Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Cinia Oy

Me Cinialla tarjoamme korkean käytettävyyden ohjelmisto-, tietoverkko-, ja kyberturvallisuusratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä.

Cinia Oy - Yritysesittely

Me tunnemme teknologiat, rakennamme yhteydet, toteutamme ohjelmistot ja suojaamme kriittisiltä uhkilta. Olemme kokenut ja luotettava kumppani, joka mahdollistaa liiketoiminnan sujuvuuden suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

Asiakkaan tarvitsemat ratkaisut tuotamme yhdistelemällä sulavasti tietoverkot, ohjelmistot ja kyberturvallisuuden toimiviksi kokonaisuuksiksi. Vahvuutemme on liiketoimintalähtöinen ja ratkaisuhakuinen lähestyminen asiakkaan haasteisiin.

Tehokkaaksi hiottu ketterä toimintakulttuuri ja pitkälle automatisoitu ohjelmistotuotanto takaavat sekä tuotettujen ratkaisujen korkean laadun että asiantuntijoiden viihtymisen projekteissa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan suorituskyvyn ja tietoturvan kaikissa tilanteissa.
Työntekijöitä 400
Y-tunnus 1465341-6
Perustettu 2015
Www www.cinia.fi
Puh
E-mail myynti@cinia.fi
Toimipaikat Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(3)
Tuotanto
(2)
Projektinhallinta
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(16)
Laadunvarmistus
(11)
Ketterät menetelmät
(9)
Käyttöliittymäsuunnittelu
(9)
Webkehitys
(9)
IoT
(8)
Käyttäjähallinta
(7)
Tietoturva
(6)
Arkkitehtuuri
(5)
Integraatiot
(5)
Tietoliikennepalvelut
(5)
Ohjelmistorobotiikka
(4)
Paikkatieto GIS
(4)
Pilvipalvelut / SaaS
(4)
Konesalipalvelut
(0)

Toimialakokemus

IT
(6)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(6)
Raaka-aineet ja energia
(5)
Julkishallinto
(4)
Valmistava teollisuus
(4)
Terveys- ja sosiaalipalvelut
(3)
Kiinteistöala
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)

Teknologia

Open source
(14)
Linux
(11)
Java
(9)
Javascript
(9)
Python
(5)
React
(5)
Angular
(4)
Node.js
(2)
Windows
(2)
C#
(0)
Clojure
(0)
Microsoft
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(16)
Tuki- ja ylläpitotyö
(11)
Konsultointi
(8)
Valmisohjelmisto
(3)
Vuokratyövoima
(0)

Omat tagit

angularjs
Avoin lähdekoodi
Backend
C
continuous integration
Energiateollisuus
Frontend
GIS
html5
Industrial Internet
IoT
Java
Javascript
järjestelmäintegraatiot
Minimum Viable Product
MVP
nodejs
Ohjelmistoratkaisut
ohjelmistotestaus
palvelumuotoilu
Projektijohtaminen
python
Rajapinnat
raportointi
raportointiratkaisut
responsiivisuus
resursointi
räätälöidyt ratkaisut
scrum
sovelluskehitys
suorituskykytestaus
suunnittelu
Teknologiakonsultointi
testaus
Teollisuus
Testausautomaatio
Tiedonkeruu
tietokanta
UI design
ulkoistaminen
web application design
rpa
valokuitu
tietoverkot
kyberturvallisuus
kyberturvallisuussertifikaatti
yritysliittymät
valokuituyhteys
internet-liittymät
CSOC
SIEM
palomuuripalvelut
mdr
tietoturvakartoitus

Cinia - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiVasteaika vakuutti RND Worksin

"Infrajutuissa on pelkkää plussaa, jos ei ole keskusteltavaa toimittajan kanssa. Cinia on No Bullshit -toimija, kuten mekin. Toimitetaan se, mitä sovitaan, ja hinta on mitä on. Asiat tehdään niin hyvin kuin vain voidaan, korulauseita ei kaivata."

-- Lasse Annola

Näytä referenssi

ReferenssiTilaustenkäsittelyn automatisointi ohjelmistorobotiikalla

"Cinian asiantuntijoiden ohjelmistorobotiikan osaaminen vakuutti heti teknisen esiselvityksen aikana, joten oli luonnollista jatkaa ohjelmistorobotin toteuttamiseen heidän suosittelemalla Robot Framework -teknologialla. Olemme todella tyytyväisiä Cinian joustavaan lähestymiseen, jossa voimme edetä projektissa meille sopivaan tahtiin ja tulemme jatkossakin tekemään yhteistyötä heidän.."

-- Max Moiseev

Näytä referenssi

ReferenssiAntti Ultima - Viljankäsittelyn nykyaikainen etähallinta ja pilvipalvelu

"Kun valitsimme ohjelmistokumppania Cinialla oli vahvaa kokemusta ja näyttöjä IoT-sovellusten toimittamisesta teollisuus- ja maataloussektorille. Tiimin lähestymistapa liiketoimintamme haasteisiin sekä ketterään tuotekehitykseen vakuuttivat. Yhteistyö on sujunut hyvin ja kehitämme Ultimaa yhdessä jatkossakin viljelijöiden palautteen ja toiveiden ohjaamana."

-- Teemu Tulkki, tuotekehityspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSisäilma-asiantuntija IISY Oy luottaa Cinian ohjelmistokehitysosaamiseen

"Kriteerilistallamme oli myös liiketoiminnallinen näkemys ja strateginen osaaminen. Koska aloitimme pienellä tiimillä, tarvitsimme ohjelmistokehityksen lisäksi sitä, että joku haastaa rohkeasti omia näkemyksiämme”, valottaa Alanko. ”Meillä oli monta tapaamista ja syventävissä keskusteluissa selvisi, että Cinialla oli paitsi teknistä osaamista myös ymmärrystä ja.."

-- Antti-Jussi Alanko, teknologiajohtaja, IISY Oy, 040 640 4667, antti-jaakko.alanko@iisy.fi

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Cinia - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Cinia Oy kehitti Suomen Erillisverkot Oy:lle digitaalisen alustan, joka mahdollistaa uudenlaisten turvallisuuspalveluiden tuottamisen.  Tuloksena syntyi pitkälle automatisoitu, skaalautuva ja hajautettu palvelualusta, jota kutsutaan kokonaisturvallisuuden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Cinia tarjoaa asiakkailleen aitoa tuotekehityskumppanuutta, joka kattaa koko ohjelmiston elinkaarelle ulottuvan yhteistyön. Neuvonta- ja innovointipalvelumme auttaa tekemään liiketoimintalähtöisiä ja oikeasuhtaisia päätöksiä tuotekehityksen ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

IoT

Cinia toteuttaa asiakaskohtaisia IoT-sovelluksia, joiden avulla tuotetaan tilannekuvaa, analytiikkaa sekä mahdollistetaan koneiden ja laitteiden etävalvonta ja ennakoiva huoltotoiminta sekä tehokas kommunikaatio järjestelmän eri käyttäjien välillä. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Cinia rakentaa ohjelmistorobotit Robot Framework open source -toteutuksena. Vaikka räätälöidyn robotin alkukustannukset saattavat olla suuremmat kuin valmisratkaisun, open source -teknologian käytön etuna on, ettei siihen liity lisenssikustannuksia jatkossa...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Mitä tarkoittaa IaC eli Infra as Code ja millaisia työkaluja AWS tarjoaa? Tavoitteena menetelmässä on, että infran luomiseen ja päivittämiseen liittyvä dokumentaatio käy läpi samanlaista jatkuvaa prosessointia kuin itse sovelluskoodi. Lue jutusta, miten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Heti alkuun fronttijäärän henkilökohtainen tunnustus: en ole koskaan pitänyt tyypitetyistä kielistä. Tunnustan niiden edut monissa projekteissa, mutta en koskaan kokenut, että ne toisivat tarpeeksi lisäarvoa haittoihin verrattuna. Olin tehnyt vuosien..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Julkishallinto

Helpota hoitotyötä ja tiedonkulkua ohjelmistoratkaisuillaHoitotyön, prosessien ja tiedonkulun digitalisointi nopeuttaa terveydenhuollon asiakkaiden palvelua ja parantaa asiakaskokemusta. Hyödyntämällä terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuja tehostat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Cinialla on pitkä kokemus liikenne- ja logistiikka-alan tietoliikenneyhteyksistä ja järjestelmäkehityksestä. Palvelutarjontamme ulottuu ratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon. Toimitamme langattomia..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Cinia toimittaa terveys- ja hyvinvointialalle asiakasratkaisuja laadunseurannan, raportoinnin, toiminnanohjauksen ja omahoidon tarpeisiin. Tuntemuksemme sairaaloiden järjestelmäympäristöstä (esim. potilastieto- ja laboratoriojärjestelmät), rajapinnoista..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Cinia toimii teollisuuden tuotekehityskumppanina vaativissa ohjelmistokehityksen ja laadunvarmistuksen tehtävissä. Autamme teollisuusyrityksiä hyödyntämään kullekin sopivalla tavalla digitalisaation ja Teollisen Internetin (IoT) mahdollisuuksia. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Cinia - Referenssit

Cinia - Bloggaukset

 

Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku