Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Netox Oy

Vuoden Service Desk 2019 -kilpailun voittaja ja asiakkaiden arvostama IT-palveluiden kokonaistuottaja, joka yhdistää IT-tukipalvelut, -tuotteet ja -erityisasiantuntijat erikoistuen kyberturvallisuuden ratkaisuihin.

Netox Oy - Yritysesittely

Netox on IT-palveluiden kokonaistuottaja, joka yhdistää IT-tukipalvelut, -tuotteet ja -erityisasiantuntijat erikoistuen kyberturvallisuuden ratkaisuihin. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että jos yrityksessäsi käytetään tietotekniikkaa, voit siirtää vastuun siitä Netoxille. Toimimme yrityksesi luotettuna kumppanina ja olemme mukana tietohallintotyöskentelyssä yrityksesi oman henkilöstön kanssa. Yhdistämällä standardoidun palvelutuotannon ja ketterät menetelmät saat luotettavan ja yrityksesi tarpeiden mukaisen kokonaisuuden.
Työntekijöitä 53
Y-tunnus 0721360-7
Perustettu 2004
Www www.netox.fi
Puh +3584211100
E-mail myynti@netox.fi
Toimipaikat Helsinki, Oulu

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(5)
Asiakaspalvelu
(4)
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
(3)
Myynti
(3)
Hankinta
(0)

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)

Toimialakokemus

IT
(1)
Prosessiteollisuus
(0)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(0)
Valmistava teollisuus
(0)

Teknologia

Azure
(1)
IBM
(1)
Microsoft
(1)

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)

Omat tagit

Tietoturvalliset ratkaisut
kyberturvallisuus
IT-laitteet
lisenssien hallinta
pilvialusta
Cybersecurity
It-Loppukäyttäjäpalvelut
tietohallinnon ulkoistaminen

Netox - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Netox - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Palvelumme avulla saat reaaliaikaisen näkyvyyden tietoympäristön tilaan mahdollistaen palvelutarpeiden ennakoitavuuden, kustannusten ennustettavuuden sekä korkean asiakastyytyväisyyden. Tietohallintopalvelun hyödyt Vähentää ympäristöön kohdistuvia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Asiantuntijat, jotka hallitsevat monipuolisesti niin yksittäisiä teknologioita kuin IT arkkitehtuurin kokonaisratkaisuja. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mm. IT palveluiden käyttöönottoja yritysjärjestelyiden yhteydessäO365 palveluiden sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Asiakkaamme ovat arvostaneet palvelumme laadun erittäin korkeaksi (4,75/5) ja erillisenä tunnustuksena palvelumme laadusta voitimme Vuoden Service Desk 2019 kilpailun.  Loppukäyttäjäpalvelut sisältävät Service DesklähitukipalveluElinkaarenhallinta..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Yksi pilvipalveluiden hyvä puoli yrityksille on niiden kapasiteetin skaalautuvuus tarpeiden mukaisesti ilman kiinteitä laiteinvestointeja. Netox Cloudin vahvuutena on myös erittäin korkea, sertifioitu (ISO/IEC 27001 ja ISO20000-1) tietoturvataso. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Asiantuntijoidemme ja teknologiakumppaneidemme kanssa yhteistyössä toteutamme, hallinnoimme ja valvomme yrityksenne kokoisia tietoverkkopalveluita varmistaen niiden jatkuvuuden. Toteuttamiamme töitä ovat mm.: Yritysverkkoarkkitehtuurien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan liiketoiminnan kannalta merkittävät tekijät, havaitsemaan niihin liittyvät riskit ja suojautumaan kyberuhkien varalta. Toteuttamiamme töitä ovat mm. Yrityksien tietoturvan tilannekuvat sekä yksittäisten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

IT

Toimimme yrityksesi luotettuna kumppanina ja olemme mukana tietohallintotyöskentelyssä yrityksesi oman henkilöstön kanssa. Yhdistämällä standardoidun palvelutuotannon ja ketterät menetelmät saat luotettavan ja yrityksesi tarpeiden mukaisen kokonaisuuden. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Netox - Referenssit

Netox - Bloggaukset

Netox - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Netox kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku