999
Www Kotisivut
Puh 010277 5000
E-mail info@wapice.com

Toimipaikat     Helsinki, Hyvinkää, Jyväskylä, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, Microsoft, Android, iOS, Angular, Node.js, React, React Native, C, C#, C++, Java, Javascript, PHP, Python, Swift, Joomla, Sharepoint, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: IT, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Wapice, industrial IoT, IoT, Teollinen internet, cpq, myyntikonfiguraattori, iot-ticket, summium, sulautetut järjestelmät, elektroniikkasuunnittelu, tietointegraatio, ohjelmistotestaus, Internet of Things, Ohjelmistoratkaisut, OPC, salesforce, MySQL, älyliikenne, digitaalinen liiketoiminta, Digitalisaatio, VR, AR, Machine Learning, Business Intelligence, Service Design, palvelumuotoilu, XR

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Wapice - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Wapice - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Tarjoamme ammattitaitoista ja ketterää projektinhallintaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Meillä on vahva kokemus HW- ja SW-puolen projekteista ja noudatamme ISO9001 sertifoitua laatujärjestelmää.

Tuotekehitys ja suunnittelu

Wapice tarjoaa kokonaisvaltaisia ja kattavia ohjelmistopalveluja vaativiinkin tarpeisiin teollisuuteen, liiketoimintaan ja muille toimialoille. Asiakkainamme ovat muun muassa energia-, konepaja-, meri- ja valmistavan teollisuuden..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Wapice tarjoaa asiakkailleen Big Data ja analytiikkapalveluja, jotta he pystyvät hyödyntämään tietoa tehokkaasti liiketoiminnassaan. Ratkaisuidemme avulla keräämme, käsittelemme ja analysoimme tietoa sekä visualisoimme..

IoT

IoT-TICKET® on kokonaisvaltainen esineiden internet (IoT) työkalupaketti ja alusta joka mahdollistaa IoT-sovellusten luomisen useita kertoja nopeammin kuin ennen hyödyntäen big data -analytiikkaa sekä erittäin..

Lisätty todellisuus ja VR

Lisätty todellisuus tarjoaa ennennäkemättömiä ja kiinnostavia mahdollisuuksia tulevaisuuden digitaalisten palvelujen ja ratkaisujen tekemiseen!

Lisätty todellisuus eli Augmented Reality (AR) on todellisen näkymän..

Ohjelmistokehitys

Wapice digitalisoi asiakkaidensa liiketoimintaprosessit tuotantoketjun alusta loppuun, anturielektoniikasta digitalisoituihin pilvipalveluihin.

Tarjoamme digitalisointiketjun liiketoiminnan kaikille osa-alueille..

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tekoälyllä (artificial intelligence, AI) tarkoitetaan koneen kykyä oppia asioita. Tekoäly on yksi tämän päivän trendeistä ja tapoja sen hyödyntämiseen on lukuisia. Sen avulla voidaan esimerkiksi luokitella kuvia,..

Verkkokaupparatkaisut

Summium® Selector on helppokäyttöinen verkkokaupparatkaisu teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Se mahdollistaa tarjouspyyntöjen tekemisen sekä tuotteiden ja palveluiden tilaamisen suoraan verkosta aivan uudenlaisella..

Big Data

Wapice tarjoaa asiakkailleen Big Data ja analytiikkapalveluja, jotta he pystyvät hyödyntämään tietoa tehokkaasti liiketoiminnassaan. Ratkaisuidemme avulla keräämme, käsittelemme ja analysoimme tietoa sekä visualisoimme..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teknologiakumppanina olemme suunnitelleet ja kehittäneet huippuluokan ohjelmistoja ja elektroniikkatuotteita, joita myydään maailmanlaajuisesti. Autamme sinua digitalisoitumisen jokaisella osa-alueella, ja olemme valmiit..

Mobiilikehitys

Wapicen tarjoamat web- ja mobiiliratkaisut ovat keskeisessä osassa digitalisoitumisen joka osa-alueella. Laaja-alainen kokemuksemme esineiden internetin, teollisuuden- ja liiketoimintaratkaisujen parissa varmistaa että..

Pilvipalvelut / SaaS

Wapicella on paljon kokemusta infrastruktuuripalveluista. Olemme digitalisoinnin pioneereja, sillä olemme tarjonneet asiakkaillemme omia pilvipalvelujamme vuodesta 2006 lähtien. Nykyään toimintamme painottuu julkisiin..

Tietoturva

Tietoturva on Wapicella perustavanlaatuisessa roolissa, sillä se on edellytyksenä meidän ja asiakkaidemme väliseen luottamukseen.

Ratkaisumme rakennetaan alusta lähtien tietoturvan vaatimusten ympärille turvallisia..

Wapice - Referenssit

Wapice - Bloggaukset

Wapice - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wapice - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Wapice - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Wapice kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku