Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kuntien Tiera Oy

Kuntien Tiera Oy on yli 340 kuntatoimijan omistama inhouse-yhtiö ja Yhteiskunnallinen yritys. Tarjoamme ja kehitämme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita sekä digiratkaisuja asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Kuntien Tiera Oy - Yritysesittely

Tiera on kuntakentän toiminnan uudistaja. Kehitämme kuntien, kaupunkien ja maakuntien ICT-palveluita ja digiratkaisuja verkostomaisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaiden sekä muiden julkisten- ja kaupallisten toimijoiden kanssa.

Olemme omistaja-asiakkaidemme luotettu asiantuntija ja kumppani. Toimintamme perustuu ainutlaatuiseen kunta- ja maakuntaosaamiseen sekä omistaja-asiakkaidemme toimintalähtöisten ICT-tarpeiden ymmärtämiseen. Meistä on kasvanut kuntakentän johtava ICT-kumppani.

Tavoitteenamme on tuottaa suoria vaikuttavuushyötyjä auttamalla kuntatoimijoita vapauttamaan omaa aikaansa toiminnan kehittämiseen. Laaja palvelutarjoamamme sekä yhteistyöverkosto mahdollistavat uudet vaikuttavat ratkaisut.
Työntekijöitä 260
Y-tunnus 2362180-3
Perustettu 2010
Www www.tiera.fi
Puh 020 734 7777
E-mail info@tiera.fi
Toimipaikat Helsinki, Hämeenlinna, Kemi, Kuusamo, Lahti, Mikkeli, Riihimäki, Sastamala, Siilinjärvi, Tampere, Turku, Vaasa, Vihti

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(1)
Hankinta
(0)
Tuotanto
(0)

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(4)
It-infrapalvelut
(4)
Integraatiot
(3)
Pilvipalvelut / SaaS
(3)
Tietoliikennepalvelut
(3)
It-omaisuuden hallinta
(2)
Ketterät menetelmät
(1)
Konesalipalvelut
(1)
Ohjelmistokehitys
(1)
Tietoturva
(1)
Arkkitehtuuri
(0)
Auditointi
(0)
Käyttäjähallinta
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(5)
IT
(4)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(3)
Konsultointi
(2)
Laitteet
(2)
Johtamistyö
(1)
Koulutus
(1)
Tuki- ja ylläpitotyö
(1)
Valmisohjelmisto
(0)

Kuntien Tiera - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Kuntien Tiera - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Tiera toimii kuntakentän luotettuna ICT-kumppanina ja tarjoamme omistajillemme monipuolisia ICT-palveluita toiminnan ja palveluiden kehittämisen tueksi. Tietohallinnon asiantuntijapalvelut auttavat erityisesti kuntien tietohallinto-organisaatioiden työtä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Tiera ERP on kattava johtamisen työkalu, joka yksinkertaistaa ja nopeuttaa toiminnan ja talouden prosesseja sekä niiden ohjaamista. Tiera ERP on kuntaorganisaatioiden vaativiin ja monipuolisiin tarpeisiin kehitetty SAP-toiminnanohjausratkaisu. Se..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Kuntaorganisaatioissa on käytössä kymmeniä tai jopa satoja eri järjestelmiä, jotka eivät keskustele tarvittavilta osin keskenään. Tämä vaikeuttaa muun muassa tiedon saatavuutta ja digitaalisten palveluiden kehittämistä. Integraatioalustan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoturva

Tiera Kyberturvapalvelut sisältävät kattavan valikoiman tietoturvaan ja tietosuojaan liittyviä ratkaisuja ja asiantuntijapalveluita. Palvelukokonaisuus on suunniteltu auttamaan digitaaliseen palveluympäristöön kohdistuvien kyberuhkien torjunnassa ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tieran asiantuntijapalveluiden kautta saat avuksesi tietohallinnon ja muutosjohtamisen ammattilaisia, jotka tukevat organisaatiosi toimintaa ja sen kehittämistä. Erityisosaamista vaativa asiantuntijuus on järkevää ja usein myös kustannustehokkainta hankkia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuntien Tiera - Referenssit

Kuntien Tiera - Bloggaukset

 

Kuntien Tiera kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku