Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Welcom Net

Welcom Net on vuonna 1998 perustettu, ICT-palveluita tarjoava tietoliikenneoperaattori. Olemme erikoistuneet Internet-yhteyksiin, verkkoratkaisuihin ja etätyö mahdollisuuksiin.

Welcom Net - Yritysesittely

Olemme erikoistuneet Internet-yhteyksiin, verkkoratkaisuihin ja pilvipalveluiden tuottamiseen yrityksille. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa mielellään asiakasyrityksiämme ratkaisemaan tietoteknisiä haasteita. Asiakkainamme on pääasiassa PK-sektorin yrityksiä.

Jätä tietotekninen osaaminen ja työ meille. Voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen.

Ota yhteyttä niin käydään yhdessä läpi yrityksesi tulevaisuuden tarpeet.
Työntekijöitä -
Y-tunnus 1031249-7
Perustettu 1998
Www welcomnet.fi
Puh 020 7614 633
E-mail asiakaspalvelu@welcomnet.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Kauppa
(0)

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

webhotelli
virtuaalipalvelin
Puheratkaisut
valokuitu
Welcom Net

Welcom Net - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Welcom Net - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Nyt se on helppoa! Tiedostosi ovat aina mukana, saatavilla ja synkronoituvat automaattisesti kaikkien päätelaitteidesi välillä. Jaat isotkin tiedostot ja kansiot helposti kenelle tahansa, tai vain yrityksenne sisällä. Jakaminen onnistuu turvallisesti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Viestintä

Tee sähköpostin käytöstä helppoa. Lähtevän postin palvelimista tai varmuuskopioinnista ei enää tarvitse huolehtia. Tiedot päivittyvät kätevästi useampaa tietokonetta, matkapuhelinta ja tablet laitetta käyttäessäsi. Sähköpostit, kalenterit ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

IoT

IoT-palvelupaketissa on liittymät, palvelimet, palomuurit ja tietoturva sekä varmuuskopiointi. IoT-palvelupaketin liittymä voi olla mobiili 4G-liittymä, kiinteä DSL- tai valokuituyhteys. IoT-liittymät ovat tietoturvallisesti palomuurilla suojattuina...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Palvelinhotelliin voit tuoda oman palvelimesi jäähdytettyyn konesaliin nopean Internetyhteyden päähän. Palvelinhotellimme täyttää viestintäviraston määrittelemät teletilojen turvallisuutta koskevat vaatimukset. Palvelinhotelliin kuuluu enintään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Virtuaalipalvelin privaattipilvestä! Virtuaalipalvelimemme on huippuluokan tietoturvalla ja palvelunhallinnalla varustettu palvelu yrityksenne tarpeisiin, olkoon se vaikka web- tai liiketoimintakriittinen toiminnanohjauspalvelin. Lisäresurssit palvelimille ovat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietoliikennepalvelut

Kauppiasverkko on monipuolisilla ominaisuuksilla toteutettu tietoturvallinen Premium-luokan suljettu verkkoratkaisu, joka kattaa yrityksen tietoliikennetarpeet kaikille toimipisteille. Yrityksen palvelin sekä toimipisteet sijaitsevat siis samassa suljetussa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Welcom Net - Referenssit

Welcom Net - Bloggaukset

Welcom Net - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Welcom Net kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku