Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autamme asiakkaitamme tehostamaan toimintaa. Oli kyse verkkopalvelusta tai -kaupasta, räätälöidyistä sovelluksista tai vaikka ERP-integraatiosta, meiltä löytyy kokemusta. Ei hype-sanoja, ainoastaan tehokkaita ratkaisuja!

Mysteerio Oy

Yritysesittely

Mysteerio on reilu vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen ohjelmistotalo. Autamme asiakkaitamme ohjelmistojen ja verkkopalveluiden toteuttamisessa sekä jatko kehityksessä.

Meillä on vahva osaaminen Drupal ja WordPress pohjaisista verkkopalveluista, erilaisista integraatioista (ERP, CRM jne.), räätälöidyistä sovelluksista ja verkkokaupasta.

Jatkokehitämme paljon olemassa olevia ohjelmistoja ja palveluita. Meillä on kattava kokemus esimerkiksi, ERP-järjestelmien uusien toiminnallisuuksien ja moduulien kehittämisestä ja verkkopalveluiden jatkokehittämisestä.

Olemme toteuttaneet erilaisia käytettävyyskerroksia, joiden avulla asiakas saa olemassa olevista ohjelmistoistaan ennemmän irti.

Tarjoamme myös hosting- ja ylläpitopalveluita eri kokoisille kokonaisuuksille.
Työntekijöitä 11
Y-tunnus 2638579-7
Perustettu 2014
Www Kotisivut
Puh +358 50 3013940
E-mail info@mysteerio.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Logistiikka, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Google, Microsoft, Open source, Android, iOS, Angular, Laravel, Node.js, React, C#, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Scala, Drupal, Joomla, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, Shopify, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Media, Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Vuokratyövoima

Omat tagit: Mysteerio

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Mysteerio - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiJustin.fi WordPress sivuston freesaus

"Projekti meni kokonaisuutena hyvin ja Mysteerion tekijät sai helposti kiinni sekä reagointinopeus oli hyvä. Toki aina on kehitettävääkin, mutta Mysteerion palveluasenne ja halu parantaa toimintaa teki meihin erittäin positiivisen vaikutuksen. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Mysteerion kanssa."

-- Jani Palmu

Näytä referenssi

ReferenssiSovelluksella eroon Exceleistä

"Aiemmin markkinointimateriaalit oli listattu Exceliin, mutta niiden määrien hallittavuus oli ongelmallista. Nyt uuden ohjelmiston ansiosta tilauksien tekeminen on helppoa paikasta riippumatta. "

-- Timo Kauppila

Näytä referenssi

ReferenssiSaunoo.fi verkkopalvelu helpottamaan taloyhtiöiden saunavuorojen hallintaa

"Mysteerion tekijöillä on näkemystä ohjelmointiin ja verkkopalveluihin. Koodarit puuhuu muutakin kuin koodia ja siellä on hyvä dynamiikka työntekijöiden välillä."

-- Ville Pajunen

Näytä referenssi

ReferenssiCetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

"Mysteeriosta saa aina apua, kun on jokin asia, jota ei enää muista. Esimerkiksi miten johonkin osioon julkaistaan sisältöä. Lauri on laittanut meille Cetukseen aivan mahtavia opastusvideoita, joista näkee helposti miten erilaiset toiminnot pitää tehdä."

-- Teresa Pentikäinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Mysteerio - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu nähdään monesti pakollisena pahana sekä mielletään monesti joko puhelin- tai sähköpostikeskusteluksi. Asiakaspalvelu on paljon muutakin ja parhaimmillaan se vastaa asiakkaan kysymyksiin jo ennen..

Markkinointi

Toteutamme myyviä verkkosivustoja pitkällä kokemuksella. Pelkän silmäkarkin sijasta keskitymme sivustojen selkeyteen ja käytettävyyteen sekä ennen kaikkea siihen, että sivusto toimii loistavana markkinointikanavana...

Tuotekehitys ja suunnittelu

Toteutamme ketterästi tiukassa yhteistyössä kanssasi juuri sinua palvelevat ohjelmistot. Älä muokkaa liiketoimintaasi toimimaan ohjelmistojen ehdoilla, vaan hanki ohjelmisto joka toimii sinun ehdoilla. Toteutamme..

Logistiikka

Meillä on pitkä kokemus verkkokaupan logistiikasta, niin ohjelmistojen kuin fyysisten toimintojenkin näkökulmasta. Mysteerion toimitusjohtaja Henri toimi aikaisemmin Varustelekan toimitusjohtajana. Olemme myös ratkaissut..

Toiminnanohjaus ERP

Tehot irti ERPistä. Mysteerio on toteuttanut moni toteutuksia, joilla olemassa olevasta ohjelmistosta saadaan paljon enemmän irti. Yleensä ERPit ova raskaita ja heikosti esim. mobiililaitteilla käytettäviä. Tämän lisäksi..

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Meiltä saat erinomaista graafista suunnittelua käytettävyys edellä. Kokemusta löytyy webbisaittien ja applikaatioiden suunnittelusta pankkien ja vakuutusyhtiöiden palveluiden suunnitteluun asti.

Konesalipalvelut

Meiltä saa myös tarvittaessa hosting-palvelut.

Mobiilikehitys

Mysteerio on toteuttanut erilaisia mobbilisovelluksia asiakkaille. Riippuen tarpeesta, toteutamme ohjelmiston siten, että se on käytettävissä mahdollisimman monella laitteella sujuvasti. Olemme toteuttaneet mm...

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Meiltä saat myös ohjelmistolle tai verkkopalvelulle palvelimet joustavasti.

Webkehitys

Webbikehityksestä kaikki alkoi. Meiltä WordPress, Drupal ja muu webbikehitys tehokkaasti ja kikkailematta. Kokonaisuudet juuri sinun tarpeisiin ja ajallaan!

Integraatiot

Oli kyseessä API-rajapintojen liittämisestä tai legacy-järjestelmien integraatioista, kaikki onnistuu! Mysteeriolla on vahva kokemus eri järjestelmien yhteen kytkemisestä. Olemme tehneet normaalien rajapintojen lisäksi..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Mysteeriolta ja meidän partneriverkostosta löytyy kattava maailmanluokan osaaminen UI/UX suunnittelusta. Meidän kaikki tekeminen lähtee käytettävyydestä.

Ohjelmistokehitys

Toteutamme ohjelmistosi mm. seuraavia teknologioita käyttäen: Angular, Laravel, Node.js, React, React Native, Javascript, PHP, Drupal, WordPress, Linux, Java, Spring. Unohtamatta ohjelmistojen suunnittelua ja..

Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme erikokoiset verkkokaupat yleensä WooCommercea tai Drupal Commercea hyödyntäen, mutta myös esim. Shopify onnistuu. Verkkokaupan teknisen toteutuksen lisäksi tarjoamme ensiluokkaista verkkokauppaosaamista...

Mysteerio - Referenssit

Mysteerio - Bloggaukset

Mysteerio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Mysteerio - Rekryilmoitukset

 

Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku