logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Toteutamme ohjelmistot ja verkkopalvelut silloin kun niitä tarvitsaan. Autamme asiakkaitamme ohjelmistojen toteuttamisessa aina suunnittelusta toteutukseen ja ylläpitoon.

Mysteerio Oy

Yritysesittely

Mysteerio on rehellinen ohjelmistotalo. Autamme asiakkaitamme ohjelmistojen ja verkkopalveluiden toteuttamisessa aina ideoinnista ja palvelun suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Katsomme asiakkaan tarpeita aina liiketoiminnan kannalta liiketoimintakonsultin silmin ennen kun kirjoitamme yhtäkään riviä koodia. Meillä on vahva tausta myös verkkokaupan ja - liiketoiminnan johtamisesta.

Asiakkaamme ovat osa kehitystiimiämme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jatkuvan ylläpidon ja parannuksen avulla autamme asiakkaitamme menestymään. Meillä kaikki ovat jonossa ensimmäisenä.

Jokaisen ohjelmiston ja verkkopalvelun taustalla jyllää monimutkainen koneisto. Me pidämme rattaat öljyttyinä ja huolehdimme palveluiden jatkuvasta toiminnasta.
Työntekijöitä 11
Y-tunnus 2638579-7
Perustettu 2014
Www Kotisivut
Puh +358 45 676 5760
E-mail info@mysteerio.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Microsoft, Open source, Android, iOS, Angular, Laravel, Node.js, React, C#, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Scala, Drupal, Joomla, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, Shopify, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Media, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vuokratyövoima

Omat tagit: Mysteerio

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Mysteerio - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSovelluksella eroon Exceleistä

"Aiemmin markkinointimateriaalit oli listattu Exceliin, mutta niiden määrien hallittavuus oli ongelmallista. Nyt uuden ohjelmiston ansiosta tilauksien tekeminen on helppoa paikasta riippumatta. "

-- Timo Kauppila

Näytä referenssi

ReferenssiSaunoo.fi verkkopalvelu helpottamaan taloyhtiöiden saunavuorojen hallintaa

"Mysteerion tekijöillä on näkemystä ohjelmointiin ja verkkopalveluihin. Koodarit puuhuu muutakin kuin koodia ja siellä on hyvä dynamiikka työntekijöiden välillä."

-- Ville Pajunen

Näytä referenssi

ReferenssiCetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

"Mysteeriosta saa aina apua, kun on jokin asia, jota ei enää muista. Esimerkiksi miten johonkin osioon julkaistaan sisältöä. Lauri on laittanut meille Cetukseen aivan mahtavia opastusvideoita, joista näkee helposti miten erilaiset toiminnot pitää tehdä."

-- Teresa Pentikäinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Mysteerio - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu nähdään monesti pakollisena pahana. Oikein tehtynä asiakaspalvelu saattaa olla paras markkinointikanava!

Toiminnanohjaus ERP

Meillä on paljon kokemusta erilaisten ERP-järjestelmien jatkokehityksestä ja ylläpidosta.

Logistiikka

Meillä on pitkä kokemus verkkokaupan logistiikasta, niin ohjelmistojen kuin fyysisten toimintojenkin näkökulmasta.

Tuotekehitys ja suunnittelu

Autamme asiakkaitamme ohjelmistojen verkkopalveluiden toteuttamisessa aina ideoinnista ja palvelun suunnittelusta toteutukseen sekä ylläpitoon. Toteutamme palvelusi suunnitellussa aikataulussa. Asiakkaanamme olet osa..

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut

Meiltä saa myös tarvittaessa hosting-palvelut.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme ohjelmistosi mm. seuraavia teknologioita käyttäen: Angular, Laravel, Node.js, React, React Native, Javascript, PHP, Drupal, WordPress, Linux, Java, Spring

Mysteerio - Referenssit

Mysteerio - Bloggaukset

Mysteerio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Mysteerio - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Mysteerio Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku