Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tietoturvallisen ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen ketterä asiantuntijayritys. Tuotamme pitkän elinkaaren asiakaskohtaiset, modernit ohjelmistoratkaisut mm. liikenteen, teollisuuden, terveydenhuollon ja julkishallinnon ammattilaisille.

Cinia Oy

Yritysesittely

Cinia toimittaa älykkäitä ohjelmisto- ja verkkopalveluita. Parannamme asiakaskokemusta, automatisoimme rutiineja, modernisoimme toimintoja ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden ja jatkuvuuden.

Cinian vahvuus on liiketoimintalähtöinen ja ratkaisuhakuinen lähestyminen asiakkaan haasteisiin. Tehokkaaksi hiottu ketterä toimintakulttuuri ja pitkälle automatisoitu ohjelmistotuotanto takaavat sekä tuotettujen ratkaisujen korkean laadun että asiantuntijoijen viihtymisen projekteissa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa.

Toimitamme palvelumuotoilua, arkkitehtuurisuunnittelua sovelluskehitystä, testausta ja elinkaaripalveluita konsultointina, projekteina ja jatkuvina tuotekehityspalveluina.
Työntekijöitä 270
Y-tunnus 1465341-6
Perustettu -
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys

Teknologia: Microsoft, Open source, Angular, Node.js, React, C#, Clojure, Java, Javascript, Python, Linux, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Raaka-aineet ja energia, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Cinia, angularjs, Avoin lähdekoodi, Backend, C, continuous integration, Energiateollisuus, Frontend, GIS, html5, Industrial Internet, IoT, Java, Javascript, järjestelmäintegraatiot, Minimum Viable Product, MVP, nodejs, Ohjelmistoratkaisut, ohjelmistotestaus, palvelumuotoilu, Projektijohtaminen, python, Rajapinnat, raportointi, raportointiratkaisut, responsiivisuus, resursointi, räätälöidyt ratkaisut, scrum, sovelluskehitys, suorituskykytestaus, suunnittelu, Teknologiakonsultointi, testaus, Teollisuus, Testausautomaatio, Tiedonkeruu, tietokanta, UI design, ulkoistaminen, web application design

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Cinia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAntti Ultima - Viljankäsittelyn nykyaikainen etähallinta ja pilvipalvelu

"Kun valitsimme ohjelmistokumppania Cinialla oli vahvaa kokemusta ja näyttöjä IoT-sovellusten toimittamisesta teollisuus- ja maataloussektorille. Tiimin lähestymistapa liiketoimintamme haasteisiin sekä ketterään tuotekehitykseen vakuuttivat. Yhteistyö on sujunut hyvin ja kehitämme Ultimaa yhdessä jatkossakin viljelijöiden palautteen ja toiveiden ohjaamana."

-- Teemu Tulkki, tuotekehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSisäilma-asiantuntija IISY Oy luottaa Cinian ohjelmistokehitysosaamiseen

"Kriteerilistallamme oli myös liiketoiminnallinen näkemys ja strateginen osaaminen. Koska aloitimme pienellä tiimillä, tarvitsimme ohjelmistokehityksen lisäksi sitä, että joku haastaa rohkeasti omia näkemyksiämme”, valottaa Alanko. ”Meillä oli monta tapaamista ja syventävissä keskusteluissa selvisi, että Cinialla oli paitsi teknistä osaamista myös ymmärrystä ja.."

-- Antti-Jussi Alanko, teknologiajohtaja, IISY Oy, 040 640 4667, antti-jaakko.alanko@iisy.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Erillisverkoille kehitetty digitaalinen palvelualusta KEKO

"Yhteistyömme sujui todella hyvin. Koko projektin ajan pystyimme keskustelemaan avoimesti, eikä nokkapokkaa syntynyt missään vaiheessa, vaikka toki välillä jouduin pitämään ostajan puolta”, nauraa hyväntuulinen Sohlberg."

-- Tommi Sohlberg

Näytä referenssi

ReferenssiCinian asiakaslähtöinen ajattelutapa ja ammattitaito vakuuttivat

"Mielestäni yhteistyö Cinian kanssa on sujunut loistavasti, ja siksi olemmekin jatkaneet ja syventäneet asiakassuhdettamme. Meille on ollut myönteistä myös Cinian asiakaslähtöinen ajattelutapa, ammattimaisuus ja täsmälliset aikataulut."

-- Outi Tuohimetsä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinia - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

IoT

Toteutamme asiakaskohtaisia IoT-sovelluksia, joiden avulla tuotetaan tilannekuvaa, analytiikkaa sekä mahdollistetaan koneiden ja laitteiden etävalvonta ja ennakoiva huoltotoiminta sekä tehokas kommunikaatio järjestelmän eri..

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Cinialla on pitkä kokemus liikenne- ja logistiikka-alan tietoliikenneyhteyksistä ja järjestelmäkehityksestä. Palvelutarjontamme ulottuu ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon...

Valmistava teollisuus

Cinia toimii teollisuuden tuotekehityskumppanina vaativissa ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen tehtävissä. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja Teollisen Internetin..

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Cinia toimittaa terveys- ja hyvinvointialalle asiakasratkaisuja laadunseurannan, raportoinnin, toiminnanohjauksen ja omahoidon tarpeisiin. Tuntemuksemme sairaaloiden järjestelmäympäristöstä (esim. potilastieto- ja..

Cinia - Referenssit

Cinia - Bloggaukset

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia töitä ohjelmistokehittäjille

Cinia tuottaa yhteiskunnan kannalta merkityksellisiä digitaalisia palveluita ja operatiivisia järjestelmiä, joihin usein kohdistuu tavanomaista korkeampia vaatimuksia käytettävyyden, suorituskyvyn ja tietoturvan suhteen. Työskentelemme järjestelmähankkeissa sekä teollisuuden tuotekehityskumppanina tarjoten palveluja ohjelmistojen koko elinkaareen, suunnittelusta ja toteutuksesta valmiiden palveluiden tuotantoon vientiin ja ylläpitoon.


Tutustu tarkemmin asiakkaisiimme: Cinian referenssejä


Tarjoamme mielenkiintoisia ja ammatillisesti haastavia työtehtäviä ohjelmistokehityksen parissa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Jyväskylässä.


Cinia tarjoaa laadukkaat työkalut ja olosuhteet töissä menestymiseen, ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Maksamme työstä kunnon korvauksen sekä tarjoamme kattavan työsuhde-etupaketin. Työajan joustojen myötä arki tulee olemaan kaikissa tilanteissa sujuvaa ja mahtavien kollegoiden ansiosta töihin tulo mukavaa.


Haemme lähes jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme – esimerkiksi Java-kehittäjän ja Full-stack web developerin rooleihin. Meillä opiskelijat ja vastavalmistuneet voivat kehittyä IT-alan huippuammattilaisiksi.


Olemme rehti ja reilu työpaikka

Asiakas on meillä aina keskiössä - varmistamme, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Panostamme työntekijöidemme osaamiseen, kehittymiseen ja viihtymiseen. Edelläkävijyyttä vaativat asiakasprojektit kehittävät osaajien kompetenssia, eikä kouluttautumista ole unohdettu. Lisäksi työntekijämme voivat käyttää osan työajastaan sisäisiin kehitysprojekteihin tai uusien teknologioiden opiskeluun. Osaamista jaetaan myös koodausharjoitusten ja teknologiailtojen lomassa.


Työskentelykulttuuriamme voisi kuvailla yhdistelmäksi startupia ja vakiintunutta organisaatiota, jossa tehdään sekä nopean kehityksen pyrähdyksiä, että hankkeita, joissa palvellaan prosessiorientoituneempia asiakkaita.


Kulttuuriimme huomioi cinialaisten vaihtelevat elämäntilanteet Haluamme, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla.


Ketään ei unohdeta haasteiden edessä yksin, vaan apua ja neuvoja löytyy nopeasti. Virheitäkin voi matkalla tulla, mutta meillä ne käännetään aina opeiksi ja voitoiksi. Emme kyttää toistemme tekemisiä saati puhalla niskaan, vaan luotamme työntekijöihimme ja annamme sopivasti vastuuta ja vapautta. Hommat hoituvat työajalla, jossa luonnollisesti on joustoja ja vapauksia.


Emme uuvuta osaajiamme raskaan byrokratian rattaisiin vaan päästämme jokaisen vaikuttamaan yrityksemme yhteisiin asioihin. Saat varmasti äänesi kuuluviin ja tulet huomaamaan, kuinka luontevasti meillä huomioidaan onnistumiset. Meillä on kannustava ilmapiiri ja olemme avoimia kaikessa viestinnässämme. Meille on tärkeää, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.


Tutustu meihin tarkemmin: töihin Cinialle

Cinia - Rekryilmoitukset

 

Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku