Olemme IT-yritys, jolla on isojen IT-talojen palvelutarjonta, mutta pienen palveluntuottajan kyky ja tahto palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja ketterästi. Tarjoamme kattavasti kaikki IT-, asiantuntija-, koulutus- ja integraatiopalvelut.

Contrasec Oy - Perustiedot

Yritysesittely

MEILLÄ ON PAL­VE­LU­TAR­JON­TA KUIN ISOL­LA IT-TA­LOL­LA, MUT­TA PIENEN YRITYKSEN KYKY JA TAHTO PALVELLA SINUA HENKILÖKOHTAISESTI JA KETTERÄSTI

Jos etsit yrityksellesi kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta IT-palveluiden tuottajaa, joka tarjoaa omista konesaleistaan kattavat palvelinpalvelut, liiketoimintasi tueksi ammattitaitoisia ja kokeneita ICT-infra-, tietoliikenne-, tietoturva sekä integraatioasiantuntijoita ja jota nykyiset asiakkaat kehuvat joustavasta asiakaspalvelusta ja hyvästä palvelutasosta, olet löytänyt etsimäsi!
Työntekijöitä
10
Y‑tunnus
1718194‑4
Perustettu
2001
www
Email
myynti@contrasec.fi
Puh
03 3123 7111
Sosiaalinen media
Toimipaikat Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tuotanto, Projektinhallinta, Tietohallinto

Erikoisosaaminen: It-infrapalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Konesalipalvelut, Tietoturva, Tietoliikennepalvelut, IoT, Auditointi, Käyttäjähallinta, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Integraatiot

Teknologia: Microsoft, Linux, Windows

Toimialakokemus: Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Tuki- ja ylläpitotyö, Toteutustyö, Konsultointi

Omat tagit: Contrasec, IT-palvelut, Projektipalvelut, tietoturvakoulutus, ICT-infraprojektit, IT-ulkoistus, Työasemapalvelut, Tietoturvallisuuden erikoispalvelut, Colocation-palvelut, Tietoverkkosodankäynti, Konesaliprojektit, Ulkoistusprojektit, IT-kumppani, Konesalimuutot, Tietoturvakonsultointi, ICT-palvelut, IT-kartoitus

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

IT-OSASTO KÄYTTÖÖSI KUUKAUSIHINNALLA


Rakennamme IT-palveluistamme räätälöidyn palvelukokonaisuuden asiakaslähtöisesti, liiketoimintasi erityispiirteet ja tarpeet huomioon ottaen, palvelemaan ja tukemaan juuri sinun yritystäsi. 


IT-palveluistamme voidaan muodostaa tarpeidesi mukaan skaalautuva IT-palveluiden kokonaisratkaisu tai yksittäisen osa-alueen tarpeisiin keskittyvä palveluratkaisu. Me voimme olla yrityksesi IT-tuki, IT-ylläpito tai vaikka koko IT-osasto. Otamme mielellämme kokonaisvastuun IT-palveluistanne, mutta yhtä hyvin voimme ottaa vastuullemme pienemmän osa-alueen, kuten loppukäyttäjäpalveluiden tuottamisen aina IT-tuen tarjoamisesta työasemin ylläpitoon.


Emme vain tarjoa käyttöösi palveluita, vaan huolehdimme myös niiden käyttöönotosta. Huolehdimme uusien palveluiden käyttöönottokoulutuksesta sekä uusien toimintamallien tiedottamisesta sisäisesti. Projektipäällikkö-palvelu tarjoaa apua uusien IT-palveluiden määrittelyyn ja käyttöönottoon. Tarkkaankin määritellyt IT-palvelut tuottavat yrityksellesi lisäarvoa vasta kun ne on otettu tehokkaasti käyttöön!


Yrityskokomme ja sitoutunut henkilöstömme takaa toiminnallemme notkeuden, joka taatusti näkyy saamassasi palvelussa. Olemme IT-yritys, jolla on isojen IT-talojen palvelutarjonta, mutta pienen palveluntuottajan kyky ja tahto palvella asiakkaita henkilökohtaisesti ja ketterästi. Jos haluat kuulla meistä enemmän, ota meihin yhteyttä!


Saat kaikki tarvitsemasi palvelut käyttöösi kuukausiveloituksella. Kustannussäästöjä syntyy, kun maksat vain tarvitsemistasi palveluista. Suorien kustannussäästöjen lisäksi IT-kumppanuus kanssamme tarjoaa paljon muitakin etuja.


Lue lisää IT-palveluista ja eduista


Lue lisää tietoliikennepalveluista


Lue lisää palvelin- ja konesalipalveluista


Lue lisää loppukäyttäjäpalveluista

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu