logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bitmore Oy on työntekijöidensä omistama moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen.  Olemme ennen kaikkea kumppani kiinteänä osana yrityksenne liiketoimintaa.

Bitmore Oy

Yritysesittely

Bitmore on vuonna 2015 perustettu, työntekijöidensä omistama ICT-palvelutalo, jonka nimi muodostaa samalla asiakaslupauksen: aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakas osaa odottaa.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat pienet- ja keskisuuret yritykset, jotka ulkoistavat joko osia tai koko IT-infransa ylläpidon Bitmorelle. Suuret yritykset taas hyödyntävät konsulttiemme ja IT-arkkitehtiemme osaamista IT:n sekä liiketoiminnan haasteissa.

Palvelutarjontamme on laaja ja aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Me teemme töitä toisiamme ja asiakkaitamme kunnioittaen, ihmiseltä ihmiselle. 
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 2707904-6
Perustettu 2015
Www Kotisivut
Puh 0207032981
E-mail myynti@bitmore.fi

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Tietohallinto, Tuotanto

Erikoisosaaminen: It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva

Teknologia: Azure, Microsoft, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Bitmore, Microsoft Azure, Microsoft Office 365, IT-ulkoistus, konesalipalvelut, IT-Arkkitehtuuri, IT-palvelut, IT-kumppanuus, asiantuntija, palomuuripalvelut, Lähituki, Etätuki, palvelupiste, Modernit IT-palvelut yrityksille, IT-kumppani, it-tukipalvelut, IT-tuki, IT-päällikkö, Helpdesk, service desk, WLAN, WiFi, WiFi optimointi, WLAN optimointi, palomuuriratkaisut, palomuuri, Windows Server, Microsoft Gold Certified Partner, Microsoft 365, Microsoft-teknologiat, Tuki ja ylläpito, IT-ylläpito, IT-asiantuntija, Langaton verkko, Wlan mittaus, Lähiverkko

Sosiaalisessa mediassa

Bitmore - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiLangaton verkko kuntoon Bitmoren avulla

"Bitmoren kanssa toimiminen on helppoa ja notkeaa. Ehdottomasti suosittelen Bitmorea! Minulla ei ole muuta kommentoitavaa nyt kuin pelkkää kiitosta ja ylistystä heidän toiminnastaan"

-- Juha-Pekka Toiviainen

Näytä referenssi

ReferenssiRotator ulkoisti IT-palvelunsa Bitmorelle ja sai mielenrauhaa kuukausihinnalla

"Bitmore vakuutti meidät selkeällä palvelumallilla, joka sisälsi tarvitsemamme palvelut ja selkeän vuosihinnoittelun. Matkan varrella kertyneen palvelukokemuksen ja luotettavuuden perusteella suosittelen mielelläni Bitmorea IT-palveluiden ulkoistuskumppaniksi."

-- Marko Heikkilä

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Merimieskirkko ostaa IT-näkemystä ja kokemusta

"Yhteistyömme on sujunut tosi hyvin ja saamme aina tarvitsemaamme palvelua. Bitmoren asiantuntijoiden osaaminen ja näkemykset tuottavat jatkuvaa arvoa toimintaamme."

-- Sanna Puumalainen

Näytä referenssi

ReferenssiRotator halusi kehittää toimintaansa Office 365:n avulla

"Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä Bitmoren tapaan toimia ja tulemme jatkossakin luottamaan heidän IT-osaamiseensa."

-- Marko Heikkilä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Bitmore - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Bitmore - Referenssit

Bitmore - Bloggaukset

Bitmore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Bitmore - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Bitmore - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Bitmore Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku