Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinia Oy

Cinialta saat korkean käytettävyyden ohjelmisto-, tietoverkko-, ja kyberturvallisuusratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä.

Cinia Oy - Yritysesittely

Me tunnemme teknologiat, rakennamme yhteydet, toteutamme ohjelmistot ja suojaamme kriittisiltä uhkilta. Olemme kokenut ja luotettava kumppani, joka mahdollistaa liiketoiminnan sujuvuuden suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

Asiakkaan tarvitsemat ratkaisut tuotamme yhdistelemällä sulavasti tietoverkot, ohjelmistot ja kyberturvallisuuden toimiviksi kokonaisuuksiksi. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöinen ja ratkaisuhakuinen lähestyminen asiakkaan haasteisiin.

Tehokkaaksi hiottu ketterä toimintakulttuuri ja pitkälle automatisoitu ohjelmistotuotanto takaavat sekä tuotettujen ratkaisujen korkean laadun että asiantuntijoiden viihtymisen projekteissa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa.
Työntekijöitä 400 Www www.cinia.fi
Y-tunnus 1465341-6 Puh
Perustettu 2015 E-mail myynti@cinia.fi
Toimipaikat Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
Software-Finland-ry-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Logistiikka
(2)
Toiminnanohjaus ERP
(2)
Tuotanto
(2)
Projektinhallinta
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(18)
Ketterät menetelmät
(13)
Testaus ja laadunvarmistus
(13)
Webkehitys
(13)
Käyttäjähallinta
(11)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(11)
IoT
(9)
Arkkitehtuuri
(7)
Integraatiot
(7)
Pilvipalvelut / SaaS
(7)
Paikkatieto GIS
(5)
Tietoturva
(5)
Ohjelmistorobotiikka
(4)
Tietoliikennepalvelut
(2)
Konesalipalvelut
(1)

Toimialakokemus

Julkishallinto
(7)
IT
(5)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(5)
Raaka-aineet ja energia
(5)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(5)
Valmistava teollisuus
(5)
Kiinteistöala
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)

Teknologia

Open source
(16)
Javascript
(11)
Linux
(10)
Java
(9)
React
(8)
Angular
(4)
Python
(4)
Windows
(3)
Node.js
(2)
C#
(0)
Clojure
(0)
Microsoft
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(17)
Tuki- ja ylläpitotyö
(12)
Konsultointi
(10)
Valmisohjelmisto
(3)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

angularjs
Avoin lähdekoodi
Backend
C
continuous integration
Energiateollisuus
Frontend
GIS
html5
Industrial Internet
IoT
Java
Javascript
järjestelmäintegraatiot
Minimum Viable Product
MVP
nodejs
Ohjelmistoratkaisut
ohjelmistotestaus
palvelumuotoilu
Projektijohtaminen
python
Rajapinnat
raportointi
raportointiratkaisut
responsiivisuus
resursointi
räätälöidyt ratkaisut
scrum
sovelluskehitys
suorituskykytestaus
suunnittelu
Teknologiakonsultointi
testaus
Teollisuus
Testausautomaatio
Tiedonkeruu
tietokanta
UI design
ulkoistaminen
web application design
rpa
valokuitu
tietoverkot
kyberturvallisuus
kyberturvallisuussertifikaatti
yritysliittymät
valokuituyhteys
internet-liittymät
CSOC
SIEM
palomuuripalvelut
mdr
tietoturvakartoitus

Cinia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Cinia:lla on 21 suosittelijaa.

ReferenssiHätäkeskuslaitoksen ilmoitinlaiteasiakkaat siirtyivät sähköiseen asiointiin Cinian toimittaman ILMO-järjestelmän avulla

"Tiivistettynä Ciniassa vakuutti osaaminen, referenssit sekä se, että Cinia ymmärsi heti hyvin, mitä järjestelmällä haettiin. Sanalla sanoen Cinian rooli projektissa on ollut merkittävä. Oma kokemukseni tästä projektityöstä on erityisen positiivinen. Sain todella paljon tukea, vinkkejä ja opastusta, ja koko tiimi otti todella sydämellisesti minut vastaan. Edelleenkin näin.."

-- Teemu Lehti, hallintopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Sydänliiton Neuvokas perhe -digipalvelu tukee arkea hyvällä fiiliksellä

"Arvostan todella paljon sitä, että sain aina sähköposteihini nopean vastauksen. Vaikka kysymyksiini ei olisi osattu vastata heti, niin sain silti tiedon, että yhteyshenkilömme ovat ottaneet esittämäni asian työn alle. Me emme ole itse tietotekniikan asiantuntijoita eikä esimerkiksi etukäteissuunnittelu ollut puoleltamme aivan riittävää, mutta silti koin, että meitä arvostettiin.."

-- Terhi Koivumäki, Kehittämispäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiCinia on Aidon One -pilvipalvelun tuotekehityskumppani

"Olemme toteuttaneet Cinian kanssa hyvin suuria kokonaisuuksia yhdessä. On tärkeää huolehtia siitä, että palvelu on turvallinen ja jatkuvasti asiakkaidemme käytössä. Cinialla on merkittävä rooli tässä jatkuvassa tuotannossa. Pidän siitä, miten aktiivisesti yhteistyökumppanimme huolehtivat palvelun ylläpidosta. Cinialaiset uskaltavat myös haastaa meitä ja tehdä.."

-- Paula Salminen, Projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiUutta palveluliiketoimintaa IoT-teknologiasta

"Palvelumuotoilun lähestymistapa oli meille osittain tuttua, mutta IoT:n parissa sitä ei meillä olla aiemmin tehty. Cinian toiminnasta tuli ammattimainen kuva. Heillä on potentiaalia viedä projekti seuraavaankin vaiheeseen. Saimme hyvän otannan siihen, kuinka tällaista tuotteistamista kannattaa meillä lähteä tekemään. Saimme käyttöömme myös sellaista Cinian osaamista, jota.."

-- Jari Moilanen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinia - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Cinia Oy kehitti Suomen Erillisverkot Oy:lle digitaalisen alustan, joka mahdollistaa uudenlaisten turvallisuuspalveluiden tuottamisen.  Tuloksena syntyi pitkälle automatisoitu, skaalautuva ja hajautettu palvelualusta, jota kutsutaan kokonaisturvallisuuden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Cinia tarjoaa asiakkailleen aitoa tuotekehityskumppanuutta, joka kattaa koko ohjelmiston elinkaarelle ulottuvan yhteistyön. Neuvonta- ja innovointipalvelumme auttaa tekemään liiketoimintalähtöisiä ja oikeasuhtaisia päätöksiä tuotekehityksen ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

IoT

Cinia toteuttaa asiakaskohtaisia IoT-sovelluksia, joiden avulla tuotetaan tilannekuvaa, analytiikkaa sekä mahdollistetaan koneiden ja laitteiden etävalvonta ja ennakoiva huoltotoiminta sekä tehokas kommunikaatio järjestelmän eri käyttäjien välillä. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Cinia rakentaa ohjelmistorobotit Robot Framework open source -toteutuksena. Vaikka räätälöidyn robotin alkukustannukset saattavat olla suuremmat kuin valmisratkaisun, open source -teknologian käytön etuna on, ettei siihen liity lisenssikustannuksia jatkossa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Mitä tarkoittaa IaC eli Infra as Code ja millaisia työkaluja AWS tarjoaa? Tavoitteena menetelmässä on, että infran luomiseen ja päivittämiseen liittyvä dokumentaatio käy läpi samanlaista jatkuvaa prosessointia kuin itse sovelluskoodi. Lue jutusta, miten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Heti alkuun fronttijäärän henkilökohtainen tunnustus: en ole koskaan pitänyt tyypitetyistä kielistä. Tunnustan niiden edut monissa projekteissa, mutta en koskaan kokenut, että ne toisivat tarpeeksi lisäarvoa haittoihin verrattuna. Olin tehnyt vuosien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Helpota hoitotyötä ja tiedonkulkua ohjelmistoratkaisuillaHoitotyön, prosessien ja tiedonkulun digitalisointi nopeuttaa terveydenhuollon asiakkaiden palvelua ja parantaa asiakaskokemusta. Hyödyntämällä terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tehostat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Cinialla on pitkä kokemus liikenne- ja logistiikka-alan tietoliikenneyhteyksistä ja järjestelmäkehityksestä. Palvelutarjontamme ulottuu ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon. Toimitamme langattomia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Cinia toimittaa terveys- ja hyvinvointialalle asiakasratkaisuja laadunseurannan, raportoinnin, toiminnanohjauksen ja omahoidon tarpeisiin. Tuntemuksemme sairaaloiden järjestelmäympäristöstä (esim. potilastieto- ja laboratoriojärjestelmät), rajapinnoista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Cinia toimii teollisuuden tuotekehityskumppanina vaativissa ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen tehtävissä. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja Teollisen Internetin (IoT) mahdollisuuksia. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Cinia - Referenssit

Cinia - Bloggaukset

Cinia - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku