Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mysteerio Oy

Autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaa. Oli kyse verkkopalvelusta tai -kaupasta, räätälöidyistä sovelluksista tai vaikka ERP-integraatiosta, meiltä löytyy kokemusta. Ei hype-sanoja, ainoastaan tehokkaita ratkaisuja!

Mysteerio Oy - Yritysesittely

Mysteerio on reilu vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen ohjelmistotalo. Autamme asiakkaitamme ohjelmistojen ja verkkopalveluiden toteuttamisessa sekä jatko kehityksessä.

Meillä on vahva osaaminen Drupal ja WordPress pohjaisista verkkopalveluista, erilaisista integraatioista (ERP, CRM jne.), räätälöidyistä sovelluksista ja verkkokaupasta.

Jatkokehitämme paljon olemassa olevia ohjelmistoja ja palveluita. Meillä on kattava kokemus esimerkiksi, ERP-järjestelmien uusien toiminnallisuuksien ja moduulien kehittämisestä ja verkkopalveluiden jatkokehittämisestä.

Olemme toteuttaneet erilaisia käytettävyyskerroksia, joiden avulla asiakas saa olemassa olevista ohjelmistoistaan ennemmän irti.

Tarjoamme myös hosting- ja ylläpitopalveluita eri kokoisille kokonaisuuksille.
Työntekijöitä 11 Www mysteerio.fi
Y-tunnus 2638579-7 Puh +358 50 3013940
Perustettu 2014 E-mail info@mysteerio.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
koodia-suomesta logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Myynti
(2)
Toiminnanohjaus ERP
(1)
Asiakaspalvelu
(0)
Projektinhallinta
(0)

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
(4)
Sisällönhallinta
(4)
Ketterät menetelmät
(3)
Integraatiot
(2)
Verkkokaupparatkaisut
(2)

Toimialakokemus

Kauppa
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Järjestöt ja yhdistykset
(1)
Media
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

PHP
(7)
Drupal
(5)
WordPress
(4)
Angular
(2)
Laravel
(2)
Microsoft
(2)
React
(2)
Javascript
(1)
Open source
(1)
Android
(0)
C#
(0)
Google
(0)
Java
(0)
Joomla
(0)
Linux
(0)
Mac OS
(0)
Node.js
(0)
Objective-C
(0)
Python
(0)
Scala
(0)
Shopify
(0)
Windows
(0)
WooCommerce
(0)
iOS
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(10)
Tuki- ja ylläpitotyö
(9)
Konsultointi
(2)
Johtamistyö
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Mysteerio - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Mysteerio:lla on 6 suosittelijaa.

ReferenssiIntegraatiolla tehokkuutta logistiikkaan

""

-- Sebastian Nordman - talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiJustin.fi WordPress sivuston freesaus

"Projekti meni kokonaisuutena hyvin ja Mysteerion tekijät sai helposti kiinni sekä reagointinopeus oli hyvä. Toki aina on kehitettävääkin, mutta Mysteerion palveluasenne ja halu parantaa toimintaa teki meihin erittäin positiivisen vaikutuksen. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Mysteerion kanssa."

-- Jani Palmu

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Musiikintekijät Ry:n verkkopalvelu Drupalista WordPressiksi

""

-- Nina Lith - viestintäpäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiSovelluksella eroon Exceleistä

"Aiemmin markkinointimateriaalit oli listattu Exceliin, mutta niiden määrien hallittavuus oli ongelmallista. Nyt uuden ohjelmiston ansiosta tilauksien tekeminen on helppoa paikasta riippumatta. "

-- Timo Kauppila

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Mysteerio - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu nähdään monesti pakollisena pahana sekä mielletään monesti joko puhelin- tai sähköpostikeskusteluksi. Asiakaspalvelu on paljon muutakin ja parhaimmillaan se vastaa asiakkaan kysymyksiin jo ennen yhteydenottoa. Mitä jos asiakkaasi pääsisi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Logistiikka

Meillä on pitkä kokemus verkkokaupan logistiikasta, niin ohjelmistojen kuin fyysisten toimintojenkin näkökulmasta. Mysteerion toimitusjohtaja Henri toimi aikaisemmin Varustelekan toimitusjohtajana. Olemme myös ratkaissut ohjelmiston näkökulmasta sellaisten..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Toteutamme myyviä verkkosivustoja pitkällä kokemuksella. Pelkän silmäkarkin sijasta keskitymme sivustojen selkeyteen ja käytettävyyteen sekä ennen kaikkea siihen, että sivusto toimii loistavana markkinointikanavana. Luonnollisesti SEO- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Tehot irti ERPistä. Mysteerio on toteuttanut moni toteutuksia, joilla olemassa olevasta ohjelmistosta saadaan paljon enemmän irti. Yleensä ERPit ova raskaita ja heikosti esim. mobiililaitteilla käytettäviä. Tämän lisäksi järjestelmät sisältävät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toteutamme ketterästi tiukassa yhteistyössä kanssasi juuri sinua palvelevat ohjelmistot. Älä muokkaa liiketoimintaasi toimimaan ohjelmistojen ehdoilla, vaan hanki ohjelmisto joka toimii sinun ehdoilla. Toteutamme ohjelmistokokonaisuudet alusta loppuun sekä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Meiltä saat erinomaista graafista suunnittelua käytettävyys edellä. Kokemusta löytyy webbisaittien ja applikaatioiden suunnittelusta pankkien ja vakuutusyhtiöiden palveluiden suunnitteluun asti.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Oli kyseessä API-rajapintojen liittämisestä tai legacy-järjestelmien integraatioista, kaikki onnistuu! Mysteeriolla on vahva kokemus eri järjestelmien yhteen kytkemisestä. Olemme tehneet normaalien rajapintojen lisäksi integraatioita mm. Microsoftin NAViin,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Konesalipalvelut

Meiltä saa myös tarvittaessa hosting-palvelut.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Mysteeriolta ja meidän partneriverkostosta löytyy kattava maailmanluokan osaaminen UI/UX suunnittelusta. Meidän kaikki tekeminen lähtee käytettävyydestä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mobiilikehitys

Mysteerio on toteuttanut erilaisia mobbilisovelluksia asiakkaille. Riippuen tarpeesta, toteutamme ohjelmiston siten, että se on käytettävissä mahdollisimman monella laitteella sujuvasti. Olemme toteuttaneet mm. varastonhallintasovelluksen, jota käytetään..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Toteutamme ohjelmistosi mm. seuraavia teknologioita käyttäen: Angular, Laravel, Node.js, React, React Native, Javascript, PHP, Drupal, WordPress, Linux, Java, Spring. Unohtamatta ohjelmistojen suunnittelua ja käyttöliittymää. Toimimme open source..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Meiltä saat myös ohjelmistolle tai verkkopalvelulle palvelimet joustavasti.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme erikokoiset verkkokaupat yleensä WooCommercea tai Drupal Commercea hyödyntäen, mutta myös esim. Shopify onnistuu. Verkkokaupan teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme ensiluokkaista verkkokauppaosaamista. Mysteerion toimitusjohtaja Henri toimi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Webkehitys

Webbikehityksestä kaikki alkoi. Meiltä WordPress, Drupal ja muu webbikehitys tehokkaasti ja kikkailematta. Kokonaisuudet juuri sinun tarpeisiin ja ajallaan!

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Mysteerio - Referenssit

Mysteerio - Bloggaukset

 

Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku