logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen ketterä asiantuntijayritys. Tuotamme pitkän elinkaaren asiakaskohtaiset, modernit ohjelmistoratkaisut mm. liikenteen, teollisuuden, terveydenhuollon ja julkishallinnon ammattilaisille.

Cinia Oy

Yritysesittely

Cinia tarjoaa älykkäitä ohjelmisto- ja verkkopalveluita. Parannamme asiakaskokemusta, automatisoimme rutiineja, modernisoimme toimintoja ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Cinian keskeinen vahvuus tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kehittämisessä on korkea laatu ja tinkimätön toimintatapa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa.

Toimitamme palvelumuotoilua, sovelluskehitystä, testausta, konsultointia ja jatkuvia palveluita. Kannamme kokonaisvastuun ohjelmistoprojektien tai tuotekehityksen arkkitehtuuriratkaisuista sekä ammattimaisesta johtamisesta ketterin menetelmin.
Työntekijöitä 250
Y-tunnus 1465341-6
Perustettu -
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tietohallinto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys

Teknologia: Microsoft, Open source, Angular, Node.js, React, C#, Clojure, Java, Javascript, Python, Linux

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Cinia, angularjs, Avoin lähdekoodi, Backend, C, continuous integration, Energiateollisuus, Frontend, GIS, html5, Industrial Internet, IoT, Java, Javascript, järjestelmäintegraatiot, Minimum Viable Product, MVP, nodejs, Ohjelmistoratkaisut, ohjelmistotestaus, palvelumuotoilu, Projektijohtaminen, python, Rajapinnat, raportointi, raportointiratkaisut, responsiivisuus, resursointi, räätälöidyt ratkaisut, scrum, sovelluskehitys, suorituskykytestaus, suunnittelu, Teknologiakonsultointi, testaus, Teollisuus, Testausautomaatio, Tiedonkeruu, tietokanta, UI design, ulkoistaminen, web application design

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Cinia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiIcaren telelääketiede parantaa potilaan hoitokokemusta

"Ohjeistimme cinialaisia medikaalituotekehityksen testaukseen ja dokumentaatioon liittyvissä asioissa. Medikaalituotekehityksessä jäljitettävyys on avainasia, sillä kaikki vaatimuksista lopputestaukseen on todistettava aukottomasti. Cinian itseohjautuva tiimi otti hienosti vastuuta kiperissäkin tilanteissa."

-- Mika Salkola

Näytä referenssi

ReferenssiYhteinen tavoite Säteilyturvakeskuksen toiminnan kehittämisessä

"Palvelu on laajentunut vuosien mittaan ja toimintaa on kehitetty yhteistyössä. Meillä on Cinian kanssa yhteinen tavoite ja yhteiset intressit kehittää järjestelmien mittaamista, saada suorituskyvystä tietoa ja kehittää ICT:n toimintaa."

-- Teemu Anttila, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiUuden ajan videoratkaisu operatiiviseen kenttäjohtamiseen

"Työskentely Cinian kanssa on ollut joustavaa ja porukka on osaavaa. Cinia osoitti loistavaa venymistä ohjelmistoratkaisun kehityksessä tiukkojen aikataulujen puitteissa."

-- Vesa Peltola, Co-founder

Näytä referenssi

ReferenssiVisualisoitua tietoa siirtojärjestelmien tilasta ja käytöstä

"Cinia ymmärtää toimialamme erityispiirteet ja heillä on vahvaa osaamista liikkuviin työkoneisiin, niiden etähallintaan ja esimerkiksi CAN-protokollaan liittyvistä asioista. Nämä seikat yhdessä vahvojen referenssien kanssa vakuuttivat meidät Cinian kyvykkyydestä tähän kehitysprojektiin."

-- Teijo Höylä, Product Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinia - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

IoT

Toteutamme asiakaskohtaisia IoT-sovelluksia, joiden avulla tuotetaan tilannekuvaa, analytiikkaa sekä mahdollistetaan koneiden ja laitteiden etävalvonta ja ennakoiva huoltotoiminta sekä tehokas kommunikaatio järjestelmän eri..

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Cinialla on pitkä kokemus liikenne- ja logistiikka-alan tietoliikenneyhteyksistä ja järjestelmäkehityksestä. Palvelutarjontamme ulottuu ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon...

Valmistava teollisuus

Cinia toimii teollisuuden tuotekehityskumppanina vaativissa ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen tehtävissä. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja Teollisen Internetin..

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Cinia toimittaa terveys- ja hyvinvointialalle asiakasratkaisuja laadunseurannan, raportoinnin, toiminnanohjauksen ja omahoidon tarpeisiin. Tuntemuksemme sairaaloiden järjestelmäympäristöstä (esim. potilastieto- ja..

Cinia - Referenssit

Cinia - Bloggaukset

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia töitä ohjelmistokehittäjille

Cinia tuottaa yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä, joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen. Työskentelemme järjestelmähankkeissa sekä teollisuuden tuotekehityskumppanina tarjoten palveluja ohjelmistojen koko elinkaareen, suunnittelusta ja toteutuksesta valmiiden palveluiden tuotantoon vientiin ja ylläpitoon.


Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme: Cinian referenssejä


Tarjoamme mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia työtehtäviä ohjelmistokehityksen parissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.


Cinia tarjoaa laadukkaat työkalut ja olosuhteet töissä menestymiseen, ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Maksamme työstä kunnon korvauksen sekä tarjoamme kattavan työsuhde-etupaketin. Työajan joustojen myötä arki tulee olemaan kaikissa tilanteissa sujuvaa ja mahtavien kollegoiden ansiosta töihin tulo mukavaa.


Haemme lähes jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – esimerkiksi Java-kehittäjän ja Full-stack web developerin rooleihin. Meillä opiskelijat ja vastavalmistuneet voivat kehittyä IT-alan huippuammattilaisiksi.


Olemme rehti ja reilu työpaikka

Asiakas on meillä aina keskiössä - varmistamme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen, kehittymiseen ja viihtymiseen. Edelläkävijyyttä vaativat asiakasprojektit kehittävät osaajien kompetenssia, eikä kouluttautumista ole unohdettu. Lisäksi työntekijämme voivat käyttää osan työajastaan sisäisiin kehitysprojekteihin tai uusien teknologioiden opiskeluun. Osaamista jaetaan myös koodausharjoitusten ja teknologiailtojen lomassa.


Työskentelykulttuuriamme voisi kuvailla yhdistelmäksi startupia ja vakiintunutta organisaatiota, jossa tehdään sekä nopean kehityksen pyrähdyksiä, että hankkeita, joissa palvellaan prosessiorientoituneempia asiakkaita.


Kulttuuriimme huomioi cinialaisten vaihtelevat elämäntilanteet Haluamme, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla.


Ketään ei unohdeta haasteiden edessä yksin, vaan apua ja neuvoja löytyy nopeasti. Virheitäkin voi matkalla tulla, mutta meillä ne käännetään aina opeiksi ja voitoiksi. Emme kyttää toistemme tekemisiä saati puhalla niskaan, vaan luotamme työntekijöihimme ja annamme sopivasti vastuuta ja vapautta. Hommat hoituvat työajalla, jossa luonnollisesti on joustoja ja vapauksia.


Emme uuvuta osaajiamme raskaan byrokratian rattaisiin vaan päästämme jokaisen vaikuttamaan yrityksemme yhteisiin asioihin. Saat varmasti äänesi kuuluviin ja tulet huomaamaan, kuinka luontevasti meillä huomioidaan onnistumiset. Meillä on kannustava ilmapiiri ja olemme avoimia kaikessa viestinnässämme. Meille on tärkeää, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.


Tutustu meihin tarkemmin: Ohjelmistokehittäjäksi Cinialle


Cinia - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Cinia Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku